Bütün N-GAGE 2.0 oyunları fll

Sponsorlu Bağlantılar

domenic

Üye
ferhat bu balık tutma ayununu rardan ben bi rtürlü cıkartamadım dostum paso hata veriyo tarif edersen sevinirim bide bu oyunun trial olmaması için her oyunun ardından patch yükleyecekmiyiz yoksa tek bisfererde oluyormu yardım edersen çok sevincem dostum sağol

--------------- Ekleme ---------------

ynalız telefon N81 nokia

redbull35

Üye
oyunlar exe şeklinde nasıl kuruyoruz telefona

ferhattunc

Üye
    Konu Sahibi
oyunlar exe şeklinde nasıl kuruyoruz telefona

Exe dosyasını tıklayıp aç alttaki inputlara tik atın sonraki adımda extract to pcyi seç exe dosyasıyla aynı yerde n-gage uzantılı oyun dosyasını göreceksin onu telefonda E:/n-gage içine at tamamdır :oke:

ferhat bu balık tutma ayununu rardan ben bi rtürlü cıkartamadım dostum paso hata veriyo tarif edersen sevinirim bide bu oyunun trial olmaması için her oyunun ardından patch yükleyecekmiyiz yoksa tek bisfererde oluyormu yardım edersen çok sevincem dostum sağol

ynalız telefon N81 nokia

rar dosyasını açtıktan sonra içinde rarlı dosyalar göreceksin onların tümünü masaüstüne çıkar ondan sonra o çıkardığın rar dosyalarının içindekileri de çıkar .rar .r00 .r01... şeklinde kaç parçaysa aynı yere çıkardıktan sonra herhangi birini aç oyunu göreceksin.

Patch bi defalığına kurulur ondan sonra gerek yok kurmaya :)

domenic

Üye
teşekkür ederim kardeşim

ahmet9364

ahmet9364

Üye
ya ferhat bu dosyaları rapidden ve maxishareden başka yerde bulamayızmı ya yada bilgisayarına yükleyenler varsa mesaj altına not olarak bırakabilirmi teşekkürler

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
biraderim oyunların hepsini toplu indirmek saatleri alıyor gibi kafeden indirmeye çalışıyorum ama 8 kb la indiriyor maxishare den kaynaklanıyor olabilir mi? başka bi siteye upload edemez misin ya da eklenti yapamaz mısın?

bi de patch.sis güvenilmeyen uygulama diye hata verdi n73 de?

tmm sorunlarımı hallettim

allah razı olsun bütün sorunlarımı hallettim

aytac_ferhat

Üye
oyunlar full arkadaslar.partlarda birbirinden bağımsız.partların hepsini seçin buraya çıkart deyin sonra çıkan klasöre buraya çıkart deyin çıkan exe dosyasına 2 kere tılayın çıkan kutucukları işaretleyin ve partların oldugu klasöre bakın orda göreceksiniz çıkan dosyayı.hafıza kartında n gage yazan klasöre atın oyun otomatik tanınıyo ordanda yüklersiniz zaten herkese saygılar...

domenic

Üye
ya dostum şu midnight pool bulanınız warmı bide one dövüş oyunu bunlar daha çıkmadımı

maviyolcu09

Üye
Teşekkür ederim kardeş. Bütün oyunları full oynuyorum. Hiçbir sorun yok

B_O_S_S_

Üye
bakalım

rhmaras

Üye
benim yaptığım hatayı yapan vardır belki..
bende fifa 08 daha önceden var diye buradakini indirmedim ilk başta.. trial kalkmadı tabii.. sonradan buradakini indirince problem kalmadı..

MorgenSterN.

MorgenSterN.

Üye
guzel paylasım

meccai_2

meccai_2

Üye
n80 e oluyormu bu ounlar yukarıda n80 yazmışsın

baron35

Üye
:oke:Yaptigin paylasim icin cok tesekkürler ellerine saglik fakat bu dosyanin icinden sadece 6 oyun cikiyor
yani 10 tane oyun yok icinde :(

Buyrun arkadaslar 11 oyunluk hazir paket buldum :)

altank

Üye
N95 20 versiyon cihazımda denedim ve işlemleri adım adım yaptım açıkçası oyunların önündeki trial yazıları gidince bayağı bir sevindim ancak oyunu açınca maalesef yine code istiyor yine satın al diyor :(
Oyun içeriğinde de trial sürün aynen devam etmekte dolayısıyla maalesef bu uygulama sadece trial yazısını ortadan kaldırıyor.
Ama vazgeçmek yoook...

ferhattunc

Üye
    Konu Sahibi
N95 20 versiyon cihazımda denedim ve işlemleri adım adım yaptım açıkçası oyunların önündeki trial yazıları gidince bayağı bir sevindim ancak oyunu açınca maalesef yine code istiyor yine satın al diyor :(
Oyun içeriğinde de trial sürün aynen devam etmekte dolayısıyla maalesef bu uygulama sadece trial yazısını ortadan kaldırıyor.
Ama vazgeçmek yoook...

Arkadaşım verdiğim linklerdeki binpda crac kli oyunları yüklediysen olmamasına imkan yok.Eğer n-gage in orjinal kendi n-gage uzantılı oyunlarını kurup üzerine patch.sis i yüklersen sadece trial yazısı kalkar.Sorunun burdan kaynaklanmadığından emin ol :)

zaaz12

Üye
Sorunsuz 10 oyunu Full olarak oynuyorum Eline Saglık

zeus_67

zeus_67

Üye
N95 de secman programı yanıt vermio yaw kalıo öle :S yardım pls...

.::ELEKTRİK::.

.::ELEKTRİK::.

Üye
bu secman kuaruldu simgesi gelmedi bi yardım edin

Üst Alt