C-6-00-v20-5800 -V52-HATASIZ ÇALIŞMA 68 RAM 2 GÜN PİL 3x4-4x3-4x4-5x4 TAM EKRAN MENÜLER EKLENDİ

Sponsorlu Bağlantılar

ByRdv

Üye
indirdiğim jaf ve diğer programlar jaf 1.98.62, nokia connectivity cable driver, nokia flashing cable driver ve ogm jaf pkey emulator var sadece phoenix mi eksik? onuda link olarak verebilir misin? son bu işlemler kaldı :) birde bu cfw yükledim telefonu garantiye göndereceğim diyelim ilk aldığım cfwyi yüklesem çakarlar mı?

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
indirdiğim jaf ve diğer programlar jaf 1.98.62, nokia connectivity cable driver, nokia flashing cable driver ve ogm jaf pkey emulator var sadece phoenix mi eksik? onuda link olarak verebilir misin? son bu işlemler kaldı :) birde bu cfw yükledim telefonu garantiye göndereceğim diyelim ilk aldığım cfwyi yüklesem çakarlar mı?

tamam indirdiklerin doğru pc süite ve phonex eksik bunlar forumda var sistem modifaksiyon bölümünü araşatır bulursun ben yinede bakarım link için bu cfw yi yüklediğinde garantide çıkar ama orjinalini yüklediğin zaman sorun kalmaz

al kardeş phonex linki http://www.maxicep.com/modifikasyon...gram-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342731.html

ByRdv

Üye
ovi pc suite mi? o zaten kurulu.. şimdi kurdum bunu phoenix klasörü geldi içini açınca birkaç dosya felan var products girdim 3 tane ini dosyası var başka bir şey yok içine o şekil atayım mı? yoksa sileyim mi onları? bir de birkaç yerde okudum phoenix i kurmadan önce ovi pc suite v.b. kaldırın sonra kurun sonra diğerlerini kurun diyor ben öyle yapmadım sorun olur mu? products içine attım indirdiğim 4x3 ü görmedi dosya bulunamadı dedi..

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş klasörler falan normal bir sorun yok sadece indirdiğin cfw nin tüm dosyaları mevcutmu yani sadece tek dosya değil umarım türkçe jafımı kurdun

ByRdv

Üye
evet türkçe jaf kurdum ve indirdiğim 4x3 winrar dosyası içinden çıkan tek bir v01 dosyası sadece o

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
bak kardeş tek dosya olmaz indirdiğin dosyanın ortak dosyaları 3x4 linkindedir 3x4 dü indir ve içinde çıkan rm-356 klasörünü program files nokia phonex pruduck klasörüne taşı eğer 4x3 kuracaksan o taşıdığın dosyanın içinde rosf2 yi sil ve 4x3 rofs2 o taşıdığın klasöre taşı ve tekrar dene yani unutma sadece rofs2 yani tek dosyayla olmaz ortak dosyaları mutlaka kulanmalısın

ByRdv

Üye
3x4 telefonu ilk kullandığımızdaki menü değil mi? eğer oysa ve aynısı ise 3x4 kullanırım.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
3x4 telefonu ilk kullandığımızdaki menü değil mi? eğer oysa ve aynısı ise 3x4 kullanırım.

kardeş bak şimdilik 3x4 indir yükle önce bir işin acemiliğini at beğenmesen zaten tüm menüler var sırasıyla indirir denersin hem 3x4 te tüm dosyalar bir arada şimdilik en azında kafan karışmaz 3x4 indir anlatığım şekilde yükle ama tek indirdiğin dosya varsa masa üstünde yada klasörlerde bir yerde açık bırakma ya rar haline getit yada sil

ByRdv

Üye
seni de yoruyorum kusura bakma dediğin gibi yaparım ilk işin acemiliği gitsin zaten protuchs dosyası boş indirdiğim 3x4 atarım beğenirsem ram olayını da yaparım beğenmezsem de indirdiğim 4x3 yada 4x4 rar dan çıkarır protuchs deki ile yer değiştiririm tamamdır başka birşey yok herhalde.. son bir sey daha ben telefonu garantiye gönderirsem ilk cfwsini nasıl yükleyeceğim ve garantide anlamazlar değil mi?

telepati75

telepati75

Üye
Arkadaşlar bu fw de 1- Görüntülü görüşme de herhangi bir sorun oldu mu?
2- Ses komutları var mı?
Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.:hmmm

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
seni de yoruyorum kusura bakma dediğin gibi yaparım ilk işin acemiliği gitsin zaten protuchs dosyası boş indirdiğim 3x4 atarım beğenirsem ram olayını da yaparım beğenmezsem de indirdiğim 4x3 yada 4x4 rar dan çıkarır protuchs deki ile yer değiştiririm tamamdır başka birşey yok herhalde.. son bir sey daha ben telefonu garantiye gönderirsem ilk cfwsini nasıl yükleyeceğim ve garantide anlamazlar değil mi?

yorulmak önemli değil işin görülsün tabi herhangi bir durum olduğunda orjinal cfw yi yüklersin bir problem olmaz orjinal olduktan sonra nereden bilecekler

ByRdv

Üye
indirdiğim 4x4 de rm 356 klasörünün içine atacağım herhalde bir klasör daha var ona atmıyoruz rm 356 içine atıyoruz forumda birkaç konu gezdim de bu 5800 son sürümlerinin cfwsi korumalı değil değil mi? ve ayrıca bu v0.007 değil mi? çünkü v0.101 olanında geri dönüş olmuyormuşta... yardımların için saolsın usta bugun yetiştirirsem yüklerim son bir şey daha sorsam şu phoenixde ben ilk yüklüyorum ya producth içi boş direk atacağım ya attıktan sonra bir dosya felan silecek miyim oradançünkü rm 356 klasörünün içinde 4x3 gibi aynı isimli var o 3x4 olan herhalde? konu başında birşeyler siliniyor diye okudum ve phoenixle işim bitince ogm çalıştır go bas sonra bb5e gel dediklerini yapıp use.ini tıkla oradan dosyayı rm-356 ilk olana tıkla ok de telefonu offline de olacak daha sonra flasha bas çıkan uyarıya evet de telefonun açma kapama düğmesine 1 kere bas çek bu değil mi? yanlış birşey yapmayayım da.. o çıkan uyarıya evet dedik telefon kapalı zaten telefonu 3-4 saniye geç açarsak sıkıntı olur mu evet dedikten sonra hemen açacağız mı?

ovi maps içinde geliyor değil mi?

ev ekranı resimdeki gibi değil mi? n8 tipi değiştirebiliyoz herhalde...

cfwyi yükledikten sonra pc bağlayınca ovi pc suiteden mapslari indireceğim için 8 tane uygulama yükletecek onlar yükleniyor değil mi?

betaserc

Üye
kardeş benim cfw yi indir içindeki rofs2 dosyasını son kurduğun c6 cfwnin yani memet kardeşin rofs2 sinin ismi ile aynı yap ve değiş değiş sorusuna evet de ve flaşla olay şu yani sadece benim rofs2 dosyamı memet kardeşin diğer dosyalarını kulanacaksın ama rofs2 nin ismini değişmeyi unutma

Teşekkürler kardeş...

ByRdv

Üye
cfw hoşuma gitti 4x4 yükledim.. telefona kurdum cfw yi türkiyeyi secicem ekran titriyor her tuşa basınca neyse geçtim onu telefon açılınca ekrandaki kişileştirme ayarları açılmıyor ram da 53 ün üzerine çıkmıyor bende ben mi hata yaptım? sayfalarda gezerken factory işaretlemeden yap demişsin onu da deneyeceğim olmassa da olmasın sözüne güveniyorum 50 mb olsun yeterki bana yeterli hafıza yok demesin...

ve telefonu açarken yeşil tuşun ışığı yanmıyor ve ayarlar geç açılıyor

bir de telefonu yan felan çevirince hemen dönmüyor neden acaba?

bu tuş kilidi kaydır aç yani onu nasıl kaldırabiliriz?

kişileştirme ayarın 4x4 denesemde gene açılmadı telefonun sesi v.s. nasıl değiştireceğim???

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
cfw hoşuma gitti 4x4 yükledim.. telefona kurdum cfw yi türkiyeyi secicem ekran titriyor her tuşa basınca neyse geçtim onu telefon açılınca ekrandaki kişileştirme ayarları açılmıyor ram da 53 ün üzerine çıkmıyor bende ben mi hata yaptım? sayfalarda gezerken factory işaretlemeden yap demişsin onu da deneyeceğim olmassa da olmasın sözüne güveniyorum 50 mb olsun yeterki bana yeterli hafıza yok demesin...

ve telefonu açarken yeşil tuşun ışığı yanmıyor ve ayarlar geç açılıyor

bir de telefonu yan felan çevirince hemen dönmüyor neden acaba?

bu tuş kilidi kaydır aç yani onu nasıl kaldırabiliriz?

kişileştirme ayarın 4x4 denesemde gene açılmadı telefonun sesi v.s. nasıl değiştireceğim???

kardeş cfw yi ilk kurulumda ekran titremesi bunlar başlagıçta normaldir ram olayı ise yanlışın var kurulum adımlarında mutlaka bir eksiklik var kurulumdan önce ve sonra format atınmı tele ayarlar kişileştirme bunların açılmamaması diye bişey ilk defa senden duydum sen telefonunu pc ye bağla hafıza kartındaki tüm sistem dosylarını sil telefona bir format at herşey düzelir ayarların yavaş açılması ise efectlerin açık olduğundadır temalarda effctleri kapalı tut farkı göreceksin bu tüm cfw lerde böyledir tuş klidi kaydırma kaldırılmaz bu bir mod dur yani sen kaldıramazsın ancak modlanırken kaldırılabilir yada şöyle bir dene kilmede autoloc ve popupcolck bu 2 seçeneği devre dışı yap bir dene telefon sesi falan nasıl değiştirecem derken ne sesi anlamadım

ByRdv

Üye
böyle kullanayım bazılarında birkaç gün sonra geçmiş geçmezse bakacağız... ben hafıza kartını da telefonu da formatladım cfwyi yüklemeden önce.. ama hafıza kartını telefondan formatladım pcden değil pcden mi foratlayayım?

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
böyle kullanayım bazılarında birkaç gün sonra geçmiş geçmezse bakacağız... ben hafıza kartını da telefonu da formatladım cfwyi yüklemeden önce.. ama hafıza kartını telefondan formatladım pcden değil pcden mi foratlayayım?

arkadaşım emin olki şu an forumun en sorunsuz c6 cfwsi bu cfwdir zaten başka cfw kulandığında farkı göreceksin bak şimdi sen dediğim gibi yap teli pc ye bağla usb modunda hafıza kartında sistem resurce pravite sys data bu klasörleri sil telefona bir format at ve açıldığında tüm saydıklarında eser kalmaz ayarların ağır açılması unutma effectler açıktır temalarda effectleri kapat hem rem artar hemde hız effectler en az 6 rem falan yiyiyor ve hızıda düşürür

ByRdv

Üye
dediğini harfiyen yaptım taktım sildim telefonu formatladım taktım tekrar yükledim cfw yi bir umutla açtım ramblowu yükledim çalıştırdım 52 mb gördüm.. nedense telefon 10 bekleyince sapıtıyor birde? dediğini yaptıktan sonra..

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
dediğini harfiyen yaptım taktım sildim telefonu formatladım taktım tekrar yükledim cfw yi bir umutla açtım ramblowu yükledim çalıştırdım 52 mb gördüm.. nedense telefon 10 bekleyince sapıtıyor birde? dediğini yaptıktan sonra..

cfw yi tekrar tekrar yüklemene gerek yok dediği şuydu sistem dosyalarını sil telefona format at tamamdır ve temalarda efectleri kapalı tut sonra ramblowu kur temizleme yap ve ram değerine bak cfw tekrar kurma

ByRdv

Üye
tekrar yükledim :) neyse 2 gün kullanayım şarjına felan da bakmış olurum olmazsa dediğini de yaparım.. yardımların için saolsın usta... sen olmasaydın suanda cfw nasıl yüklenir onu bile bilmezdim :)

Üst Alt