Bu resimler sizin için ne ifade ediyor?

Sponsorlu Bağlantılar

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
hackle yükle

arslanla

arslanla

Üye
konu hort galiba...

PriZm

PriZm

Üye
nokia android işletim sistemine geçmeli..veya daha iyisini bulmalı
Symbian da çok kullanışlı aslında onu geliştirse bomba olur.
Zate android sistem java nın geliştirilmiş hali gibi geliyor bana :)
demem o ki Symbian ihtiyarladı modası geçti sertifikadır falandır h@cktir :) biz idare ediyoruz da android sistemi gören Symbian ı görmezden gelir sadece Symbian die bi işletim sistemi varmış der bence tabi :oke:

- - - Eklendi - - -

bu arada Symbian a program bulmak kolay tabi de sertifika dalan yüklemmiyor sadece varlığı biliniyor pronun yükleyebilene aşk olsun :D

konu hort galiba...

Arkadaşın amacı ne bilmiyorum ama baya gereksiz bir hort..

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Of bea ne konuydu ama büyük bir iştahla ilk mesajdan son mesaja kadar okudum :ehe ama güzel bir konuya değinilmiş Nokia'da bu tartışılanları kendi içinde tartışıyordur umarım..

KayraBey

KayraBey

Üye
Bu yeni trend.Konu hortlatmak...

serdar_gs

serdar_gs

Üye
sustum :ağlarım:

SilentOne

SilentOne

Üye
konu baya baya hort ama

umt07

umt07

Üye
harbiden haa, iştahla okumaya başlıyorum sonra bi bakıyorum konu hort, 5 sn geçirdiğim kalp kriziyle birlikte hayatımdan 2 saat gidiyor, bu hort konu tuzağına 3. düşüşüm oldu :D

tempestshine

tempestshine

Üye
bu konu niye hortladı yaw :s

MrExpert

MrExpert

Üye
Guzel bir tespit ...

PriZm

PriZm

Üye
işim olmaz bilader ..herkes biliyor faydalı konuyu hortlamış konuyu
fazla hortlatmaya gerek yok. Bu işin iyice suyu çıktı
O zaman sen neden 2011 den kalmış ve tartışmaya sebep(halen daha) bir konuyu hortlatıyorsun?

Afşın

Afşın

Üye
azrock

azrock

Üye
HD oyun vb. çıkmaz hadi neyse de, büyük şirketlerin mobil uygulamalarının Nokia'ya çıkmaması...

Ben Nokia çalışanı olsam hakaret derecesinde algılarım. TÜM DÜNYA DA KULLANILAN VE BİLİNEN bir sitenin (sen de bilinen ve kullanılan bir markaysan) sana destek vermemesi çok kötü!

Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi Nokia'nın bir şey yapması lazım. Şu en iyiler arasına bir giremedi.!

AHMED...

AHMED...

Üye
Dunyada ilk gelistiren nokia oldu ama suan en arka siraya dusmeye hizla devam ediyor.
Cunku bir kararsizlik icinde Symbian,QT,windows ve megeeo ama heralde ha bir arada pyhton bulasmisti surunuyor tek kelimeyle.
neredeyse listeden düşecek abi

PriZm

PriZm

Üye
Yorumunda mantıklı olsa bari.tamam susuyorum sen haklısın kardeşim önemsiz konuları hortlatmaya devam et.

Üst Alt