ahmetc503
-
Konu Sahibi
-
kabloyu çıkar-bataryayı çıkar-bataryayı tak-kabloyu bağla-bi kere kırmızı tuşa bas basılı tutma sırasıyla bunları yap
----------Eklendi @ 00:46:35 ---------- Yazıldı @ 00:44:42 ----------
bende yükledim ama yazı tipi pek hoşuma gitmedi internette dolaşırken yazılar çok zor okunuyor ama geliştirilen özellikler süper ellerinize sağlık
anna ikonlar sisteme gömülmüş değil anna ikonlu tema kullanman gerekiyo sanırım böle. tavsiye ederim bu cfw yi orjınal yazılımdan daha iyitamamen anna icon mu yoksa bir kısmı mi anna iconlu
aynı hata bendede var arama kapanmıyor bu nasıl istir ya Kapanma tuşu eskiden en dış menüye giderdi çokta aktif kullanırım böyle hiç güzel olmamış yüz defa çık çık çık çıkkkkk tuşuna mı bascam ben uygulamadan çıkmak içinanna ikonlar sisteme gömülmüş değil anna ikonlu tema kullanman gerekiyo sanırım böle. tavsiye ederim bu cfw yi orjınal yazılımdan daha iyi
----------Eklendi @ 10:52:38 ---------- Yazıldı @ 10:09:18 ----------
arkadaşlar yeni bi kötü yanını keşfettim arama gelince kırmızı tuşla arama kapanmıyor bide konuşur ken kırmızı tuşa basın ca konuşma kapanmıyor yardım lütfen bu hata sadece beendemi başka bu cwf yi kullanan kişiler bi denesin
evet bu cfw de sadece ona gıcık oldum ama menü tuşuna basılı tutup orada çıkan menüden uygulamayı kapatmak eskisinden çok daha hızlı onu kullanaynı hata bendede var arama kapanmıyor bu nasıl istir ya Kapanma tuşu eskiden en dış menüye giderdi çokta aktif kullanırım böyle hiç güzel olmamış yüz defa çık çık çık çıkkkkk tuşuna mı bascam ben uygulamadan çıkmak için
önemli değil hızlı olsunBirkaç güne kadar Fertile Ceres FP1 yamasını hazır edeceğim. Başka hatalar bulursanız lütfen söyleyin. Düzeltilecek olan şeyler şu şekilde:
Kırmızı tuşun önceliği uygulama kapatma olacak.
Sistem fontu şu anda yalnızca başkaları tarafından yapılmışları bulunan, ama kullanacağım Nokia Pure veya Nokia Sans olacak. İnternette daha iyi performans için.
T9 sözlüğüne 4500 sözcük ekleyeceğim.
Hata veren temalar kaldırılıp, onun yerine Midnight Theme Gray eklenecek.
OTAsync kaldırılacak.
Birkaç küçük performans hatasını da düzelteceğim.
Ama eğer fazla hızlı olur derseniz, bir ay gibi bir süre bekleyip majör güncelleme olan Mighty Jupiter'a da ekleyebilirim.
önemli değil hızlı olsun
----------Eklendi @ 12:42:28 ---------- Yazıldı @ 12:41:14 ----------
ama bir iki gün bekleyelim yeni sorunlar ortaya çıkarsa onları düzeltmek i.in Fertile Ceres FP1 yamasını yapabilirsin
----------Eklendi @ 12:43:43 ---------- Yazıldı @ 12:42:28 ----------
haa bide aramalarda sorun var kırmızı tuşla arama kapanmıyor bi saat tuş kilidi açmak zorunda kalıyosun bunuda düzeltirsek süper olacak
----------Eklendi @ 12:46:38 ---------- Yazıldı @ 12:43:43 ----------
bi sorun daha buldum: şimdi örneğin mesaj yazıyoruz ve küçük qwerty klavyeyi seçtik (telefon dik) telofonu yan yatırınca tam ekran qwerty klavyeye geçmesi gerekmezmi ama hala yan halde olmasına rağmen küçük qwerty klavye oluyor
----------Eklendi @ 12:49:48 ---------- Yazıldı @ 12:46:38 ----------
bişey daha sorcam bu symbian türkiyedeki son cfw ceres die bişey ben onu yükledim ama konu başlığına carla yazmışım ikisi farklımı eğer yanlış yapmışsam konu yu düzeltiyim
peki ozaman tek sorun kırmızı tuşFarklı değiller. QWERTY'nin tam ekran olması gerekmiyor, 5800'da orijinal mini-QWERTY de böyle. Klavyenizi Tam Ekran QWERTY olarak değiştirebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?