Haber Büyük Gelişme: Lumia Android ile Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
Windows tuşu var :D
Simdi X Serisi alt seğment + Lumia X Üst seğment
olarak çıkabilir eğer bu çihaz çıkarsa piyasada Sony ve Nokia kalsın diğerleri batsın :D
samsung s8 filan çıkarsa batışa geçer.

NEXUS

NEXUS

Üye
nokia kesin sırf android i kötülemek için çok dandik bir telefon çıkarır.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Zamanında bu tip haberleri Symbian içinde yazıyorlardı.
Kaldı ki Microsoft'un yapmış olduğu Youtube uygulamasını mağazadan kaldırtan google bu tip bir girişime de kesinlikle engel çıkartır.
Şahsi fikrim sadece bir ütopyadır bu haber.

Emre

Üye
Zamanında bu tip haberleri Symbian içinde yazıyorlardı.
Kaldı ki Microsoft'un yapmış olduğu Youtube uygulamasını mağazadan kaldırtan google bu tip bir girişime de kesinlikle engel çıkartır.
Şahsi fikrim sadece bir ütopyadır bu haber.
Lumia X falan çıkarsınlar bana yeter

Nokia'nın İlk Android X cihazı Düşük Özelliklerle Gelmesi bile Çin'de 1 Milyon Satmıştı Vede Büyük İlği Görmüştü

Kullanıcıların Çok İstediği Üstün Özellikli Android & Lumia Tasarımı ile Mi Geliyor

Evleaks Tarafından Paylaşılan Büyük Haber

Android'li Nokia ! Lumia'nın Tasarımı İle Geleceğini Söylüyor Ayrıca Cihaz Nokia By Microsoft Markası ile Gelecek.

kahraman333333

kahraman333333

Üye
Bencede yalandır bu microsoftla google hiç arkadaş olurmu

0MG90

0MG90

Üye
Evleaks yazıyorsa çıkar bu cihaz

meg1ddo

meg1ddo

Üye
sanal tuş barı biraz saçma olmuş ama ilk concept video; lumia x
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
Invoke

Invoke

Üye
Android L ye göre yapmışlar. Yeni navbar o şekilde.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
şeklinden değil, alt kısımla arasındaki boşluğu kastettim neredeyse dışarı taşacak ve incecik yapılmış, kullanımı çok zor olur öyle ama sonuçta bir concept gerçek değil, biraz gerçekliğe de dikkat etmeleri gerekirdi.

Emre

Üye
telefon hakkında ne yazacak çok merak ediyorum
lumia x platformu 5.0 ?
ayrıca Google playda milyonlarca uygulama var çöp değil
lumia az uygulama olduğu için koymamışlar.

okankayci

okankayci

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Evan Blass namı diğer "evleaks" tarafından sızdırılan son bilgiler oldukça ilginç.

Nokia'nın X platformu ile android tabanlı bir işletim sistemi kullanması oldukça dikkat çekmişti.

Yeni gelen bilgilere göre "Nokia by Microsoft" markası altında Lumia serisinde Android işletim sistemi kullanan bir telefon sunacağı belirtiliyor.
bence gerek yok sadece Windows phoneye odaklanmaları gerek

Emre

Üye
simdi bu aptal firmanın yerinde olsam 2010-2012 android çıkarıp ondan sonra başka bir işletim sisteminin donanımına göre ayarlarım hiç sanmıyorum samsung hakkim olacağına android olmayan başka bir yazılım güncellemesi atarım ona
nokianın katili bunu söyledi "Samsung’un Android’e hakim olabilme ihtimalinden dolayı Windows Phone 8 tercih ettik"

0MG90

0MG90

Üye
simdi bu aptal firmanın yerinde olsam 2010-2012 android çıkarıp ondan sonra başka bir işletim sisteminin donanımına göre ayarlarım hiç sanmıyorum samsung hakkim olacağına android olmayan başka bir yazılım güncellemesi atarım ona
nokianın katili bunu söyledi "Samsung’un Android’e hakim olabilme ihtimalinden dolayı Windows Phone 8 tercih ettik"
Samsung kimmiş :D

Emre

Üye
  • Beğen
Tepkiler: okankayci
0MG90

0MG90

Üye
Uyduracak bahaneleri kalmamış herhalde

Emre

Üye
lg g3 nokianın sağlamlığı şuan hiçbir telefonda yok