Bütün N-GAGE 2.0 oyunları fll

Sponsorlu Bağlantılar

eRblood__

eRblood__

Üye
Kardeşş çook saol bilardo çalışıyoo

ramaknisnan

ramaknisnan

Üye
Dr. Bahaeddin , meslektaşız. Ama ben bitireli çok oldu. Bu arada mile high pinball daha önceki sayfalarda verildi.

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
Dr. Bahaeddin , meslektaşız. Ama ben bitireli çok oldu. Bu arada mile high pinball daha önceki sayfalarda verildi.
tamam abi buldum artı pro series çıkmış ilk sayfada gözüküo hadi hayırlı uğurlu olsun

nemesisdal

nemesisdal

Üye
tamam abi buldum artı pro series çıkmış ilk sayfada gözüküo hadi hayırlı uğurlu olsun
dostum heyecanlandırdın beni ama sanırım feyk bi paylaşım. :bilmem:. umarım en yakın zamanda ******lenir de oynarızz. Daha ilerde çıkıcakta bir sürü oyun varmış. Kendi sitesinde gördüm. Onlarda olur ilerde ohh. Artık pc yi bile açmayız :D:D

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Arkadasım soylediğin her seyı yaptım fakat olmadı sadece resımlerdeki terıal yazısı gitti ama oyunlar yıne aynı en fazla 5 dakıka oynanıyor boylemı olması gerekiyor yoksa full mü ben bu oyunkarda hiç bir full luk goremedım bir yardım edersen sevınırım bays

nemesisdal

nemesisdal

Üye
walla bende fll oluyo. ben anlatıığı gibi yükledim. zaten trail lerde bazı menü seçenekleri kilitli oluyo. ama sen burda verdiği oyunları yükle. c r a c k lenmemiş oyunları yüklersen fll olmuyo ben denedim. ama burdakiler sorunsuz oluyo bir kez daha eline sağlık dostum.
Ayrıca isteyen arkadaşlar bütün oyunları(13tane), kurulum dosyalarını ve kurulumun anlatılı olduğu dosyayı burdan indirebilir:

ramaknisnan

ramaknisnan

Üye

Biliyorum ama o maalesef sahte. Yoksa linkini dün verecektim, ama incelediğim kadarıyla fake release :) Gerçeği çıkınca yine paylaşırız mutlaka..

Salihyet

Salihyet

Üye
keşke satmasaydım n-gage mi :S

mpy

mpy

Üye
brothers in arms oyunu çıkmış trial çok süper ama acayip kısa full bulabilen varmı? ngage.com da ss lere bakmıştım ama çok dandik duruyordu oyun çok daha kaliteli psp oyunlarına taş çıkartır.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Ewt beyler brother in arms oyunu çıktı konuyu açan arkadasımızdan rica ediyoruz bu oyununda crackli versıonunu eklermi acaba şimdiden çok tesekkurler (ELECTRONİC):oke:

aswerth

aswerth

Üye
çok guzel ama bazı oyun linkleri bozulmus.elinde olanlar veya burdan daha önce indirenler varsa tekardan buraya koyabilir mi?diğer sitelerdeki oyunları yuklemeye çalışınca "File is corrupted.Delete now?" diye bi hata veriyor...

nemesisdal

nemesisdal

Üye
Arkadaşlar bişi keşfettim. benim N73 ME var arkadaşta N73 var. bende sorunsuz çalışıyo bu n-gage ve oyunlar. Ama n73 olan arkadaşım oyunlara giremiyo. belki yapamayanların da böle bişidir? nedenini bulan yada normal n73 olupta oynayan biri varmı?

ramaknisnan

ramaknisnan

Üye
çok guzel ama bazı oyun linkleri bozulmus.elinde olanlar veya burdan daha önce indirenler varsa tekardan buraya koyabilir mi?diğer sitelerdeki oyunları yuklemeye çalışınca "File is corrupted.Delete now?" diye bi hata veriyor...

3 sayfa önce vermiştim. Burda 11 oyun var:

-Asphalt 3
-Block breaker deluxe
-FİFA 08
-Brain Challenge
-Hooked on creatures of deep
-Tetris
-Mile High Pinball
-Snakes
-Space Impact Kappa
-System Rush Evolution
-World series Poker

Link:

(95 mb)

mpy

mpy

Üye
Golf Hazır arkadaşlar buyrun full versiyondur 1. msjdaki işlemlerle beraber yükleyebilirsiniz

----------------------------------------------------------
brothers in arms ı bekliyoruz...

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
MPY arkadasımızın verdıgi linkte hata var bu yüzden yeni bir link ekliyorum arkadaslar buradan rahat rahat indirebilirsiniz PRO GOLF N GAGE NEW -Lİ brother in arms oyunu çıkar cıkmaz ekleyeceğim ( Arkadaslar ben bilgisayarımda direk link olarak açtım ve indirdim fakat buraya ekledim hata veriyor bütün modlardan ricam düzeltebilirmisiniz bu link i saygılarımla (ELECTRONİC) (bu ek (ç)alıntıdır)

eRblood__

eRblood__

Üye
kardeş senin eklediğin linkdede hata war

mpy

mpy

Üye
arkadaşlar ben indirmiştim heralde rapidshare sildi dosyayı. çünkü sabah o linkten indirdim kurdum grafikler çok başarılı. ama keyif alamadığım için sildim o yüzden elimde yok şuan malesef :( ... buarada dostum sen liki biryerden kopyalamışsın ve linkte bir yerde ... çıkmış yani linke tıklamadan kopyalama forumlarda kısaltılmış görünüyor linkler çünkü.

ramaknisnan

ramaknisnan

Üye
Pro series golf full

nemesisdal

nemesisdal

Üye
eline sağlık ramaknisnan yine en iiyi sen verdin :D ama isteyen arkadaşlarada şunu vermek isterim.içinde 13tane oyunun olduu kurulum dosyalarının olduğu bi link yaptım ben. ordan da indirebilirler Link: (kendi uploadımdır) ama dediğim gibi 13 tane oyun var. pre series golf u yukardan indirirsiniz artıok. kolay gelsin.(107mb lık bi dosya uraştım sizin için upload ettim.)

Üst Alt