C6-01 alayım mı? nasıl bir telefon?

Sponsorlu Bağlantılar

Artles

Artles

Üye
kardesim telefonu aldında satmasımı kaldı cin malıymıs daha bizsanki azmı gördük made in china yazan sizin cin malıdeil didiginz telefonları.ayrıca c6-01 de oynayabilecegin hd oyunlar parmak sayısını gecmez.zaten o kücücük ekrana kac parmak sıgar ki ayrıca bana bu telefonun dayanıklılıgının iyi olmadıgı hakkında bi link ver FOREVER HUAWEİ İDEOS X5:yuru
Seni inandırmak gibi bir derdim olmadığını söyleyebilirim. Bana dayanıklılığı hakkında bir link ver diyorsun. Ne gerek var ? Hangi telefonu test amaçlı yere atarki. Heh bunuda düşünemiyorsan artık..
Heh bu arada hd oyun demişsin. Bu kişiden kişiye değişir oyun oynamayı sevmeyen birisinin HD oyuna ne ihtiyacı var ki ?
Şahsen doodle jump , asphalt 6 , dungeon hunter 2 ve diğer oyunlar bana yetiyor. Fazlasına ihtiyacım yok ^^

• Beğen
Tepkiler: atakan25

kocasahin

kocasahin

Üye
C6-01 al derim kardeş gerçekten ben üç aydır kullanıyorum 600 tl ye bundan iyi özellikleri olan bir tlf bulamazsın heralde
:oke:

atakan25

atakan25

Üye
    Konu Sahibi
Seni inandırmak gibi bir derdim olmadığını söyleyebilirim. Bana dayanıklılığı hakkında bir link ver diyorsun. Ne gerek var ? Hangi telefonu test amaçlı yere atarki. Heh bunuda düşünemiyorsan artık..
Heh bu arada hd oyun demişsin. Bu kişiden kişiye değişir oyun oynamayı sevmeyen birisinin HD oyuna ne ihtiyacı var ki ?
Şahsen doodle jump , asphalt 6 , dungeon hunter 2 ve diğer oyunlar bana yetiyor. Fazlasına ihtiyacım yok ^^

hd oyun oynamasam günde 30dk internet ve 30 dk radyo yapsam 3 gün gidermi?gider diyen çok ama emin olmam lazım bana çok yardımcı oldun teşekkürler

Artles

Artles

Üye
hd oyun oynamasam günde 30dk internet ve 30 dk radyo yapsam 3 gün gidermi?gider diyen çok ama emin olmam lazım bana çok yardımcı oldun teşekkürler
rica ederim, günde sadece bunları yaparsan gider tabi ama bir telefon için 3 gün fazla bir süre ben telefonu günde 6-7 saat aktif olarak kullanıyorum 1.5 - 2 gün gidiyor

• Beğen
Tepkiler: atakan25

deppocu

Üye
arkadaşlar bende bu telefonu alalı 5 gün kadar oldu. Geldiğinde anna yüklü değildi pc ye bağladım direk güncelleme gösterdi ve yaptım anna oldu telefon. hiç bir sorun yaşamadım Şarz problemi kesinlikle yok. Ne kadar çok kullanırsan o kadar az gider sonuçta. Tavsiye ederim. Ayrıca teknosalarda 540 ye satılıyor türkcellilere. Ben 45X12 taksitle aldım.

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
kardesim telefonu aldında satmasımı kaldı cin malıymıs daha bizsanki azmı gördük made in china yazan sizin nokia telefonları.ayrıca c6-01 de oynayabilecegin hd oyunlar parmak sayısını gecmez.zaten o kücücük ekrana kac parmak sıgar ki ayrıca bana bu telefonun dayanıklılıgının iyi olmadıgı hakkında bi link ver ayrıca annayı güncelleyen 3 kisiden 2 si anndan orjınal yazılıma dönmek istiyorFOREVER HUAWEİ İDEOS X5:yuru

Tamam birader. Sonsuza kadar o çin malını kullan. Forever bilmem neymiş :D 2 gün sonra bozulunca başlarsınız ah vah demeye...:ehe

• Beğen
Tepkiler: pRime.
karcepoyt

karcepoyt

Üye
arkadaşlar çin malı diye okadarda küçümsemeyin 3.8 ınç ekran 480 800 çözünürlük c6da 3.2 ekran 480 640 ideos daha iyi işlemcide 800 mhz adreno 205 grafik işletim sisteminde de gene ideos ama batarya konusunda okadar iyi degil bide flash la internetten video izlenemiyor gerçi skiyfire 4.0 la rahatlıkla izlenebilir bu arada ideos kvk garantili oldugunu unutmayalım

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Lenneth android'den özel olarak ücretmi alıyorsun arkadaşım sen :)
Bir kere bu forum senin ilgi alanında değil birde gelip burada android işletim sistemli telefonları övüyorsun...
Tamam iyi güzel telefonlar var androidli ama gelipte bana şua huwaimidir nedir bunu savunma ya...
Gördük o telefonu arkadaşım almış kamera kötü, 3g performansı kötü, Kasası kötü, Ekranı güneşte kötü, Radyo yok... daha ne diyeyim ben ya...
Tamam ekranı küçük ama o cam ekran harikalar yaratıyor... Clear Black ekran teknolojisiyle güneşte ekran çok net ve renkler çok iyi...
HD kamerası zaten olaganüstü, Samsung galaksi s2'de bulunan 1080p HD video kayı yapan kamera ile aynı nerdeyse açın youtubeyi karşılaştırın...
3G daha hızlı, Bluetooth daha hızlı, radyo var N8'deki donanım aynen bundada mevcut ve çelik kasa daha ne diyeyim ben...
Sistemde gayet hızlı Gördük huaweinin takıldıgı noktaları...
Ayrıca bu telefonda 50'nin üzerinde HD oyun oynatabilirsin...

• Beğen
Tepkiler: Bomb City, pRime. ve El~PisToLeRo
karcepoyt

karcepoyt

Üye
bu şiddet bu ne celal biraz sakin arkadaşım niye benim ilgi alanım değil onu anlamadım ben telefonun sadece özelliklerini yazdım ayrıca ben symbıan lı tel kullanıyorum

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Arkdaşım ben senin ismini vermedim ki O kendini biliyor... Lütfen üzerine alınma

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Lenneth android'den özel olarak ücretmi alıyorsun arkadaşım sen :)
Bir kere bu forum senin ilgi alanında değil birde gelip burada android işletim sistemli telefonları övüyorsun...
Tamam iyi güzel telefonlar var androidli ama gelipte bana şua huwaimidir nedir bunu savunma ya...
Gördük o telefonu arkadaşım almış kamera kötü, 3g performansı kötü, Kasası kötü, Ekranı güneşte kötü, Radyo yok... daha ne diyeyim ben ya...
Tamam ekranı küçük ama o cam ekran harikalar yaratıyor... Clear Black ekran teknolojisiyle güneşte ekran çok net ve renkler çok iyi...
HD kamerası zaten olaganüstü, Samsung galaksi s2'de bulunan 1080p HD video kayı yapan kamera ile aynı nerdeyse açın youtubeyi karşılaştırın...
3G daha hızlı, Bluetooth daha hızlı, radyo var N8'deki donanım aynen bundada mevcut ve çelik kasa daha ne diyeyim ben...
Sistemde gayet hızlı Gördük huaweinin takıldıgı noktaları...
Ayrıca bu telefonda 50'nin üzerinde HD oyun oynatabilirsin...

Daha markayı bilmiyosun telefonu kullanmamışsın boş boş karalama yapma. 3g performansı kötü diyosunda internet hızı 1.500 liralık nokia e7 den kat kat hızlı neyi kötüymüş anlayamadım.Kasası kötü diyosun sanki telefonu test ettinde geldin burda böyle konuşabiliyosun ekranı güneşte ortalama düzeyde radyo var ama türkiyede desteklemiyor güncellemeyle oda gelicek. c6-01 kullanıyosun diye bilip bilmediğin telefonlara çamur atma biz gidipte c6-01 e boş boş karalamalar yapmıyoruz sadece telefon soranlara öneriyoruz. Boşu boşuna her konuda boş tartışma yapmaktan sıkılmadınız.Önce biraz araştırma yapmayı öğrenin ondan sonra karalama çabalarına girin.

----------Eklendi @ 23:07:19 ---------- Yazıldı @ 22:55:04 ----------

Tamam birader. Sonsuza kadar o çin malını kullan. Forever bilmem neymiş :D 2 gün sonra bozulunca başlarsınız ah vah demeye...:ehe

2 Yıl K.V.K garantisi var arkadaşım ah vah ı demeyiz öyle kolay kolay :oke:

• Beğen
Tepkiler: fatih_347
forbidden5

forbidden5

Üye
Tartışmasız c6-01 unutmayalımki telefon sadece işlemciden ibaret değildir ideos x5 400 tl olsun gidip ona 400 tl vermem 300 olsun onuda vermem benim gereksinimlerimi karşılamıyor çünkü ama arkadaşın karşılıyorsa alabilir bu arada annada şarj sıkıntısı filan çekmiyorum arkadaşım gözün korkmasın alırsan hemen pc den güncelle bişey yüklemeden olsun bitsin ben soft format atıp güncelledim herşeyden memnunum telefonumu dahada çok sevdim

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Tartışmasız c6-01 unutmayalımki telefon sadece işlemciden ibaret değildir ideos x5 400 tl olsun gidip ona 400 tl vermem 300 olsun onuda vermem benim gereksinimlerimi karşılamıyor çünkü ama arkadaşın karşılıyorsa alabilir bu arada annada şarj sıkıntısı filan çekmiyorum arkadaşım gözün korkmasın alırsan hemen pc den güncelle bişey yüklemeden olsun bitsin ben soft format atıp güncelledim herşeyden memnunum telefonumu dahada çok sevdim

Herkesin kendi kullanım ihtiyacı kullanım alanı vardır sen ideos x5 e vermezsin bende c6-01 e vermem çünkü benim istediğim bol uygulama kaliteli oyun kişiselleştirme ve hız aradığımın fazlası ideos x5 te mevcut.Tartışmaya çok açık bi konu yani tartışmasız değil.c6-01 in otg clear black amoled ekran özellikleri iyi ama ideos x5 in de işlemcisi gpu su rami romu işletim sistemi hızı performansı açısından hertürlü üstün.Yeni nesil telefonlarda en önemli şey zaten işletim sistemi.

okitox

okitox

Üye
Herkesin kendi kullanım ihtiyacı kullanım alanı vardır sen ideos x5 e vermezsin bende c6-01 e vermem çünkü benim istediğim bol uygulama kaliteli oyun kişiselleştirme ve hız aradığımın fazlası ideos x5 te mevcut.Tartışmaya çok açık bi konu yani tartışmasız değil.c6-01 in otg clear black amoled ekran özellikleri iyi ama ideos x5 in de işlemcisi gpu su rami romu işletim sistemi hızı performansı açısından hertürlü üstün.Yeni nesil telefonlarda en önemli şey zaten işletim sistemi.

telefonu telefon olarak da kullanmıycaksan niye uğraşıyosun ideos mideos diye psp mini al :)

pRime.

pRime.

Üye
Gpu'su üstün mü? :kop: broadcom 2727 gpu'su çok daha güçlü emin ol.

----------Eklendi @ 09:26:39 ---------- Yazıldı @ 09:19:23 ----------

Bide hız performans diye ağlayanlar belle'den sonra bu boş konuşmalarına devam edebilecek mi merak ediyorum. :zuhaha:

maxirabit

maxirabit

Üye
Kendi işimi görüyor,hız konusunada gelince.Yarış mı yapılıyor?
Ne kadar ekmek okadar köfte.
İhtiyaçlarımı karşılıyor,flash'ı,kamerası yeterli birde otg olması işime yarıyor o yüzdende aldım.

onurgunay35

onurgunay35

Üye
telefonu telefon olarak da kullanmıycaksan niye uğraşıyosun ideos mideos diye psp mini al :)

Bi cihaza 600 lira para vericeksem hem psp görevi görmeli hemde telefon ;) Senin düşüncen gibi olsaydı herkes psp alırdı. Zaten hem psp almış oldum hemde harika bi telefon.

• Beğen
Tepkiler: baranselona ve fatih_347
valent

valent

Üye
İdeos falan alma sakın kardeş bence al c6-01 on numara tel kullan ben c7 kullanıyorum benim telimden tek farkı ekranı 3.2 inç

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Gpu'su üstün mü? :kop: broadcom 2727 gpu'su çok daha güçlü emin ol.

----------Eklendi @ 09:26:39 ---------- Yazıldı @ 09:19:23 ----------

Bide hız performans diye ağlayanlar belle'den sonra bu boş konuşmalarına devam edebilecek mi merak ediyorum. :zuhaha:

Adreno 205 i küçümseme. Ağlayan yok burda arkadaşım zaten bizim sorunumuz değil o sizin sorununuz.Sizde artık şu boş konuşmaları kesseniz mutlu olucaz bilmediğiniz etmediğiniz telefonlar hakkında yalan yanlış yorumlar yapmayın.

----------Eklendi @ 11:42:31 ---------- Yazıldı @ 11:41:36 ----------

Kendi işimi görüyor,hız konusunada gelince.Yarış mı yapılıyor?
Ne kadar ekmek okadar köfte.
İhtiyaçlarımı karşılıyor,flash'ı,kamerası yeterli birde otg olması işime yarıyor o yüzdende aldım.

Hız diyoruz arkadaşım tabikide işimize yarıyor insanı yavaşlığıyla donmasıyla delirtmiyor.Benimde ihtiyaçlarımı fazlasyıla karşılıyor.

valent

valent

Üye
ideos x5 ekran kalitesi oldukca düşük seviyede ekranı tft c6-01 amoled farkı anlamışsındır bakmana bile gerek yok duyunca tahmin ediliyor zaten.Gelelim kamerasına tabiki c6-01 daha üstün bu konuda video performansıda dahil.Şarjda zaten kapışamaz c6-01 ile android işletim sistemine sahip bir cihaz olmasından dolayı bu konudada zayıf.Kasası ve malzeme kalitesi olarakda c6-01 den oldukca ucuz donatılmış eline aldığında ucuz çin yapımı olduğunu kolaylıkla hissedebiliyorsun.

Üst Alt