Bütün N-GAGE 2.0 oyunları fll

Sponsorlu Bağlantılar

one_serhat

one_serhat

Üye
bu sayfada nigra arkadaşın yardımıyla n93 de oyunları fulledim (installerserver) I C/SYS/BİN Kklasörüne yapıştırın kapatın açın secman a gerek yok direk oyunlar kuruluyor app trk ile bende işe yaradı full oynuyorum oyunları yanlız (installerserver) ı C/SYS/BİN e atmak için sistem klasörüne erişmeniz gerekiyor yada secmanın sisx i çıktı onu indirebilirsiniz

pancho

Üye
sogalasın bu arada n gage 2.0 6120c de de sorunsuz calısmakta.

alemci776

alemci776

Üye
çoksağol paylaaşım için ama
bende n73 me var oyun başla diyom başlamıyor

hipnotika

hipnotika

Üye
Kardeş bende de 5700 var ve n-gage yükledim, cotd oyununu da yükledim..Start game diyorum internet seçenekleri çıkıyor nasıl halletcem.? Normal olarak wap'dan internete de giremiyorum "paket veri yok..Şebeke hizmetlerini kontrol edin" diyor..Bundan dolayı galiba..İnternet ayarlarını elle de yaptım yine olmadı..Hattım turkcell..Nasıl halletcem anlatırsan sevinirim..Bir de oyunları oynarken ne kadar kontör harcıyor..Şimdiden teşekkürler..

iyi hünler kardesim ben yükledigim oyunlarin hepsi crackli yani internet secenekleri falan cikmiyor senin demek istedigin oyunu da anlamadim yani o oyunu tam anlatirsan daha iyi yardimci olabilirim ;)

CatterpilleR

Üye
Arkadaşım Herşey Kusursuz Oldu Bütün Oyunları Yükledim N73e Fakat Block Breaker Deluxede Rapide girince illegal falan bişeyler yaziyor onun linkini yenilermisin..

jiyuwaza

Üye
apptrk2 yi nerden buLacam yhaf ?

kngbld

kngbld

Üye
Kardes Aspalt 3 Araba yarişi oyunu rapidden silinmiş.
Bir el atsan..
Due to a violation of our terms of use, the file has been removed from the server

hell line

Üye
işlemleri düzgün yapıp oyunları oynuyodum bi problem yoktu ... bugün telefona versiyon attım ... tekrar ngage işlemleri yaptım hatasız ama bu sefer oyunlar install ederken sonda takılıyo ...

varmı bi çözümü...

Apollon

Apollon

Üye
yükleniyor ama görünmüyor ikon telde..tel N73

erolsipar

Üye
Linler yasa dışı olduğu için Rapidshare tarafından engellenmış ve silinmiş. Başka alternatif de yoktur. Çok araştırdım ama bulamadım hepside engellenmiş fakat yeni upload etmişken,tuhaf ama gerçek, lütfen yardımcıda bulunuz.

Mr_LoneLy_Ea

Üye
merhaba ben yeni üye oldum.ngage in 2. sürümü zaten bende yüklüydü ama demo olarak.dediğiniz işlemleri teker teker yaptım creatures of deep oyununu yükleyip ngage klasörüne attım.ama ngage de oyunu görmedi.zaten demoları vardı oyunların onları sildim ve tekrar yükledim ama görmedi..yardım edermisiniz lütfen

--------------- Ekleme ---------------

acil yardım lütfen

ya allah aşkına yardım edin yaa

koka89

koka89

Üye
merhaba ben yeni üye oldum.ngage in 2. sürümü zaten bende yüklüydü ama demo olarak.dediğiniz işlemleri teker teker yaptım creatures of deep oyununu yükleyip ngage klasörüne attım.ama ngage de oyunu görmedi.zaten demoları vardı oyunların onları sildim ve tekrar yükledim ama görmedi..yardım edermisiniz lütfen

acil yardım lütfen

ya allah aşkına yardım edin yaa
Arkadaşım ben sana yardım etmeye çalışayım;
Öncelikle uygulama yöneticisinden n95 te dahili gelen n-gage uygulamasnı kaldır.
Kaldıramıyorsan, n-gage uygulamasını yükle üstüne, yani kısacası baştan dene oyunların zipini de açmayı unutma :oke:

Binpda yeni çıkacak oyunlarıda .rack lermi acaba merakla bekliyoruz :islik

mamy_5587

mamy_5587

Üye
gerçekten güzel çalışma oyunları full ve sorunsuz çalıştırıyorum.

alexx20

Üye
bu kadar olur helal olsun ekleyen arkadasa hepsi çalışıyor

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
beyler 5700 xpress music var app2. yüklenmio 1 yüklendi :S ama calıstırmıo oyunları

nemesisdal

nemesisdal

Üye
aman allahım inanamıyorum. harbiden de oldu. n73 te sorunsuz oldu. ellerine sağlık dostum çok saol.

ali092

Üye
kim ne derse desin mukemmel olmus ben kendi telefonuma(n95) yaptim hepside sorunsuz calisiyor.Sen digerlerinin soylediklerine bakma onlar yapamamistir yada telefonda bir sorun vardir.coktessekkur ediyorum sana beni 60€ pardan kurtardin...

riyadist

Üye
çalışıyorrr

nemesisdal

nemesisdal

Üye
dostum block breaker ve asphalt3 bütün oyunlar dosyasının içinde yok. ve ayrı ayrı verdiin linklerde de bu ikisi bozuk lütfen tekrar yükleyebilirmisin.

ramaknisnan

ramaknisnan

Üye
11 oyunu tek dosyaya upload ettim (dosyada sadece oyunlar var) . Bazı linkler ölüydü çünkü.

-Asphalt 3
-Block breaker deluxe
-FİFA 08
-Brain Challenge
-Hooked on creatures of deep
-Tetris
-Mile High Pinball
-Snakes
-Space Impact Kappa
-System Rush Evolution
-World series Poker

Link: