Suyaka
Üye
Bu resimler sizin için ne ifade ediyor?
Merhaba arkadaşlar. Hakkında, en eski Nokia kullanıcısından en yeni Nokia kullanıcısına kadar konuyu okuyan herkesin fikrini almak istediğim iki resim paylaşmak istiyorum. Burada amaç karşılaştırma ya da tartışma ortamı yaratmak değil. Birer nokia kullanıcısı olarak bu konuda ne hissettiğinizi ortak paylaşıma açmak istiyorum. Sadece sizin için ne ifade ettiğini bir cümle ile açıklarsanız çok sevinirim. Hepimizce biliniyor ki büyük kitlelere sahip olan internetin dev şirketleri, abone kazanma konusunda kıyasıya yenilikler ve mücadele içerisine girmiş durumda. Yine bildiğimiz gibi yeni nesil, büyük oranda mobil teknolojinin gelişimine paralel olarak yaşantısını yönlendirmekte. Bu durum kuşkusuz dev şirketlerin gözünden kaçmıyor ve mobil dünyasında kendilerine daha fazla yer edinebilmek için çeşitli geliştirmeler yapıyorlar. Bunların başında kendi şirket bünyelerinde bulundurdukları yazılım geliştirici mühendislerin, kullanıcıların kendi web sayfalarına hızlı, pratik ve stabil şekilde ulaşabilmeleri için uygulama yazmaları geliyor. Gel görelim, ne yazık ki bu şirketlerin bir çoğunun geliştirdikleri uygulamanın platform hedefleri arasında ne Nokia, ne de emektar işletim sistemi Symbian yer almıyor.
Resim 1:
Resim 2:
Evet, resimlerde sosyal paylaşım devi olan Facebook ve Twitter'ın mobil platform için geliştirdikleri kendi uygulamalarını indirme sayfalarını görüntülüyorsunuz.
Resim 1:
Resim 2:
Evet, resimlerde sosyal paylaşım devi olan Facebook ve Twitter'ın mobil platform için geliştirdikleri kendi uygulamalarını indirme sayfalarını görüntülüyorsunuz.