Bugün galaxy ace aldım,root vs. hakkında yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erkanksdmr

Üye
    Konu Sahibi
Bugün galaxy ace aldım,root vs. hakkında yardım.
Arkadaşlar bugün nokia c6-01 telefonumu sattım ve galaxy ace alarak bende sizlerin arasına katıldım ve çokda iyi yapmışım.
Normalde bu tarz teknoloji konularında baya iyiyimdir ancak andorid ile yeni tanıştığım için baya acemilik çekmekteyim bütün forumdaki okumaktan herşey birbirine girdi beynime ağrılar girdi:)
Sorularım şunlar;
1-Galaxy ace ı pc ye bağladım kies ile güncelleme görmedi,samsungun orjinal android 2.3 e güncellemesi çıktı mı?
2-Çoğu kişi root yapmanın garantiyi bozmadığını söylemiş ama bozduğunu söyleyenlerde baya çok,ben rom atmayı düşünmüyorum ama root yapmanın şart olduğunu gördüm yani root için yetkilendirme diyorlar.Garantiyi bozmuyorsa bir yazıda gördüğüm süperoneclickv1.9.1 ile root yapıcam.
3-Root yaptıktan sonra programları kolayca sd karta atabiliyormuyuz?
4-Apk dosyaları yükleyebilmek için en iyi program nedir?( bir ara bir yazıda bulmuştum ama şimdi kafam iyice karıştı bulamıyorum:)

enigm

Üye
C6-01 satmsn cok yazq oldu bari galaxy s falan alsaydn bence aceye deymed..

61semih

61semih

Üye
C6-01 satmsn cok yazq oldu bari galaxy s falan alsaydn bence aceye deymed..

hıc android kullanmadıgın bellı galaxy mını bıle c6-01 den daha ıyı bır telefon.güzel tercih

enigm

Üye
Ben senden daha iyi anlyorum linux dan pinkivin sey

MBrkA

MBrkA

Üye
1- Hayır çıkmadı.Günde 2-3 kere bağlayıp bakıyorum.
2- Root garantiyi bozuyor.Sadece telefonu ectye almak bozmuyor.
3- Evet superuserdan atılıyor.
4- apkyı SD karta at.Sonra dokun.Yükle de.Program/oyun kurulmuş oldu.

enigm

Üye
2;3 cokdan cikdi..

erkanksdmr

Üye
    Konu Sahibi
1- Hayır çıkmadı.Günde 2-3 kere bağlayıp bakıyorum.
2- Root garantiyi bozuyor.Sadece telefonu ectye almak bozmuyor.
3- Evet superuserdan atılıyor.
4- apkyı SD karta at.Sonra dokun.Yükle de.Program/oyun kurulmuş oldu.

Ne zaman orjinal update çıkar acaba,birde root yaptım ama oldu mu olmadı mı bilmiyorum farkını nasıl anlıyoruz,birde
root programında unroot var onu yapsam yıne eskıye mı donuyor çünküyedek fln almaım :(

----------Eklendi @ 12:59:57 ---------- Yazıldı @ 12:55:12 ----------

2;3 cokdan cikdi..

kiesde görünüyor mu, yoksa garanti dışışekilde rom atarak fln mı yapılıyor

MBrkA

MBrkA

Üye
Orjinal 2.3 updatesi sonbaharda çıkacak diye duymuştum.Ama doğrumu bilemem.
Root yaptığında menüde Superuser diye bi uygulama çıkması lazım eğer o çıkmışsa root tamamdır.Unroot yapınca garanti hala devre dışı kalıyor heralde.Sadece Superuser uygulaması gidiyor unroot yapınca.
2.3.3 ve 2.3.4 sadece Odin ile yapılıyor.
Şu site işine yarayabilir.Benim çok işime yarıyor.Umarım reklam olmaz.

erkanksdmr

Üye
    Konu Sahibi
peki ben şimdi 2.3.3 e yükseltsem daha sonra tekrar orjinal froya ya yada sonbaharda yayınlanacak olan orjinal 2.3.3 çevirebilir miyim ve arıza olurda garantiye giderse customdan orjinala çevirildiği belli olur mu

hdhdhd

hdhdhd

Üye
hocam nokia n8 e bile değişmem galaxy aceyi ama kardeş keşke az bekleyip şimdi hawaei x5 i alsaydın her yönden ace yi katlıyor hemde Türkcell rom derdin yok
ben beklemediğime pişmanım...

----------Eklendi @ 09:44:49 ---------- Yazıldı @ 09:43:03 ----------

yok abi Mümkünse Android kullanmayanlar Android hakkında Yorum yapmasın galaxy miniyi bile değişmem...

nexpow

nexpow

Üye
peki ben şimdi 2.3.3 e yükseltsem daha sonra tekrar orjinal froya ya yada sonbaharda yayınlanacak olan orjinal 2.3.3 çevirebilir miyim ve arıza olurda garantiye giderse customdan orjinala çevirildiği belli olur mu

samsung kiesi bekle güncelleme cıkmasını pek farkta yok acıkcası bir kaç ikon degişik okadar birde markete sorunsu olarak girersin orjinal markete

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt