C-6-00-v20-5800 -V52-HATASIZ ÇALIŞMA 68 RAM 2 GÜN PİL 3x4-4x3-4x4-5x4 TAM EKRAN MENÜLER EKLENDİ

Sponsorlu Bağlantılar

yabanciii

yabanciii

Üye
ilkten bunu denemiştim sonra x6 nın fw sini buldum ne onda ne bunda yapabildim

omer9035

Üye
rasim kardeş senin bu fw nden vazgeçemiyorum nedense aramızda duygusal bi bağ oldu bu fw ile ama sensöre bağlı klavye çıkmaması beni gıcık ediyodu bende nfe programını öğrendim sonra bi kaç mod buldum : sensöre bağlı klavye çıkması modu yazı ortalama modu 5800 n97 orjinal ses codec modu c5 tuş kilidi c7 tema efekti media bar bug fix resimlerin sadece images ten okunması modu bi kaç ufak tefek şey daha ekledim 10 numara oldu artık fw olayını bitirdim başka fw yüklemem heralde ben bu kadar hızlı bi o kadar da şarjı giden başka fw görmedim süper oldu:yuru

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
rasim kardeş senin bu fw nden vazgeçemiyorum nedense aramızda duygusal bi bağ oldu bu fw ile ama sensöre bağlı klavye çıkmaması beni gıcık ediyodu bende nfe programını öğrendim sonra bi kaç mod buldum : sensöre bağlı klavye çıkması modu yazı ortalama modu 5800 n97 orjinal ses codec modu c5 tuş kilidi c7 tema efekti media bar bug fix resimlerin sadece images ten okunması modu bi kaç ufak tefek şey daha ekledim 10 numara oldu artık fw olayını bitirdim başka fw yüklemem heralde ben bu kadar hızlı bi o kadar da şarjı giden başka fw görmedim süper oldu:yuru

kardeş evet gerçekten iyi bir arkadaşsın öncelikle güle güle kulan kafana göre düzenlediğine memnun oldum umarım hep memnun kalırrsın hem cfw de hem hayata artık bu modlama işini sizlere bırakacam çünkü inan bu işten beni deyim yerindeyse bezdirdiler

omer9035

Üye
çok sağol güzel görüşlerinden dolayı bu forumda bi çok kişiyi bezdirdiler iyi bile dayanıyosunuz sen de iyi bi insansın burada tanıdığım kadarıyla Allah yolunu açık etsin

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
çok sağol güzel görüşlerinden dolayı bu forumda bi çok kişiyi bezdirdiler iyi bile dayanıyosunuz sen de iyi bi insansın burada tanıdığım kadarıyla Allah yolunu açık etsin

eywallah kardeşim allah razı olsun

kod43

Üye
ilk defa böyle bir uygulama denedim ve inan çok memnun kaldım,başta rasim kardeşim ve emeği geçen bütün herkese teşekkürü borç bilirim,Allah razı olsun,çalışmalarınızın devamını dilerim,iyi forumlar

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
ilk defa böyle bir uygulama denedim ve inan çok memnun kaldım,başta rasim kardeşim ve emeği geçen bütün herkese teşekkürü borç bilirim,Allah razı olsun,çalışmalarınızın devamını dilerim,iyi forumlar

eywallah kardeşim güle güle kulan

gogix

Üye
rasim kardeş bu cfn bence forumun 1 numaralı cfsi zaten beğeni ve gösterimdede beli tekrar emeğine sağlık:evet:

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
teşekürler kardeş bizimde çabamız en iyi olsun diye idi

• Beğen
Tepkiler: memoxxxxx
r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
eywallah

_gambit_

_gambit_

Üye
Ben ilk defa böle bişey denedim ve basardım öncelikle zahmetin için teşekkkür ederim. Bir sorum olucaktı orda 5x4 4x4 4x3 gibi menuleri ben nasıl kurucam 4x4 lüğü kurmak istiyorum o 4x4 lüğün linkini indirdim ilk defa yaptığım için nasıl yapılır bilmiyorum birde rompachi nereye atıp çalıştırmam gerekiyo bide yamaları bende yok yardım edersen çok mutlu olurum teşekkürler. (Bu arada bir sorun buldum uygulama yöneticisi açılmıyo benim için sorun değil gerçi :D )

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Ben ilk defa böle bişey denedim ve basardım öncelikle zahmetin için teşekkkür ederim. Bir sorum olucaktı orda 5x4 4x4 4x3 gibi menuleri ben nasıl kurucam 4x4 lüğü kurmak istiyorum o 4x4 lüğün linkini indirdim ilk defa yaptığım için nasıl yapılır bilmiyorum birde rompachi nereye atıp çalıştırmam gerekiyo bide yamaları bende yok yardım edersen çok mutlu olurum teşekkürler. (Bu arada bir sorun buldum uygulama yöneticisi açılmıyo benim için sorun değil gerçi :D )

kardeş öcelikle güle güle kulan menüleri hepsini birden kuramazsın hangi menü stli hoşuna gidiyorsa onu indir ilk indirdiğin dosyanın içindeki rofs2 yi sil ve son indirdiğin rofs2 yi klasörin içine at ilk kurulumu nasıl yaptıysan aynı şekilde ku tamamdır zaten sayfa 1 de kurulum bilgisi var adımları aynen uygula rom paçher ise zaten cfw ye entegrelidir sadece sen yamaları indir sitede var bulamazsan sana link atarım indirdiğin yamaları hafıza kartında paçhes adında bir klasör olacak yoksa kendin oluştur ve yamaları bu klasöre at tamamdır ayrıca uygulama yöneticisi kesinlikle çalşıyor sende bir hata oluşmuştur telefonuna format at düzelir düzelmese hafıza kartında eski cfw ile ilgili bir kalıntı kalmıştır hafıza kartını formatlayıp ve peşindende telefona bir format at sorunu n düzelir

_gambit_

_gambit_

Üye
Tamam o zaman önce telefon hafızasını ve hafıza kartına güzel bir format attıktan sonra 4x4 lüğü baştan kurayım Sağol yardım ettiğin için

Son bir soru güncelleme yöneticisini açarak ovi maps music gibi şeyleri güncellersem bir sorun olurmu (telefon sürümü hariç diğer güncellemeler)

Evet uygulama yöneticisi açıldı format atınca

Rompatcher yamasını bulamadım linkini atabilirmisin rica etsem

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
al kardeş link

CELİKERKENAN

CELİKERKENAN

Üye
:bigstar::bigstar::bigstar::bigstar:teşekkürü hak eden cfw:bigstar::bigstar::bigstar::bigstar:

kutaykut

kutaykut

Üye
dostm hani uygulamalarda hack dosyasinin icinde rompatcher war ya o calismiyo bende onun yerine baska bitane roampatcher kurmak istedigimde dahili bilesen hatasi aliyorum onu nasil kaldirabilirim.simdiden tskler

IBoRoMiRI

IBoRoMiRI

Üye
Telefonu bilgisayara bağlayıp program ilemi hack atıyoruz ?

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu bilgisayara bağlayıp program ilemi hack atıyoruz ?

kardeş bu kadar değil biraz daha araştır önce nokia drayvılarını kuracaksın pcye daha sonra jafı kuracaksın ve ardında pc süiteyi nkuracaksın son olarak buradan indirdiğin cfw yi program files nokia phonex pruduck klasörüne atacaksın ve telefonunu kapalı şekilde pc ye bağlayacaksın kurulumu sorunsuz olması için jafla kurulum adımlarını sayfa 1 de anlatmışım ona bakarak yap ama daha öncesinde dediğim prıgramları sorunsuz kur bu kadar

Üst Alt