Bütün N-GAGE 2.0 oyunları fll

Sponsorlu Bağlantılar

bogyvan

Üye
ya beyler ben programı yükledim içine oyunuda attım oyun listede gözüktü install e basınca kontör gidiyor beyler lütfen yardımcı olun

-iBoRotTi-

-iBoRotTi-

Üye
teşekkürler dostum emeğine sağlık

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Arkadaslar yardım edin.Herşeyi yaptım ama yüklemeye geçeceği zaman file is corrupted.Delete now? diye soru geliyor ve oyun yüklenmiyor.Telefonum 5700...

murat6118

Üye
benim sorunum dağa önce ben 2008 i oynuyodum ama ondan sonra hafıza kartına format attım ama dosyaları geri yükledim şimdi telefona kurmaya çalışıyorum telefon yükleyemedi diyor kafaayı yiyecem yardım et lütfen

desbudanya

Üye
kardeşim ellerine sağlık oyunları açtım fakat benim fifa full açılmıyor sadece bir kısmı açılıyor diğeride kilitli onu nasıl açabiliriz yardımcı olursan sevinirim

hipnotika

hipnotika

Üye
5700 da ngage 2 calistirdim haberiniz olsun calisiyor ...

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaslar yardım edin.Herşeyi yaptım ama yüklemeye geçeceği zaman file is corrupted.Delete now? diye soru geliyor ve oyun yüklenmiyor.Telefonum 5700...

arkadasim hafiza kartinda

n-gage

diye bi klasor olustur oyunlari oranin icine at oradan ngage i calistirinca otomatik olarak kurmaya basliyor modulatör;)
ben oyle yapiyorum ve süper oluyo asphalt 3 de harika ;)

iyi bi secim yapmişsin 5700 aalarak ;)

oyunlar için teşekkürler ayrica...

altank

Üye
N95 20 versiyon cihazımda denedim ve işlemleri adım adım yaptım açıkçası oyunların önündeki trial yazıları gidince bayağı bir sevindim ancak oyunu açınca maalesef yine code istiyor yine satın al diyor :(
Oyun içeriğinde de trial sürün aynen devam etmekte dolayısıyla maalesef bu uygulama sadece trial yazısını ortadan kaldırıyor.
Ama vazgeçmek yoook...

Yaw çok pardon kesinlikle haklıymışsın oyunları şimdi açabildim çok teşekkürler...

mayybe

Üye
telefonum n80 dediğiniz aynen yaptım wap a girdim sonra program açıldı install diyom oyuna ama yüklenmiyo b.i türlü ne yapacağım şimdi ben

oyunu start a basıyorum progrmdan çıkıp tekrar giriyo ouyu başlatamıyo herhalde

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Arkadaşlar start game diyorum.Oyun açılmıyor.(Error code -18) hatası veriyor ama oyunlar yükleniyor.Telefonum 5700...

murdererbat

Üye
5700 da ngage 2 calistirdim haberiniz olsun calisiyor ...

arkadasim hafiza kartinda

n-gage

diye bi klasor olustur oyunlari oranin icine at oradan ngage i calistirinca otomatik olarak kurmaya basliyor modulatör;)
ben oyle yapiyorum ve süper oluyo asphalt 3 de harika ;)

iyi bi secim yapmişsin 5700 aalarak ;)

oyunlar için teşekkürler ayrica...
Kardeş bende de 5700 var ve n-gage yükledim, cotd oyununu da yükledim..Start game diyorum internet seçenekleri çıkıyor nasıl halletcem.? Normal olarak wap'dan internete de giremiyorum "paket veri yok..Şebeke hizmetlerini kontrol edin" diyor..Bundan dolayı galiba..İnternet ayarlarını elle de yaptım yine olmadı..Hattım turkcell..Nasıl halletcem anlatırsan sevinirim..Bir de oyunları oynarken ne kadar kontör harcıyor..Şimdiden teşekkürler..

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
ya arkadaşım bana bir yardım et ya
n95 yükledim oyun kurulumu bittikten sonra start diyorum hata veriyo eror.. ve oyun açık renk oluyo ve kaldırılsınmı diye soruyo neden acaba tüm işlemleri yerine getiriyorum ama olmuyo
bundan önce fıfa 2008 yüklemiştim orjinal siteden download yaptım aktivasyon msj filan geldi
oyuzden hata veriyo olabilirmi... Birde patc dosyasını ben oyunu kurmadan önce kurdum bundan olabilirimi
ya yardım et hocam oyun yükleyemiyorum

cezacartel

cezacartel

Üye
kardeş tam olarak hangi dosyaları n-gage klosörüne atıcam isim verirmisin bu dosyalar zip içinde zip nasıl ve neyi atıcam tam acıklama lütfen yardım plz

burak_179

Üye
NFS Most Wanted ve NFS Carbon ve NFS Undreground 2 yi bulabilirsen sevinirim:oke:

musti50

Üye
kardesim ben asphalt 3 ü indiremiyorum orda ilegal diyor bana bi yardimci olun

GeRGouSS

Üye
Arkadaşım Asphalt 3'ün linki silinmiş galiba bi düzeltirsen sevinirim ayrıca konu için de Teşekkürler

musti50

Üye
arkadasim lütfen su asphalt3 ün linkini düzelt

asphalt 3

Ahrafisim

Üye

james_bond

Üye
arkadaşlar şu system rush full gözüküyor sonra 2. bölüme geçince eksik dosya diyor çözemedim bi yardımcı olursan sevinirim :hmmm

CenOwaR

CenOwaR

Üye
benim de şöyle bir sorunum var(n93 de) apptrk bağlı olduğu halde secman ı çalıştırdığımda error occured unknown device uyarısı çıkıyor neden dir bi bilen varsa ben tlf nu kırmadan yardım etsin lütfen :@

Lacoste

Lacoste

Üye
Allah senden razı olsun
Bütün oyunlar N95 te çalışıyor

Üst Alt