Bu resimler sizin için ne ifade ediyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
fMobi, Haber kaynağı sayfasında hiç stabil değil. Gravity dersen onu da denedim hiç biri en basitinden m.facebook.com kadar bile değil. Sohbet olayından söz ediyorsanız eğer, o zaten olması gereken bir şey. Bir ekstra değil. Amatör uygulamalara alışıldığından, bir marifetmiş gibi görünüyor. Hiç bir uygulama Facebook Messenger, Facebook Timeline gibi ( Sitenin kendi uygulamalarından söz ediyorum, kaldı ki yabancı geliştiricilerinki de diğer platformlarda hiç fena değil ) olamaz. Twitter için de geçerli, yeni çıkan Ebuddy XMS için de geçerli.. Aklına ne geliyorsa işte.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Kalın kafasınız ya yemin ediyorum su nokianin adam olmayacağını hala anlayamiyorsunuz ve hala nokianin dandik markalarını savunuyorsunuz nolmus bilader n8 e 12 megapiksel koysa fotograf makinesi dışında hiç bir halta yaramayan takoz bir cihaz
Kaç tane adam gibi uygulaması var
Adam hala iğrenç bir çözünürlükte teller çıkarırken samsung 720plik çözünürlük sunuyor hayır neden bu tartışma neden kabul et Nokia kullanıcısı para vermek istemiyorsun bari camur atma

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
ister nokia yı savunuruz ister androide söveriz bizim derdimiz seni mi gerdi bilader?

V/RS

V/RS

Üye
Kalın kafasınız ya yemin ediyorum su nokianin adam olmayacağını hala anlayamiyorsunuz ve hala nokianin dandik markalarını savunuyorsunuz nolmus bilader n8 e 12 megapiksel koysa fotograf makinesi dışında hiç bir halta yaramayan takoz bir cihaz
Adam hala iğrenç bir çözünürlükte teller çıkarırken samsung 720plik çözünürlük sunuyor hayır neden bu tartışma neden kabul et Nokia kullanıcısı para vermek istemiyorsun bari camur atma

Uygulama istiyosan git android cihaz al birader keyfimizin kahyasımısın herkes seninle aynı kafadamı olacak sen ne halt edersen et androidmi alıyon ios mu alıyon bu bizi ilgilendirmez bizimde işimize karışma bi zahmet !!

Navy Blue

Navy Blue

Üye
iPhone öyle abartıldığı kadar iyi bir telefon değil ve olamayacakta arkadaşlar.
Sırf şu elma aşkı aldırıyor bu telefonu.
Her ne kadar işletim sistemi görünürde hızlıysada bazı sorunları olan bir işletim sistemi ve çok narin...
Bu kadar uçuk fiyatlara satılan telefonun radyosu bile yok, bluetooht sadece İphone için kullanılabiliyor, aramayı reddetme bile sıkıntılı ve daha sayamayacağım bir sürü sıkıntısı var...
Emin olun yakın zamanda elma aşkıda bitecek...

Bir diğer işletim sistemi Android ve onu kullanan telefon markalarına ne demeli?
Hepsi birbirinin kopyası telefonları üretiyor...
Neredeyse ayda 1 yeni telefon üreten bu firmalar 5 - 6 ay önce sattıkları telefonları eskitiyorlar.
Bunlar nasıl kullanıcı dostu telefon markaları siz bunlaramı teknoloji diyorsunuz?
O kadar uçuk kaçık gidiyorlar ki yakında bir yerde durmak zorunda kalacaklar...
Ya o çok övülen işletim sistemi Andoride ne demeli?
Bu kadar çok açığı olan başka bir işletim sistemi daha varmı? Belki çok uygulama olabilir, belki çok iyi uygulamalarda olabilir ama aynı uygulamadan 20 - 30 tane olan, sürekli açık veren, çökmeye çok meyyili bir işletim sistemi nasıl iyi olabilir ki?
Yakında Andorid'de çok büyük sıkıntılar yaşayacak buda belli...

Şuan ve yıllardır kullandığım Nokia'ya gelirsek arkadaşlar Nokia kolay kolay batacak bir dev değildir...
Özellikle çin pazarı olduğu sürece Nokia kolay kolay batmaz...
Ben Hala Nokia'nın çok iyi telefonlar yaptığını savunanlardanım...
Bence Nokianın tek sorunu işletim sistemi yoksa 2 çekirdekli veya 4 çekirdekli telefonlara en az 1 - 2 sene daha gerekli olmayacak... çünkü 2 yada daha fazla çekirdeğe sahip olan telefonlar neyi çalıştıracak arkadaşlar? Hangi uygulama yada hangi oyun tek çekirdekli işlemcide çalışmıyor?

Koskoca Microsoft bile yeni işletim sistemi windows 8 'in windows 7 ve vista kurulu bilgisayalarda sorunsuz çalışabileceğini açıklarken Android mübarek sanki photoshop çalıştıracakmış gibi millet 2 çekirdekli telefon alma yarışında... İleride olabilir ama şuan için çok erken diye düşünüyorum ben... yukarıda eleştirdiğim İOS bile az donanımda çok iyi performans sunuyorsa yüksek donanıma şuan için para vermek bence tam bir saçmalıktır. Ben İphoneyi sevmiyorum işletim sistemininde ömrünün çok olduğunu düşünmüyorum ama adamlar hız konusunda en iyisi bunu inkar edemem...

Kısaca özetlersem Nokia'nın donanımda sorun yok sorun işletim sisteminde onu ne kadar stabil çalışır hale getirirse o kadar çok uygulama yazılır diye düşünüyorum ben...
Benim Nokia'nın bunu yapacağınada inancım tam çünkü N9 bunu bana fazlasıyla gösterdi...
Beklemek lazım...

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi

Abi konu maksadından çıkmasın, sadece fikirler alıyoruz. Düşüncelere saygı lütfen ; )

m542tf

m542tf

Üye

Ağır olda molla desinler.

AмσηR@

AмσηR@

Üye
ben diyem nokia batmaz :) Türkiye gibi ülke olduktan sonra alanı çok olur.

• Beğen
Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Konunun başında da belirttiğim gibi, tartışma ortamı yaratmaya çok istekliyiz arkadaşlar. Sadece bu konuda ne hissediyorsunuz bunları paylaşalım. Mühim olan ortak noktada buluşmak, eldeki malzemeleri değerlendirerek fikirlerimizi pişirmek. Büyük heveslerle aldığınız telefonunun, hemen hemen en çok kullandığınız platformlarda desteklenmediğini görmek size ne düşündürüyor?

cardanadam

cardanadam

Üye

hop orda dur bakalım burada kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok herkez fikirlerini söyleyebilir ama adap çerçevesi içinde

• Beğen
MertcaN9

MertcaN9

Üye
üslüp farkı bile androidin sizi ne noktaya getirdiği belli sayın Jomolocco fikirlerinizi dayatmak yerine varsa kanıtlarınızla gelin. samsung devasa boyutta birbirinin kopyası cihazlar çıkarırken nokia tasarım harikası ürünler ile geliyor piyasaya cebinizde taşıdığınız o aletin acısını yaşıyorsanız içinizde kendinizi burda rahatlatmayın lütfen...

• Beğen
m542tf

m542tf

Üye
Konunun başında da belirttiğim gibi, tartışma ortamı yaratmaya çok istekliyiz arkadaşlar. Sadece bu konuda ne hissediyorsunuz bunları paylaşalım. Mühim olan ortak noktada buluşmak, eldeki malzemeleri değerlendirerek fikirlerimizi pişirmek. Büyük heveslerle aldığınız telefonunun, hemen hemen en çok kullandığınız platformlarda desteklenmediğini görmek size ne düşündürüyor?

Konu tartışmaya elverişli kişi yorum yapıyo hemen başka bir platformdaki uygulamanın daha iyi olduğunu söylüyorsun. Her uygulamayı beğenmek zorunda değiliz. Kaldıki düzgün ve edebli bir şekilde konuyu tartıştık günlerce sonuç ne olacak çıkıp birisi uygulama yazmaya mı başlayacak yada nokia duy bizi mi diyecek? Akıllı diye tabir edilen telefonları alan kişiler (çogunluğu) almadan önce zaten bir araştırma yaparak alıyor. Yani telefonun neleri yapabileceğini yada hangi uygulamanın olduğunu aşağı yukarı biliyor.

kaqan18

kaqan18

Üye
sorun hala nokia nın bu ezikliğe son vermemesi arkadaslar en azından bu sosyal paylaşım siteleriyle iletişime geçip bişeyler yapmalı bence. Hemde bi an önce.

• Beğen
Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Konu tartışmaya elverişli kişi yorum yapıyo hemen başka bir platformdaki uygulamanın daha iyi olduğunu söylüyorsun. Her uygulamayı beğenmek zorunda değiliz. Kaldıki düzgün ve edebli bir şekilde konuyu tartıştık günlerce sonuç ne olacak çıkıp birisi uygulama yazmaya mı başlayacak yada nokia duy bizi mi diyecek? Akıllı diye tabir edilen telefonları alan kişiler (çogunluğu) almadan önce zaten bir araştırma yaparak alıyor. Yani telefonun neleri yapabileceğini yada hangi uygulamanın olduğunu aşağı yukarı biliyor.

Söylediklerim, herkesce kabul edilmiş şeyler. Aksini iddaa edenler için video da çekebilirim. Bazı gerçekler görmeyenin kör sayılabileceği kadar açıkken, inatla üzerine doğruymuşçasına gidilmesinin bir anlam ifade etmediğini düşünüyorum. Bu yüzden söylüyorum. Belki bunu ben en yakın çevremde bulunan arkadaşların telefonlarında test edebildiğim fark ediyorumdur. Elinize bahsettiğimiz diğer platform telefonlarından alıp 1-2 hafta kullanın. Ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız. Konuya gerçekle bağdaşmayan örneklerle yaklaşan arkadaşlara karşı, daha gerçek ve test edilmiş herkesce doğruluğu kabullenilmiş örneklerle gelmek sanırım bilmeyen arkadaşları bilgilendirme anlamında önemli.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
m542tf

m542tf

Üye
Söylediklerim, herkesce kabul edilmiş şeyler. Aksini iddaa edenler için video da çekebilirim. Bazı gerçekler görmeyenin kör sayılabileceği kadar açıkken, inatla üzerine doğruymuşçasına gidilmesinin bir anlam ifade etmediğini düşünüyorum. Bu yüzden söylüyorum. Belki bunu ben en yakın çevremde bulunan arkadaşların telefonlarında test edebildiğim fark ediyorumdur. Elinize bahsettiğimiz diğer platform telefonlarından alıp 1-2 hafta kullanın. Ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız. Konuya gerçekle bağdaşmayan örneklerle yaklaşan arkadaşlara karşı, daha gerçek ve test edilmiş herkesce doğruluğu kabullenilmiş örneklerle gelmek sanırım bilmeyen arkadaşları bilgilendirme anlamında önemli.

Bu konu çok uzar kısacası şöyle "TERCİH" meselesi siz a şirketini seçersiniz ben b size göre a şirketinin sundukları daha iyidir bana göre b. Yani kalkıpta benim tercihimi siz sizin tercihinizide benim yargılamam olamaz.

----------Eklendi @ 00:22:23 ---------- Yazıldı @ 00:19:50 ----------

yukarıdaki yorumunuzdan da anlaşılabildiği gibi önyargılı konu açıp sonra tartışma çıkmasın demek olmaz

SilentOne

SilentOne

Üye
olmaz ama bizde ısrarla alıyoz işte

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Bu konu çok uzar kısacası şöyle "TERCİH" meselesi siz a şirketini seçersiniz ben b size göre a şirketinin sundukları daha iyidir bana göre b. Yani kalkıpta benim tercihimi siz sizin tercihinizide benim yargılamam olamaz.

----------Eklendi @ 00:22:23 ---------- Yazıldı @ 00:19:50 ----------

yukarıdaki yorumunuzdan da anlaşılabildiği gibi önyargılı konu açıp sonra tartışma çıkmasın demek olmaz

Ben A şirketi B şirketi demiyorum. Ama görünüşe göre İnternet şirketleri illa A şirketi diyor. Bu da B telefonunu kullanan o net şirketlerin abonelerinin mağduriyeti anlamına geliyor. Demek istediğimi anlayabiliyor musun? Tercihi İnternet şirketleri yapıyor yani. ;) Telefon marka sahiplerinin, kullanıcıları etkilediği kadar İnternet devlerini de etkilemesi gerekiyor kullanıcı memnuniyet için.

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
bu yorumu yapanlar nokia kullanıcısı ama memnun değiller değilsinde ne yapmaya kullanıyorsun.ben çok memnunum işletim sistemi gayet güzel. Aksini yazanlar kullanmasınlar

• Beğen
m542tf

m542tf

Üye
Ben A şirketi B şirketi demiyorum. Ama görünüşe göre Şirketler illa A şirketi diyor. Bu da B telefonu kullanan o şirketlerin abonelerinin mağduriyeti anlamına geliyor. Demek istediğimi anlayabiliyor musun? Tercihi şirketler yapıyor yani. ;)

İşte olay bu kimse kimseyi mağdur etmiyor. Zaten o bahsi geçen uygulamaların olmadığı biliniyordu. En azından ben biliyordum ve halimden memnunum. İsteyen istediği telefonu kullanır.

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
İşte olay bu kimse kimseyi mağdur etmiyor. Zaten o bahsi geçen uygulamaların olmadığı biliniyordu. En azından ben biliyordum ve halimden memnunum. İsteyen istediği telefonu kullanır.

Bunun aksini iddaa eden?

Üst Alt