ogzhnoTr
Üye
Ona bakılırsa Samsung Bada kullananları da kazıkladıNokia'nın Microsoft tarafından alındığını unutmadan, yani WP sistemini unutmadan haraket edeceği kesin. Kullanıcıya hitap kısmını genişletiyor android cihazlarla o kadar. Ne yapsa beğenilmiyor sırf içinde nokia adı var diye. Ön yargıları bırakmak lazım burda da. Sistemlerin çıktığı tarih farklı. Tamam wp hızlı gelişmeliydi daha hızlı fakat o kadar yatırımı yaptı fakat gelen olmadı. O para boşa gider. Yavaş yavaş yapıyor pazar payını arttırıyor ve öyle öyle özellikleri arttırıyor. Çok mantıklı bir pazarlama taktiği bence. Samsungunda kendi işletim sistemi var Tizen, onuda kendi telefonlarına veriyor ama Android'i bırakır demiyor kimse. Kısaca seçim kullanıcıya bırakılıyor. Çökmüş olabilir belki ama yavaşta olsa kendini kurtarmaya başladı kanımca. Lumia ile tutunup yavaş yavaş ayaklanıyor. Android telefon çıkarması çökmesi anlamına gelmez. Microsoft en iyi adımı yapıyor bence.
Ona bakılırsa Samsung Bada kullananları da kazıkladı
Gayet hızlı sistemdi ama desteği bitirdi çöpe attı, sırada Tizen var
Microsoft'da Android telefon çıkarırsa Lumia serisinde ilk önce onlarla ilgilenir diye düşünüyorum yani Wp 2. plana atılır
Konuyu açan ben değilim. Okuma alışkanlığınızın olmamasının sebebi de ben değilim.
Bunun okumayla ne ilgisi var arkadaşım? Link olmayan bir konunun sahihliğine niye inanalım?
Arkadaşım evleaks twitter hesabında yazıyor zaten. Linke gerek bile yok.Bunun okumayla ne ilgisi var arkadaşım? Link olmayan bir konunun sahihliğine niye inanalım?
Çok mantıklı yaklaşımbnce tek amaç android sevdalılarını wp8 e alıştırmak.
Zaten wp görünümlü olmasının başka bi açıklaması olamaz..
google play destekleyen wp 8.1 telefon haAnlamadınız galiba sadece mağazayı kullanacak işletim sistemi hala wp
Bütün lumia ailesine bu özelliğin geleceği söyleniyorGeç kalınmış bir durum gerçekleşirse güzel olur ama bana kalırsa Lumia adıyla çıkmamalı androidliler farklı bir isim alabilir androya gibi
Google izin verecektir çünkü karı için bu işe hayır demez.Google izin verirse artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?