evet 5800'a bugün yok ama birkaç güne var.
n97'ye hiç yok ama![]()

çıksada şu güncelleme biran önce kursak tele![]()
Yeter artık ezmeyin
----------Eklendi @ 20:19:14 ---------- Yazıldı @ 20:18:55 ----------
Aynen.
onlar yıllarca bizi ezdi neymiş widget yokmuş neymiş farklıymış.
ne ezmiycem abionlar yıllarca bizi ezdi neymiş widget yokmuş neymiş farklıymış.
Devir intikam devri![]()
Öyle olsun bakalım ezmeye devam 
Aynen ya hadi çıksın artık ama yine de çok bişey beklememek lazım. Biz nedense aşırı umutluyuz yükledikten sonra Nokia'ya sövmeyelim burdaöff,günler azaldıkça heyecan artıyornihat reyiz türkiyeye gelince bile bu kadar hayacanlanmadım
![]()

bence yine sövecez gibime geliyor.[/COLOR]
Aynen ya hadi çıksın artık ama yine de çok bişey beklememek lazım. Biz nedense aşırı umutluyuz yükledikten sonra Nokia'ya sövmeyelim burda![]()
bence yine sövecez gibime geliyor.
ne ezmiycem abionlar yıllarca bizi ezdi neymiş widget yokmuş neymiş farklıymış.
Devir intikam devri![]()
biz o telefona bir buçuk milyar verdik ya siz ne kadar verdiniz
ilk çıktığında aldıysan ilk çıktığında 5800'da 1 milyardı. Yok eğer 5800 600-700 liraya düştüğünde aldıysan o zaman n97 de 1,5 milyar değildi. Yeme beni.
ilk çıktığında aldıysan ilk çıktığında 5800'da 1 milyardı. Yok eğer 5800 600-700 liraya düştüğünde aldıysan o zaman n97 de 1,5 milyar değildi. Yeme beni.
Arkadaşlar dün gece nokiaya mail attım. Güncelleme ne durumda diye. Az önce aradılar. Şu anda 5800 icin bi güncelleme mevcut ancak türkiyede yok henüz dedi. Yakın bi zamanda ülkemizde de yayınlanacakmış. Güncelleme içeriği ile ilgili bilgi veremiyorum dedi
Arkadaşlar dün gece nokiaya mail attım. Güncelleme ne durumda diye. Az önce aradılar. Şu anda 5800 icin bi güncelleme mevcut ancak türkiyede yok henüz dedi. Yakın bi zamanda ülkemizde de yayınlanacakmış. Güncelleme içeriği ile ilgili bilgi veremiyorum dedi