Bütün N-GAGE 2.0 oyunları fll

Sponsorlu Bağlantılar

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
arkadaşlar ben indirmiştim heralde rapidshare sildi dosyayı. çünkü sabah o linkten indirdim kurdum grafikler çok başarılı. ama keyif alamadığım için sildim o yüzden elimde yok şuan malesef :( ... buarada dostum sen liki biryerden kopyalamışsın ve linkte bir yerde ... çıkmış yani linke tıklamadan kopyalama forumlarda kısaltılmış görünüyor linkler çünkü.
Kardeş bende senin kopyaladağın siteden kopyaladım ne yapalım elimden bu kadar gelio sende bende beceremedik işte bak baska bir arkadasımız eklemiş bide arkadaslar şu bilgiyi ekliyeyim N73 ME de pro golf oyunu oynanamıyor mahalesef oyunu yukluyoruz açıyoruz ayarları yapıp tmm oyuna baslıycaz 100 de 10 unu yukluyor ve oyundan atıyor bilginize ben sildim dün yuklemıstım zaten bilginize bays:bann::oke:

nemesisdal

nemesisdal

Üye
ya bende telefonun versiyonunu yükselttim. n-gage gitti. nereye gitti bi tülü anlayamıyorum

mpy

mpy

Üye
n95te bir bilgi vereyim belki işinize yarar arkadaşlar. bezen oyunu yüklerken çıkıyor hemen hemen her oyunda oluyor bu genelde oyuna girmeden önceki loadingte yapıyor bunu yam o loading yaparken kayar klavyeyi media tuşları için kaydırın sorun genelde çıkmıyor yada farklı komlarda da yapabilirsiniz işe yarıyor ben golfe öyle yaparak giriyorum aksi taktirde atıyor oyunda.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
ya bende telefonun versiyonunu yükselttim. n-gage gitti. nereye gitti bi tülü anlayamıyorum
Kardesim n73 me de zaten n gage modulu direk gelmio tekrar yuklemen gerekiyor onu sitede mevcun indir ve kur bays:oke:BROTHERS İN ARMS çıkmadı mı hala yha sabırsızlanıyorum :agla:islik:ehe

zaydugan

Üye
Asphalt 3 linki silinmiş yenilersen sevinirim teşekürler

nemesisdal

nemesisdal

Üye
Kardesim n73 me de zaten n gage modulu direk gelmio tekrar yuklemen gerekiyor onu sitede mevcun indir ve kur bays:oke:BROTHERS İN ARMS çıkmadı mı hala yha sabırsızlanıyorum :agla:islik:ehe
Dostum beni çok ezik sandın sanırım:) sağol yinede bilgi için yeniden kurdum zaten:oke::oke::kop:

mmkurt

Üye
BROTHERS İN ARMS
cıkmadı galiba heyecenla bekliyoruz

rbatu

Üye
Allah Razı Olsun Senden Tebrik Ederim Böle Paylaşım Yaptığın İçin Ellerine Sağlık Ellerin Dert Görmesin Nokia N81 8GB Kullanıyorum Ama Oyunlar Full Deil Saolasın Çok Thanks

--------------- Ekleme ---------------

ama oyunlar bende full olmadı nedense

Brother İn Arms Çıktı Bilginize....

Aphalt3 Bozuk Galiba Rapid De Not File Yazıyor

Alın Asphalt 3 ******* BİNPDA

mpy

mpy

Üye
oyun çıktıda daha fulleyen yok sanırım.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Arkadaslar oyun cıkalı 2 hafta olacak neredeyse hala fullleyen olmadı bu oyunu acaba brothers in arms oyununu full yapmayacaklarmı sabırsızlanıyorum ama biraz fazla bekledik bence bir oyun daha cıkmmıs die duydum bilardo ile ilgiliymis ınsallah onuda full lerlerde bi an once yayınlarız beklıyoruz bays

nemesisdal

nemesisdal

Üye
dostum brother in arms daha fullenmedi. ama bilardo oyunu çıkalı ve fulleneli çok oldu sayfaları gezersen görürsün.konuyu okumadan yorum yapıyosun dikkatli ol lütfen:oke:

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
dostum brother in arms daha fllenmedi. ama bilardo oyunu çıkalı ve flleneli çok oldu sayfaları gezersen görürsün.konuyu okumadan yorum yapıyosun dikkatli ol lütfen:oke:

Kardes bu konun nerdeyse butun sayfaalrını okudum tek tek sen nerden bole bir ıznelıme kapıldın anlamadım gormemıs olabılırımde nie bole agır konusuyorsun sen benden yardım istedin bole mi yaptık gercekten kalbimi kırdın

eRblood__

eRblood__

Üye
arkadaşlar bu golf oyunu career modunu acınca hata weriyoo.. kaç kere sildim yükledim aynı oynuyan warmı saglam bi şekilde

thugsta

Üye
evet bendede aynisi oluyor

mpy

mpy

Üye
ben career moda girerken n95te kızağı kaydırıyorum( müzik tuşları için) giriyor. bazı oyunlarda yapıyor tam o hata veren kısımda kızağın konumunu değiştirin sorun olmuyor.n95te bir şekilde giriliyor oyuna.

nemesisdal

nemesisdal

Üye
Kardes bu konun nerdeyse butun sayfaalrını okudum tek tek sen nerden bole bir ıznelıme kapıldın anlamadım gormemıs olabılırımde nie bole agır konusuyorsun sen benden yardım istedin bole mi yaptık gercekten kalbimi kırdın
Özür dilerim kardeşim. Walla çok özür dilerim . Kafam bozuktu okuduğumda. Affet:(:mahcup:
Ayrıca buda bilardo buyur. başka biri vermiş linki baktım sağlam:

ramaknisnan

ramaknisnan

Üye
Taze taze , yeni çıktı fırından :ehe

Denedim, gayet iyi çalışıyor.

Brothers in Arms N gage fll

Linkler:

Bu da kendi uploadım:

Seç beğen indir :kop:

İyi oynamalar :oke:

mpy

mpy

Üye
çok teşekkürler- Allah senden razı olsun.

aswerth

aswerth

Üye
buyrun brothers n arms ın ***** lı versiyonu...

Üst Alt