Bütün N-GAGE 2.0 oyunları fll

Sponsorlu Bağlantılar

M.U.H.A.M.M.E.T

Üye
Sagol Kanka Senin Sayende Full Version Oyunlar Oyniyabiliyom Sende Olmasan Ne Yapacaz Biz :D

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
beyler nokia 5700 xm de oynanmıo hiç bir türlü yardım ederseniz sevinicem :S kac gündür ugrasıom olmadı hiç bir türlü :( oyunlar yüklenio sorunsuz oyuna gircem unable error v.s v.s yazıo :S

eRblood__

eRblood__

Üye
kardeşş çook saol yaa ellerine sağlık hepsi çalışıyoo süperr :D yeni çıkan oyunlarda warmı acaba ;)

asx5

Üye
allah razı olsun kardeşim biraz uğrastım ama basardım paylasımcı ruhuna sağlık.. yanlız patch sis dosyasını yükleyemeye calısınca güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan dosya yüklenemez uyarısı verdi tel bende patchsis in adını değiştirip patchsisx yaptım ve yüklendi.bilginize.... tekrar tşk kardeşim..

mpy

mpy

Üye
sadece asphalt 3 ü upload edebilirmisiniz.

riyadist

Üye

The sims de craclandi

buyrun arkadaşlar

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
yeni oyunların ******* lisini bulsak ne süper olcak ya

--------------- Ekleme ---------------

pro series golf ve midnight pool oyunlarının da craklisi çıksa?

lordazrail

lordazrail

Üye
kardes bende sole bi uyarı cıkıo game not found on memory cart dio bi yardım etsen?

vahdet_631

Üye
asplat 3 de problem var

ramaknisnan

ramaknisnan

Üye
Midnight Pool n Gage 2.0 full eklendi arkadaşlar . Buyrun:

25yazici

25yazici

Üye
Baba sen buyuksun

alemci776

alemci776

Üye
çok sağol

GKORON

GKORON

Üye
Arkadaşım 10 puanlık iş yapmışsın altı oyunu kurdum sorunsuz oynuyorum şimdidiğer yüklediğin oyunlarla onüçe tamamlıyacağım. Bilgisayar alacaktım vaz geçtim

halil_26

Üye
arkadaşlar sadece asfalt ı yükleyecek biri varmı şimdiden sağolun.

ramaknisnan

ramaknisnan

Üye
hacı rardan çıkaramıorum bozuk dio bi ilgilenebilir misin?
Kardeş, dosya sağlam. Belki indirirken sorun olmuştur. Denedim çalışıyor. Ama senin için ayrı yere upload ettim. Burdan da indirebilirsin.

arkadaşlar sadece asfalt ı yükleyecek biri varmı şimdiden sağolun.

Buyur, asfalt 3, güle güle kullan.

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
Kardeş, dosya sağlam. Belki indirirken sorun olmuştur. Denedim çalışıyor. Ama senin için ayrı yere upload ettim. Burdan da indirebilirsin.

Buyur, asfalt 3, güle güle kullan.

hallettim abi saolasın ilk denememde bozuk dedi. bir kez daha yaptım yükledi. eline sağlık. nerden buluyorsan bi de şu golf oyununu bulsan be abi sana zahmet:heyo:

ramaknisnan

ramaknisnan

Üye
hallettim abi saolasın ilk denememde bozuk dedi. bir kez daha yaptım yükledi. eline sağlık. nerden buluyorsan bi de şu golf oyununu bulsan be abi sana zahmet:heyo:

Henüz piyasaya düşmedi :ehe, düştüğünde onu da paylaşırız. Takipteyim :coold: Bu arada gerçekten doktorsan meslektaşız :oke:

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
Henüz piyasaya düşmedi :ehe, düştüğünde onu da paylaşırız. Takipteyim :coold: Bu arada gerçekten doktorsan meslektaşız :oke:
evet abi konyada okuyorum 3. sınıf sen?

bi de mile high pinball onu da unutma güzeldir heralde

ahenk

ahenk

Üye
tesekkur birkaçı olmadı ama yada yapamadim emeğine saglık

Üst Alt