C-6-00-v20-5800 -V52-HATASIZ ÇALIŞMA 68 RAM 2 GÜN PİL 3x4-4x3-4x4-5x4 TAM EKRAN MENÜLER EKLENDİ

Sponsorlu Bağlantılar

kutaykut

kutaykut

Üye
dostm hani uygulamalarda hack
dosyasinin icinde rompatcher war ya o
calismiyo bende onun yerine baska
bitane roampatcher kurmak
istedigimde dahili bilesen hatasi
aliyorum onu nasil kaldirabilirim.simdiden tskler

Ali Emre Çirik

Üye
siscontet ile ama sıtede rom patcher ait dosyalar var patches tek hafızaya at calısır.

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye

kardeşim eğer rofst2 düzenleesinden anlıyorsan çok basit bi şey ile o pachlar fv ye gömebilirsin ve ömür boyu seritifa sorunun olmaz ya da en basiti işte patches kalsörünü fw ye an çalışır

----------Eklendi @ 01:59:44 ---------- Yazıldı @ 01:59:03 ----------

pardon hafıza akrtına at çalışır yanlış olmuş :)

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi

kardeş rom paçher çalışıyor sende paçhes klasörü ve yamaları olmadığında çalışmıyor gibi gözüküyor yapman gereken şu şimdi ben sana yamaların linkini verecem orda indir ve bu yamaları hafıza kartı paçhes adında bir klasör olacak yoksa kendin oluştur ve indirdiğin yamaları bu klasörün içine at rompaçheri çalıştır çalıştığını göreceksin işte link

Ali Emre Çirik

Üye
tşk r@sim bende arıyodum buldum.

ByRdv

Üye
hocam açıkçası çok hoş bir cfw telefonum yeni ve ilk defa cfw yükleyeceğim bu cfw hoşuma gitti bir sorum olacak normal telefonu aldığımda içine birçok navigasyon paralı uygulama yükledim bunları tekrar yüklerken sıkıntı çıkartmaz değil mi? ovi mağzasına sorunsuzca bağlanıyor değil mi? kusura bakma ilk defa yüklüyorum :) ram dediğin gib 65-70 mb arassı oluyorsa çok ama çook iyi bir çalışma yapmışsın :) suanda 40-45 mb görüyorum inan sinirlerim bozuluyor :)

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım cfw problemsiz bir cfwdir navigasyonda falan problem olacağını sanmam ovi vs tüm uygulamalar sorunsuz çalışıyor ram değeri başlangıç remi anlatığım gibidir tabi kulandıkça biraz düşüş olacaktır bu tüm cfw lerde mevcutur standart remi 58 65 cıvarı kalır bu cfw şu an forumdaki tek hatasız cfw si diyebilirim zaten gösterim ve beğeni indirme verilerine bakarsan farkı görürsün

ByRdv

Üye
bunun 4x4 indirdim nasıl ve hangi programla kuracağım link felan verebilir misin usta? 3x4 görünümü 4x4 gibi olsaydı onu indirecektim :(

ByRdv

Üye
jaf programının linki var mı?

Ali Emre Çirik

Üye
sistem modlama kısmında link var.

ByRdv

Üye
sitede linkleri buldum ama linkler ölmüs :(

Ali Emre Çirik

Üye
google yaz jaf indir maxicep diye ilkine tıkla.

ByRdv

Üye
hocam mesela suanda kullandığım kendi cfw si ben bu cfw yi yükledim msj yazarken sayısal modda kullanıyorum ve yan cevirince qwerty klavye geliyor bunda da geliyor değil mi? kullandığım cfw de menudeyken yan cevirince biraz bekliyordum menünün dönmesini bunda daha mı hızlı? ve 4x4 olanı indirmiştim indirdiğim şekil kurunca telefonda bir sıkıntı olamayacak ve sadece menüsü 4e 4 olacak değil mi? ayrıca ben bunu yükleyince garantiden çıkacak mı telefon? ve bunu yükledikten sonra hard format attım diyelim bu yüklediğim mi gelecek yoksa ilk aldığım gibi kendi cfwsi mi gelecek? ve son olarak bunu yükleyince içinde real player sözlük ve notlar olacak mı?

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
hocam mesela suanda kullandığım kendi cfw si ben bu cfw yi yükledim msj yazarken sayısal modda kullanıyorum ve yan cevirince qwerty klavye geliyor bunda da geliyor değil mi? kullandığım cfw de menudeyken yan cevirince biraz bekliyordum menünün dönmesini bunda daha mı hızlı? ve 4x4 olanı indirmiştim indirdiğim şekil kurunca telefonda bir sıkıntı olamayacak ve sadece menüsü 4e 4 olacak değil mi? ayrıca ben bunu yükleyince garantiden çıkacak mı telefon? ve bunu yükledikten sonra hard format attım diyelim bu yüklediğim mi gelecek yoksa ilk aldığım gibi kendi cfwsi mi gelecek? ve son olarak bunu yükleyince içinde real player sözlük ve notlar olacak mı?

kardeş sana önceki msjmdada dedim cfw problemsizdir qwerti klavye dahil tüm uygulamalar sorunsuz çalışıyor yan dömede falan sorun yok 4x4menüyü ortak dosyalarınıda indir tek 4x4 dü kurmaz ortak dosyalar sayfa 1 de 3x4 linkinde onu indir içindeki 3x4 rofs2 yi sil 4x4 rofs2 içine at anlatığım şekil kur sorun olmaz bunu yükleyince garantide çıkar ama tekrar orjinale dönebilirsin öyle bir durumda hard format atığında son yüklediğin cfw hangisi ise o gelir kardeş bunda sözlük yok notlar ve real player var sözlük o kadar önemli değil bir çok sözlük programları var bir tanesini yüklersin bu kadar soruna cevap verdim ama sen tedirgin bir yapıya sahipsin bence sen bu işlerle hiç uğraşma kendi cfwni kulan gitsin

ByRdv

Üye
tedirginlik değil sadece ilk defa yükleyeceğim için soruyorum :) 3x4 tek yüklesem resimdeki gibi iphone da bulunan simgeler gibi mi olur? peki eski kullanacağım cfw yi nasıl geri yükleyebilirim? bunu da sorayım başkada sorum yok :) birde telefonum kırmızı renk uyumlu mu menüsü?

betaserc

Üye
r@sim kardeş burada olduğuna çok sevindim, birkaç gündür cfw konularıyla uğraşıyorum. mehmet_can01 kardeşin cfw'yi yükledim. Ovi ve birçok programı amatör olarak kurma şansım olmadığından, navifirm'den 52.0.101'in dosyalarını yükleyip eskiye döndüm. Fakat senin cfw'nin ovi ve nokia e-mail programları ile ilgili bir sorunu yok diye biliyorum ve cfw'yi yüklemek istiyorum bunun için RM-356 klasörü içerisinde hangi dosyaların olması gerektiğini yazabilir misin lütfen? Çünkü ne yaptıysam yapayım "Flash files corupt or missing" sorununu yaşıyorum ve senin yazdığın cfw'yi yükleyemiyorum.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
r@sim kardeş burada olduğuna çok sevindim, birkaç gündür cfw konularıyla uğraşıyorum. mehmet_can01 kardeşin cfw'yi yükledim. Ovi ve birçok programı amatör olarak kurma şansım olmadığından, navifirm'den 52.0.101'in dosyalarını yükleyip eskiye döndüm. Fakat senin cfw'nin ovi ve nokia e-mail programları ile ilgili bir sorunu yok diye biliyorum ve cfw'yi yüklemek istiyorum bunun için RM-356 klasörü içerisinde hangi dosyaların olması gerektiğini yazabilir misin lütfen? Çünkü ne yaptıysam yapayım "Flash files corupt or missing" sorununu yaşıyorum ve senin yazdığın cfw'yi yükleyemiyorum.

kardeş benim cfw yi indir içindeki rofs2 dosyasını son kurduğun c6 cfwnin yani memet kardeşin rofs2 sinin ismi ile aynı yap ve değiş değiş sorusuna evet de ve flaşla olay şu yani sadece benim rofs2 dosyamı memet kardeşin diğer dosyalarını kulanacaksın ama rofs2 nin ismini değişmeyi unutma

• Beğen
Tepkiler: betaserc

ByRdv

Üye
hocam herşeyi tamam anladım sadece birşey kaldı phoenix klasorü yok bende. ben oluşturdum navifirmle seçtim oraya çıktı ama klasörü ben oluşturdum nasıl kendi oluşacak? ve navifirm mi kullanacağız değil mi? bir de hiç cfw yüklemediğim için products klasörü boş mu olur?

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
hocam herşeyi tamam anladım sadece birşey kaldı phoenix klasorü yok bende. ben oluşturdum navifirmle seçtim oraya çıktı ama klasörü ben oluşturdum nasıl kendi oluşacak? ve navifirm mi kullanacağız değil mi? bir de hiç cfw yüklemediğim için products klasörü boş mu olur?

sen phonex programını kurmamışsın galiba ondan oluşmamış prduck klasörü normalde boştur içinde bir iki dl dosyası olur yalnız tüm programları eksiksiz olsun bak başta jaf sonra jafla verilen nokia drayvırları ve pc süite sonrada phonex bunları kurduktan sonra tüm bu kurduklarının sorunsuz çalıştığına emin ol sonrada kurma işlemine geç benim cfwmi kuracaksan navifire yi kulanmana gerek yok benim cfw anlatığım gibi ilgili klasöre at ve jafla flaşla zaten hem anlatımlı hemde resimli jaf anlatımı var

Üst Alt