Bu resimler sizin için ne ifade ediyor?

Sponsorlu Bağlantılar

m542tf

m542tf

Üye
Konu? Sâyende çoktan sapmış durumdayız bilmem farkında mısın abi? : )

Şu konuya dikkat et benim kullandığım gravity bence çok güzel sen hemen dalıyosun şunu kullansan onu hiç açmazsın bırakda neyi kullanacağıma ben karar vereyim. Nasılki senin tercihlerine kimse bişey demiyorsa sende müdahil olma. Hiç bir şirketede sen buna neden uygulama yapmıyosun diye mail attınmı? Kişilerin telefon kullanımları farklıdır kimi face sürekli kullanırken benim hesabım yok.

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Şu konuya dikkat et benim kullandığım gravity bence çok güzel sen hemen dalıyosun şunu kullansan onu hiç açmazsın bırakda neyi kullanacağıma ben karar vereyim. Nasılki senin tercihlerine kimse bişey demiyorsa sende müdahil olma. Hiç bir şirketede sen buna neden uygulama yapmıyosun diye mail attınmı? Kişilerin telefon kullanımları farklıdır kimi face sürekli kullanırken benim hesabım yok.

Sadece fazla muhâlif gözüyle değerlendiriyorsun abi benim yorumlarımı. Ben hiç kişilerin fikrine eleştiri maksadıyla yorum yapmadım. Kendi deneyimlerimden söz ettim ve bireysel şeyler söylemedim. 'Onu yap, bunu kullan' vâri sözler sarf etmedim. Bonservisi Nokia'da olan biri gibi davranıyorsun hepsi bu. Beni anlamaya çalış demiyorum, zorunda değilsin. Ama sadece niyetimin ne olduğunu bilsen ben mutlu olurum güzel abim.

pRime.

pRime.

Üye
Yorumlarda sıkıntı yok bence, tartışılcak bir durum da yok.

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Valla okuyup okuyup duruyorum acaba yanlış birşey mi söyledim diye de yok : )

m542tf

m542tf

Üye
ben lahana çorbası seviyorum sen tarhana olay bu

----------Eklendi @ 08:27:04 ---------- Yazıldı @ 08:25:00 ----------

Yorumlarda sıkıntı yok bence, tartışılcak bir durum da yok.

Babamın şirketi değilki zaten hem gerekte yok kalp kırmaya

coolasker54

coolasker54

Üye
ilgiyle takip ediyorum hocam sizi yorumlarınız çok güzel devamını beklıyoruz :ehe

• Beğen
keys1903

keys1903

Üye
nokianın krallıgı kaybetmesı artık kacınılmaz. Bırtelefonu 1000 liraya satıyorsan milyar dolarlar kar yaparken ıyıydı adam gbı 3 gelıstırıcı fırmayla anlasyaydı mesala gameloft ıstese satın alırdı 2 sene oncesı kac paralık fırma bu gameloft.. Ey nokia 100 liraya mal edip 800 sattın kazıgı bıze Degıl kendıne attın su durumundan sonra artık aklı olan mantıgıyla hareket eden kac kısı alır nokia. Biraz parana kıy anlas ver gamelofta 100 mılyon dolar bırak apleye oyun yapmayı....

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
nokianın krallıgı kaybetmesı artık kacınılmaz. Bırtelefonu 1000 liraya satıyorsan milyar dolarlar kar yaparken ıyıydı adam gbı 3 gelıstırıcı fırmayla anlasyaydı mesala gameloft ıstese satın alırdı 2 sene oncesı kac paralık fırma bu gameloft.. Ey nokia 100 liraya mal edip 800 sattın kazıgı bıze Degıl kendıne attın su durumundan sonra artık aklı olan mantıgıyla hareket eden kac kısı alır nokia. Biraz parana kıy anlas ver gamelofta 100 mılyon dolar bırak apleye oyun yapmayı....

Apple vaktinde bu firmaların çoğuyla görüştü anlaşmalar-kişisel ilişkiler oluşturdu bunu da özellikle Steve Jobs yaptı
Nokia ise halen şirket edasıyla Elop efendinin keyfine göre yolladığı kişiler ile anlaşma şartı arıyor sanırım veya aramıyor
Nokia nın şirketi sahiplenecek özverili ve insan ilişkileri başarılı bir başkana ihtiyacı var
Bu firmalarla bizzat başkan görüşüp sorunu öğrenmeli, sorun yoksa neden Nokia ve Symbian platformlarına uygulama yazılmadığını çözmesi gerek
Eğer yine de sorunu çözemiyorsa işe el koyup kendi uygulamasını ve oyunlarını yazacak güçlü bir ekip kurmalı ve dışa bağımlı kalmamalı

• Beğen
Tepkiler: iatis ve Suyaka
SilentOne

SilentOne

Üye
zaten nokia diyince akla direk symbian geliyor

coolasker54

coolasker54

Üye
CanKartaL tespitlerin tam yerinde. ve tüm yorumlarına %101 katılıyorum.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
CanKartaL tespitlerin tam yerinde. ve tüm yorumlarına 1 katılıyorum.

Teşekkür ediyorum
Keşke Nokia da şu tespitleri yapıp bir çözüm getirse
Dediğim gibi piyasada ihtiyaçlarımı karşılayan sadece Symbian, Maemo ve Meego var
Symbian en yaygını ve en makul olanı şuan benim için
Umarım destekler ve uygulamalar da kesilmez ve uzun süre daha bu sistemin nimetlerinden faydalanabilirim

• Beğen
keys1903

keys1903

Üye
sinirlenme hemserım ne gerek var

SilentOne

SilentOne

Üye
sakın beyler kavgaya gerek yok

cardanadam

cardanadam

Üye
allah aşkına şu anroidi 680mhz işlemciyle çalıştırında görelim telefon açılıyormu ama nokia 680mhz da çalışan telefonlar yapıyor sizin telefonlara kafa tutuyor

cardanadam

cardanadam

Üye
allah aşkına şu anroidi 680mhz işlemciyle çalıştırında görelim telefon açılıyormu ama nokia 680mhz da çalışan telefonlar yapıyor sizin telefonlara kafa tutuyor

bu soruma cevap verebilecek bir androidci çıkmadı hala

Üst Alt