tamam abi buldum artı pro series çıkmış ilk sayfada gözüküo hadi hayırlı uğurlu olsunDr. Bahaeddin , meslektaşız. Ama ben bitireli çok oldu. Bu arada mile high pinball daha önceki sayfalarda verildi.
dostum heyecanlandırdın beni ama sanırım feyk bi paylaşım.tamam abi buldum artı pro series çıkmış ilk sayfada gözüküo hadi hayırlı uğurlu olsun
. umarım en yakın zamanda ******lenir de oynarızz. Daha ilerde çıkıcakta bir sürü oyun varmış. Kendi sitesinde gördüm. Onlarda olur ilerde ohh. Artık pc yi bile açmayız 

tamam abi buldum artı pro series çıkmış ilk sayfada gözüküo hadi hayırlı uğurlu olsun
Gerçeği çıkınca yine paylaşırız mutlaka..
...çok guzel ama bazı oyun linkleri bozulmus.elinde olanlar veya burdan daha önce indirenler varsa tekardan buraya koyabilir mi?diğer sitelerdeki oyunları yuklemeye çalışınca "File is corrupted.Delete now?" diye bi hata veriyor...
... buarada dostum sen liki biryerden kopyalamışsın ve linkte bir yerde ... çıkmış yani linke tıklamadan kopyalama forumlarda kısaltılmış görünüyor linkler çünkü.
ama isteyen arkadaşlarada şunu vermek isterim.içinde 13tane oyunun olduu kurulum dosyalarının olduğu bi link yaptım ben. ordan da indirebilirler Link: