C-6-00-v20-5800 -V52-HATASIZ ÇALIŞMA 68 RAM 2 GÜN PİL 3x4-4x3-4x4-5x4 TAM EKRAN MENÜLER EKLENDİ

Sponsorlu Bağlantılar

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
tekrar yükledim :) neyse 2 gün kullanayım şarjına felan da bakmış olurum olmazsa dediğini de yaparım.. yardımların için saolsın usta... sen olmasaydın suanda cfw nasıl yüklenir onu bile bilmezdim :)

güle güle kulan kardeşim amacım insanlara yardımcı olmak bunu bir nebze başarmışsam ne mutlu bana

ByRdv

Üye
bir nebze mi :) hocam sayende cfw yüklemeyi ögrendim yaw inan bundan önce korkardım... son birşey daha sorayım o zaman ben telefonu garantiye göndereceğim farz edelim ben eski cfwyi nasıl yükleyeceğim? ve garantide fark edilmez değil mi?

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
bir nebze mi :) hocam sayende cfw yüklemeyi ögrendim yaw inan bundan önce korkardım... son birşey daha sorayım o zaman ben telefonu garantiye göndereceğim farz edelim ben eski cfwyi nasıl yükleyeceğim? ve garantide fark edilmez değil mi?

önemli değil kardeş canın sağolsun dediğim gibi insanlara katıkım olduğu iöin mutluyum şimdi eski cfw ne nokia software programını kulanarak dönebilirsin günceleme bölümünü kulanarak aireten jaflada yükleyebilirsin ve garantide bunu yaptığını bilmezler

ByRdv

Üye
nokia software uptader var onla yazılımı yeniden yükle var onla herhalde..

ByRdv

Üye
saolsın usta bir tane daha cfwen varmış o daha yeni olmazsa onu da kurar denerim :) bu n8 teması varmı onda yani arka plan heryerde gözüküyor mu sadece ev ekranında mı?

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
saolsın usta bir tane daha cfwen varmış o daha yeni olmazsa onu da kurar denerim :) bu n8 teması varmı onda yani arka plan heryerde gözüküyor mu sadece ev ekranında mı?

tabi son cfw mde güzel onda normal 5800 siyah sade tema var ama gerçekten hoş bir tema cfw de gayet stabil ve güzel bunu biraz kulan daha sonra onuda denersin

ByRdv

Üye
bırakıcam felan diyorsun biraz okudum diğerini kötüköylüyü de soğuttular sen yapma bunu bari....

fischer39

Üye
Ustam bence sen bu cfw işini bırakma kendine yaptıklarından bizede gönderirsin harika bi iş çıkarmışsın tebrik ediyorum.
Yaptığın son cfw yi indirdim ama onu kuramadım. Bi el atarsan minnettar kalırım.

fischer39

Üye
cfw lerde ovi store kullanılmıyo mu ?

ByRdv

Üye
hocam bırakma bu işleri cfw yapmaya devam et....

ByRdv

Üye
birşey takıldı aklıma sen bazı dosyaları sil dedin ya onu cfwyi yükledikten sonra takıp siliyoruz değil mi? yoksa cfwyi yüklemeden önce mi? ve bende hafıza kartında o dosyaların bazıları bulunuyor veya hafıza kartını çıkartıp yüklesek cfwyi o zaman ram sorunu olacak mı?

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
birşey takıldı aklıma sen bazı dosyaları sil dedin ya onu cfwyi yükledikten sonra takıp siliyoruz değil mi? yoksa cfwyi yüklemeden önce mi? ve bende hafıza kartında o dosyaların bazıları bulunuyor

cfw yükledikten sonra ama şimdi gerek yok artık hani sen bazı dosyalar falan açılmadı diyince vede ram değeri için demiştim

ByRdv

Üye
hafiza kartını işin içine sokmasak o şekil cfw atsak ram sorunu gene olur mu?

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ram sorunu zaten yoki normal standart ram zaten 53 55 58 bu seyirlerdedir hafıza kartını işin içne mecburen koyacaksın çünkü cfw kurulumundan sonra doğal olarak tekrar kulanacaksın ve o karta eski sistem dosyaları cfw yi etkiliyecek

ByRdv

Üye
hafıza kartını etkiliyorsa pcde biçimlendirsek telefon kapalıyken taksak cfwyi yüklesek o zaman olur mu ki?

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
şimdi niye ilada biçimlendirme diye ısrar ediyorsun önce bunu bir anlat bana ramı boşver cfw de sıkıntı varmı

ByRdv

Üye
cfw de sorun yok suanda ama rami taktım kafaya :D

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ramın 53 55 gibi seyredşyorsa sorun yok sen bakama yazılıanlara onlar başlangıç ramları yüksektir ama biraz kulandınmı doğal olarak ram biraz düşer ramın 50 nin altına inmiyorsa sorun yok ha birde senin effectler kapalımı kapatıysan nasıl kapatın bana yaz

Üst Alt