nokia android işletim sistemine geçmeli..veya daha iyisini bulmalı
Symbian da çok kullanışlı aslında onu geliştirse bomba olur.
Zate android sistem java nın geliştirilmiş hali gibi geliyor bana
demem o ki Symbian ihtiyarladı modası geçti sertifikadır falandır h@cktirbiz idare ediyoruz da android sistemi gören Symbian ı görmezden gelir sadece Symbian die bi işletim sistemi varmış der bence tabi
- - - Eklendi - - -
bu arada Symbian a program bulmak kolay tabi de sertifika dalan yüklemmiyor sadece varlığı biliniyor pronun yükleyebilene aşk olsun![]()
konu hort galiba...
Arkadaşın amacı ne bilmiyorum ama baya gereksiz bir hort..

Arkadaşın amacı ne bilmiyorum ama baya gereksiz bir hort..

o zaman seni buraya yönlendiriyorum.kimsenin bi amacı yok zate![]()
adı üstünde yorum yapıyoruz![]()
hort yorum![]()
o zaman seni buraya yönlendiriyorum.
http://www.maxicep.com/gereksiz-mes...rtlatmak-kaliteli-konu-hortlatmak-659066.html
Hortlatmak iyi birşey değil arkadaşlar bu tür arkada kalmış konular ön plana atılınca asıl güncel konular kayboluyor.
O zaman sen neden 2011 den kalmış ve tartışmaya sebep(halen daha) bir konuyu hortlatıyorsun?işim olmaz bilader ..herkes biliyor faydalı konuyu hortlamış konuyu
fazla hortlatmaya gerek yok. Bu işin iyice suyu çıktı
O zaman sen neden 2011 den kalmış ve tartışmaya sebep(halen daha) bir konuyu hortlatıyorsun?

neredeyse listeden düşecek abiDunyada ilk gelistiren nokia oldu ama suan en arka siraya dusmeye hizla devam ediyor.
Cunku bir kararsizlik icinde Symbian,QT,windows ve megeeo ama heralde ha bir arada pyhton bulasmisti surunuyor tek kelimeyle.