C-6-00-v20-5800 -V52-HATASIZ ÇALIŞMA 68 RAM 2 GÜN PİL 3x4-4x3-4x4-5x4 TAM EKRAN MENÜLER EKLENDİ

Sponsorlu Bağlantılar

ByRdv

Üye
suanda 54 seyir ediyor efectler kapalı derken? tema olarak sound wawes kullanıyorum ramblowda da tema ayarlı

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
suanda 54 seyir ediyor efectler kapalı derken? tema olarak sound wawes kullanıyorum ramblowda da tema ayarlı

karddeş ram normal sen şimdi ayarlar ve ordan temalara gir hangi tema seçili ise onun üzerine gel ve seçeneklere tıkla o ayarda effct açık yada kapalı seçeneği çıkar ve effct kapalı olarak seç ve ana menüye dön ramblowla tekrar temizle ve gerçek ram değeri o zaman çıkar tamamı aynen yap

ByRdv

Üye
kullandıkça ram azalır zaten... suanda 54 gene efekler kapalı telefonu kapayıp açınca ram miktarı yüksek geliyor...

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
şu an normal ama bu cfw de diğer cfw ler gibi ram büyük düşüş yapmaz çünkü buna uygun mod kulanıldı

ByRdv

Üye
yalnız 54 mb ram ama bu ramı görmek için en az 10 defa felan cfw yeniden yüklemişimdir.. 2 gündür telefonla uğraşıyorum...

çok fazla cfw yüklemek telefona zarar verir mi?

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş yaptığın işlemler bir kerelik işlem ama normal bu işi ilk yaptığında doğal olarak yanlışlar olabiliyor ama artık sende bir cfw ci oldun hadi hayırlısı

zarar vermez işlemleri yeterki doğru yap

ByRdv

Üye
sayende olduk :) saolsın..

kutaykut

kutaykut

Üye
suanda sadece opera6 acik tema efektleride kapali ram 20 ve bu aralar tel res atiyo kendine opera11 ve 6dan da cikiyo bi anda neden biyle oluyo

----------Eklendi @ 16:50:46 ---------- Yazıldı @ 16:38:25 ----------

ayrica rom patcher programida calismiyo gecen sormustum farkli baska bi rom patcheri kendim uzerine kurmak istiyorum diye dahili bilesen hatasi uyarisi aliyorum.cevap olarak hafiza kartina at uyarisi geldi sizden ancak hic yukleyemiyorum secilmiyo yuklenecek yer.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş senin dediğin ram imkansız birşey bu cfw de en düşük ram 55 dir sen en iyisi telefonundaki sistem dosyalarını sil ve telefonunu formatla düzelir başka rompaçher yükleyemesin zaten rompaçher yüklü doğal olarak bileşen hatası alırsın rompaçher çalışıyor senin çalıştıramamandaki sebep hafıza kartında yamaların olmamasıdır hafıza kartına paçhes klasörüne yamalarını at çalışacaktır

mehmetmutlu564

Üye
bu c6 için mi 5800 için mi üstad??

spaykmen

Üye
rasim ustam ben ilk defa telefonuma cfv yüklüyecem dediğin gibi 4*4 linkini indirdim dediğin yere kopyaladım c) program fils-nokia ... fakat jaf ta sırasıyla hepsini yapıyorum sıra use ini ne gelince olmuyor yardımcı olursan sevinirim

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
rasim ustam ben ilk defa telefonuma cfv yüklüyecem dediğin gibi 4*4 linkini indirdim dediğin yere kopyaladım c) program fils-nokia ... fakat jaf ta sırasıyla hepsini yapıyorum sıra use ini ne gelince olmuyor yardımcı olursan sevinirim

kardeş ortak dosyaları indirdinmi ki indirmemişsin galiba sayfa birde 3x4 linkinde ortak dosyaları indir ve dediğim gibi yap olmasa daha detaylı yardımcı olurum

burak.golcuk

Üye
kardeşim çok teşekkür ederim eline koluna sağlık süpersin :oke:

burak.golcuk

Üye
kardeşim c-pravite 101f875a klasörünü bi türlü silemedim:allalla: yardımcı olursan sevinirim

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş file brosver yüklü ise yada xporle önce rompacherde opn4ll yamasını aktif hale getir ve file brosver ile c pravite 101f875a klasörünü bul üzerinede seçeneklerde delete yı bul seç silinecektir bu kadar

• Beğen
Tepkiler: burak.golcuk
guero

guero

Üye
Çok teşekkürler KArdeşim Ellerine sağlık Sayende Telefonumu yeniden sevdimm

Üst Alt