dostm hani uygulamalarda hack
dosyasinin icinde rompatcher war ya o
calismiyo bende onun yerine baska
bitane roampatcher kurmak
istedigimde dahili bilesen hatasi
aliyorum onu nasil kaldirabilirim.simdiden tskler

dostm hani uygulamalarda hack
dosyasinin icinde rompatcher war ya o
calismiyo bende onun yerine baska
bitane roampatcher kurmak
istedigimde dahili bilesen hatasi
aliyorum onu nasil kaldirabilirim.simdiden tskler
ram dediğin gib 65-70 mb arassı oluyorsa çok ama çook iyi bir çalışma yapmışsın
suanda 40-45 mb görüyorum inan sinirlerim bozuluyor 
sitede linkleri buldum ama linkler ölmüs![]()
hocam mesela suanda kullandığım kendi cfw si ben bu cfw yi yükledim msj yazarken sayısal modda kullanıyorum ve yan cevirince qwerty klavye geliyor bunda da geliyor değil mi? kullandığım cfw de menudeyken yan cevirince biraz bekliyordum menünün dönmesini bunda daha mı hızlı? ve 4x4 olanı indirmiştim indirdiğim şekil kurunca telefonda bir sıkıntı olamayacak ve sadece menüsü 4e 4 olacak değil mi? ayrıca ben bunu yükleyince garantiden çıkacak mı telefon? ve bunu yükledikten sonra hard format attım diyelim bu yüklediğim mi gelecek yoksa ilk aldığım gibi kendi cfwsi mi gelecek? ve son olarak bunu yükleyince içinde real player sözlük ve notlar olacak mı?
r@sim kardeş burada olduğuna çok sevindim, birkaç gündür cfw konularıyla uğraşıyorum. mehmet_can01 kardeşin cfw'yi yükledim. Ovi ve birçok programı amatör olarak kurma şansım olmadığından, navifirm'den 52.0.101'in dosyalarını yükleyip eskiye döndüm. Fakat senin cfw'nin ovi ve nokia e-mail programları ile ilgili bir sorunu yok diye biliyorum ve cfw'yi yüklemek istiyorum bunun için RM-356 klasörü içerisinde hangi dosyaların olması gerektiğini yazabilir misin lütfen? Çünkü ne yaptıysam yapayım "Flash files corupt or missing" sorununu yaşıyorum ve senin yazdığın cfw'yi yükleyemiyorum.
hocam herşeyi tamam anladım sadece birşey kaldı phoenix klasorü yok bende. ben oluşturdum navifirmle seçtim oraya çıktı ama klasörü ben oluşturdum nasıl kendi oluşacak? ve navifirm mi kullanacağız değil mi? bir de hiç cfw yüklemediğim için products klasörü boş mu olur?