Bu üç telefon hakkında bilgi yada başka nokia hakkında tavsiye yapabilirmisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sweetsinem

sweetsinem

Üye
    Konu Sahibi
Bu üç telefon hakkında bilgi yada başka nokia hakkında tavsiye yapabilirmisiniz?
yardım ederseniz sevinicem...ben nokia telefon almak istiyorum birinci el peşin alcam büyük ihtimal maksimum 400 e bir telefon önerirmisiniz

birde bir kaç sorum olcak arkadaşım nokia 6500 slide aldı onda 3g var ama onla görüntülü konuşma oluyormu ....benimde kafamda n73 var ama Görüntülü konuşma yapabilirmiyim 6500 ile bilmiyorum

6288 n73 birde 5230 görüntülü konuşma varmı bunlarda...

oyun tema falan onlar önemli değil

3g olsun birde sesim karşıya net gitsin ses kalitesi iyi olsun yeter...öyle sağlam bir tel arıyorum ama karar veremedimyardımcı olursanız sevinirim

Aѕѕαѕѕiη™

Aѕѕαѕѕiη™

Üye
N73 Güzel Telefon..

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
Aѕѕαѕѕiη™;2093750' Alıntı:
N73 Güzel Telefon..

Bencede N73. hem sesi çok iyi çıkıyo hem şekli güzel, görüntülüde konuşursun ;) 10 numara :oke:

sweetsinem

sweetsinem

Üye
    Konu Sahibi
hımmm evet kardeşimde var süper tel kaç senedir konuşuyo...en sağlamı o görünüyo 6500 görüntülü konuşuluyosa eğer zaten hiç beklemem n73 alırım :) 3g,msj,ses kalitesi başkada özellik aramıyorum zaten :)

çok teşekkür ederim arkadaşlar.görüntülü konuşuluyo kesin yani :) gitrtiğim aldığım yerede sorarım bölece sanırım n73 alıcam bu gidişle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt