Bu resimler sizin için ne ifade ediyor?

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
bn değil biz zaten symbianı seviyoz nokia yayı değil aslında ama nokia diyince akla da symbian geliyor

m542tf

m542tf

Üye
bence alışkanlıklarımızdan vazgeçemiyoruz.

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Çok duygusalız.. Öyle böyle değil. Nokia olsun çamurdan olsun'cuyuz. : )

m542tf

m542tf

Üye
bizde böyle

Toros542

Toros542

Üye
nokia symbianı bırakmaz.bırakacak olsa anna yı belle yi ve önümüzdeki yıllar icinde donna ve carla isimli güncellemeleri duyururmuydu.benim tahminim nokia wphone aradıgını bulamayacak ve tekrar symbiana yönelecek.netteki haberlere göre wphone lu cihazlar istedikleri rakamlara ulasmamıs.ayrıca belle ile nokia cihazları cok dsha iyi olacak bence.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia bence de symbian'ı bırakmaz da yazılım şirketleri bırakmış o kötü. Benim de çok gözüme batıyor bu durum Gameloft'un EA Mobile'ın sitesinde bile Symbian seçenği yok oyunlar için. Gameloft Symbian 3'e çıkan bir oyunu bulmak için önce oyunun android versiyonuna girmek sonra da soldan Nokia HD seçeneğine girmek gerekiyor çok saçma ve kötü bir durum 2012'den umutluyum.

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
Ya ben suan e7 aldim kullaniyorum fena deil ama iphone bi baska. Ha nokia icinde yapabilirler ama yapmiyolar, belkide nokia yi bitirme politikalari. Ama ben iki telefondan zevk aliyor ve heyecanlaniyorum. Nokia n serisi ve iphone 4 veya 4s e 7 de iyi bir kasaya sahip onun icin aldim zaten gerisi faso fiso..... Nokia adam gibi is yapmali su n9 nasil acaba cikti ama pek haber yok kendisinden, biz maxicep olarak sanirim symbianciyiz yaaa :)

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Nokia bence de symbian'ı bırakmaz da yazılım şirketleri bırakmış o kötü. Benim de çok gözüme batıyor bu durum Gameloft'un EA Mobile'ın sitesinde bile Symbian seçenği yok oyunlar için. Gameloft Symbian 3'e çıkan bir oyunu bulmak için önce oyunun android versiyonuna girmek sonra da soldan Nokia HD seçeneğine girmek gerekiyor çok saçma ve kötü bir durum 2012'den umutluyum.

:oke:

private_hawk

Üye
android bana göre hacı murat gibi.yazılım olarak çok basit bir sisteme sahip bir telefon.nasıl hacı muratın parçasını bulmak kolaysa android de öyle.gelelim symbian'a nasıl ki mercedes'in parçası pahalı ve kalite bi marka symbianda öyle.android gibi face yada twitterde destekleneceğime symbian olup kalite olmayı tercih ederim.ben face yada twitter ı değil onlar beni arasın ;) telefon kalitesine deyinecek olursam bi bakın arkadaşlar basit bi kıyas yapmak istiyorum.nokia c7 elime aldığımda telefon sanki kırılmayacak yada taş gibi hissediyorum.çünkü mükemmel bir işçiliğe sahip.samsung wave 2 elime aldığımda evet güzel bir menü evet işlemci güzel evet telefon hoş ancak sanki kendimi ucuz bi yerde iskender yemiş gibi hissediyorum :D işçilik o kadar kötü ki ( c7 ile kıyasa göre ) sanki telefon yere düşse 10 parçaya ayrılacak gibi.iphone a bakıyorum evet süper bir telefon...ama aga ne saçmalıksa yok batarya değişmez yok bluetooth sadece iphone lar arasında kullanılır vs vs. sen kimsin diyesim geliyor iphone a...benim paramla benim özgürlüğümü kısıtlıyor.bu açıdan bakın benim şahsi fikrim.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
EFG_07

EFG_07

Üye
nokia bu belli olmaz bugün sonlarda gibi görünen şirket yarın bir bakarsın tekrardan kral tahtına oturmuş olur sonuçta bizler nokia şunu yapsın bunu yapsın iyi olur diyorsak bunu nokia da düşünüyordur sonuçta adam ekmek teknesini batırmak istemez illaki birşeyler yapacaktır ve tekrar yükselişe geçecektir ki zaten nokia bunun için adımlarını atmaya başladı bile ve sizin de söylediğiniz gibi yeni güçlü telefonların yanı sıra symbianıda geliştirmeye başladılar , wp konusuna gelecek olursak bazı arkadaşlar windowsu küçümsüyor ancak şunu unutmamak gerekirki küçümsenen şirket tüm dünyada adını duyurmuş pc platformunda en iyi işletim sistemini çıkaran bir firma ki bunu da aynı şekilde telefonlar içinde yapacakları kesin çünkü nokia ve windows illaki bu şikayetlerin farkında ve satış oranlarını düşürmemek için bir çok geliştirmelerde bulunacakları kesin çünkü adamlar bu işten para kazanıyorlar sonuçta , ayrıca nokia bitti filan deniliyor ancak ne gariptir ki bitti denilen şirket 2011 yılında %37 pazar oranıyla birinci , bu şirket mi batma noktasında ? Ona en yakın diğer şirket samsung ve o da %26 pazar oranına sahip. Nese konunun kısa şekli bu nokia sessiz kalıp kendi teknesini batırmayağına göre birşeyler yapacaktır ama bunlar zamanla olacak şeyler ve 2012 yılında da tekrar yükselişe geçecekleri kesin

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
android bana göre hacı murat gibi.yazılım olarak çok basit bir sisteme sahip bir telefon.nasıl hacı muratın parçasını bulmak kolaysa android de öyle.gelelim symbian'a nasıl ki mercedes'in parçası pahalı ve kalite bi marka symbianda öyle.android gibi face yada twitterde destekleneceğime symbian olup kalite olmayı tercih ederim.ben face yada twitter ı değil onlar beni arasın ;) telefon kalitesine deyinecek olursam bi bakın arkadaşlar basit bi kıyas yapmak istiyorum.nokia c7 elime aldığımda telefon sanki kırılmayacak yada taş gibi hissediyorum.çünkü mükemmel bir işçiliğe sahip.samsung wave 2 elime aldığımda evet güzel bir menü evet işlemci güzel evet telefon hoş ancak sanki kendimi ucuz bi yerde iskender yemiş gibi hissediyorum :D işçilik o kadar kötü ki ( c7 ile kıyasa göre ) sanki telefon yere düşse 10 parçaya ayrılacak gibi.iphone a bakıyorum evet süper bir telefon...ama aga ne saçmalıksa yok batarya değişmez yok bluetooth sadece iphone lar arasında kullanılır vs vs. sen kimsin diyesim geliyor iphone a...benim paramla benim özgürlüğümü kısıtlıyor.bu açıdan bakın benim şahsi fikrim.

Küçük bi' not: Bilişim sitelerinde yapılan tespitler doğrultusunda Nokia N9'un görsel olarak iPhone'la birden fazla ortak yönü görülüyor. Kutusu sadece iPhone'da görmeye alışık olduğumuz tasarımla aynı şekilde açılıyor ve yine sadece iPhone'da bulunan tek parça kasa olma özelliğini taşıyor. Yani, bataryası değiştirilemiyor. ;)

m542tf

m542tf

Üye
Küçük bi' not: Bilişim sitelerinde yapılan tespitler doğrultusunda Nokia N9'un görsel olarak iPhone'la birden fazla ortak yönü görülüyor. Kutusu sadece iPhone'da görmeye alışık olduğumuz tasarımla aynı şekilde açılıyor ve yine sadece iPhone'da bulunan tek parça kasa olma özelliğini taşıyor. Yani, bataryası değiştirilemiyor. ;)

Seni anlamak zor adam diyorki benim düşüncem böyle sen tutmuş bilişim şirketleri şöyle diyor felan. Neden her yorumun altına katşıt bir yorum atıyosun ki? Amaç insanların fikrini amaksa insanların yorumlarını eleştirmeyi bırak.

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Seni anlamak zor adam diyorki benim düşüncem böyle sen tutmuş bilişim şirketleri şöyle diyor felan. Neden her yorumun altına katşıt bir yorum atıyosun ki? Amaç insanların fikrini amaksa insanların yorumlarını eleştirmeyi bırak.

Eheh, insanları eleştiriyor muyum? Bu yahut başka bir mesajımda herhangi bi' eleştiri izi gösterebilir misin güzel kardeşim? :)

m542tf

m542tf

Üye
fMobi, Haber kaynağı sayfasında hiç stabil değil. Gravity dersen onu da denedim hiç biri en basitinden m.facebook.com kadar bile değil. Sohbet olayından söz ediyorsanız eğer, o zaten olması gereken bir şey. Bir ekstra değil. Amatör uygulamalara alışıldığından, bir marifetmiş gibi görünüyor. Hiç bir uygulama Facebook Messenger, Facebook Timeline gibi ( Sitenin kendi uygulamalarından söz ediyorum, kaldı ki yabancı geliştiricilerinki de diğer platformlarda hiç fena değil ) olamaz. Twitter için de geçerli, yeni çıkan Ebuddy XMS için de geçerli.. Aklına ne geliyorsa işte.

bu bir

----------Eklendi @ 06:44:33 ---------- Yazıldı @ 06:42:39 ----------

Olayın duygusal boyutunu bir kenara bırakalım derim. Çünkü düşündüğünüz zaman bu işlerin ticarî mantık çerçevesinde döndüğünü görebiliriz. Üretici ticarî düşünüyorsa, tüketici de ticarî düşünmek zorundadır. Neticede hedef biziz, iyi olana gideriz. Sebebi her ne olursa olsun, avantaj neredeyse orada olmak zorundayız çünkü para bizde. Velhâsıl kelam, özentilik bi durum yok bana kalırsa. Kezâ statüler ortada, karşılaştırmaya gayet müsâit ama bi' o kadar da karşılaştırılmaya gerek kalmayacak kadar âşikâr.

buda iki

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Seni tebrik ediyorum. 'Eleştiri' anlayışından ötürü de ayrıca kutluyorum. İlgin için teşekkür ederim, iyi sabahlar.

m542tf

m542tf

Üye

buda ùç hani eleştiri yapmıyodun. İnsanlara kendi fikirlerini empoze etmeyi bırak

----------Eklendi @ 06:49:44 ---------- Yazıldı @ 06:47:22 ----------

Seni tebrik ediyorum. 'Eleştiri' anlayışından ötürü de ayrıca kutluyorum. İlgin için teşekkür ederim, iyi sabahlar.

sizin kutlamanıza ihtiyacım yok eleştiri anlayışımda yargılamak size düşmez.

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Başüstüne.

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Konu? Sâyende çoktan sapmış durumdayız bilmem farkında mısın abi? : )

Üst Alt