Bu olay gerçek midir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PALA.

PALA.

Üye
Teknoloji'de tek sinir 3 büyüklerdir yoksa sınır yoktur. 3 büyükler kapatmak ister kapatır açmak ister açar gerisi boş
Aslında şöyle geriye dönüp bakınca bir cihazın ne kadar sağlam olursa olsun 5 yıldan sonra illakin arızaları başlıyor, o yüzden kök yazılım gelişmelerinin yeni teknoloji üzerinde yoğunlaşması doğru olandır. Açık konuşmak gerekirse symbian bir cihazı androide çevirmek onun kullanım ömrünü kurtarmıyor. Eski cihazlar için temel düzeyde whatsapp ve tarayıcı desteği verilmesi fazlasıyla yeterdi, gerisi fantazi zaman kaybıdır.

Bugün dört dörtlük internet bankacılığı, whatsapp desteği, tarayıcı desteği olmayan telefonu, telefondan saymayacaksın. Çünkü telefon bir iletişim aracıdır, bu araç günümüzde internet alışverişini güvenli ve hızlı şekilde sağlayamadı mı ? İletişim önce zayıflar, sonra biter. Bugünün ihtiyaçlarına uygun cihazlar 5 bin liradan başlayan fiyatlar ile al geç, eskiden çeşit yoktu, şimdi alternatifler çok, bazen araştırmak bile zaman kaybı oluyor.

• Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: MAERKEK, Silinen Üye 2625978 ve z.ibra

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Nasıl yok? N8 için bakmış olmayasın NITdroid denen programla adamlar N800 N900 ve N9 a Android kurmuşlar N9 dediğimiz makine güçsüz değil ki 1GB ram 16 GB hafıza 1GHz cortex A8 işlemci var
Mesaj birleştirildi:

Referans istiyorsanız link
Kurulmaz demiyorum ki. Yazılım işinden anlayan canı sıkılan zamanı bol olan adam oturup uğraşır çalıştırır. Ama kime ne faydası olacak nokia telefonlarda android çalıştırmanın? Zamanında zaten kullanmışım daha da ne ugrasicam yok android 2 ile 3 ile. İlla android denemek istiyorsan bilgisayarda virtual pc lere kurulabilir ya da bluestacks gibi android emularını deneyebilirsin. Ama bu saatten sonra tamamen zaman kaybından öteye gitmeyecek birsey için boşa vaktimi harcayamam.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2625978
z.ibra

z.ibra

Üye
    Konu Sahibi
Kurulmaz demiyorum ki. Yazılım işinden anlayan canı sıkılan zamanı bol olan adam oturup uğraşır çalıştırır. Ama kime ne faydası olacak nokia telefonlarda android çalıştırmanın? Zamanında zaten kullanmışım daha da ne ugrasicam yok android 2 ile 3 ile. İlla android denemek istiyorsan bilgisayarda virtual pc lere kurulabilir ya da bluestacks gibi android emularını deneyebilirsin. Ama bu saatten sonra tamamen zaman kaybından öteye gitmeyecek birsey için boşa vaktimi harcayamam.
tamam fazla uzatmaya gerek yok anladım n8 e android işi fake'miş zaten symbian^3 ten de memnunum (jtube desteği de tekrar gelmiş :) ) konuyu kapatabilirsiniz teşekkürler...

• Beğen
Silinen Üye 2625978

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
symbian^3 ten de memnunum (jtube desteği de tekrar gelmiş :) )
Sabahın erken saatlerinde bunu öğrendiğim iyi oldu
Güne mutlu başladım
N8 i mi alıp video izliyim
Teşekkürler:)

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu ve z.ibra
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Symbian telefona sahipseniz yapmanız gereken tek şey o telefonu güzel kullanmak. Bir daha gelmeyecek bu modeller. Kamerasız tuşlu telefonları saklayın askere giderken lazım olur.
N8 , 808 , E7-00 gibi symbianın kült modellerine sahibim . Ne yapıyorsun diye sorarsanız ? Genelde evde duruyor. Kardeşlerim oyun oynuyor. Ben arada jtube falan takılıyorum.

808 ve N8'in sahip olduğu fm vericisini çok kulllanıyorum araba da evde müzik setinde müthiş iş yapıyor. Bluetooth 10.0 çıksa bu kadar kaliteli ses aktarımı yapamaz. Kablo ile bağlamaktan farkı yok.

808 kamerasını aktif kullanırım cidden çok başarılıdır. Dahili nd filtre pureview mod , 1080p 30 fps video kaydı derken 12 sene olmuş kaliteli kameradır.

Durum böyle iken 5200'e android telefon aldım :)

• Cool
  • Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu, Silinen Üye 2625978 ve PALA.
PALA.

PALA.

Üye
Symbian telefona sahipseniz yapmanız gereken tek şey o telefonu güzel kullanmak. Bir daha gelmeyecek bu modeller. Kamerasız tuşlu telefonları saklayın askere giderken lazım olur.
N8 , 808 , E7-00 gibi symbianın kült modellerine sahibim . Ne yapıyorsun diye sorarsanız ? Genelde evde duruyor. Kardeşlerim oyun oynuyor. Ben arada jtube falan takılıyorum.

808 ve N8'in sahip olduğu fm vericisini çok kulllanıyorum araba da evde müzik setinde müthiş iş yapıyor. Bluetooth 10.0 çıksa bu kadar kaliteli ses aktarımı yapamaz. Kablo ile bağlamaktan farkı yok.

808 kamerasını aktif kullanırım cidden çok başarılıdır. Dahili nd filtre pureview mod , 1080p 30 fps video kaydı derken 12 sene olmuş kaliteli kameradır.

Durum böyle iken 5200'e android telefon aldım :)
Akıllı telefon zorunluluk. Ayrıca tuşlu telefon yaşlılar için iyi oluyor, ilerde bize lazım olursa :)

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK, Dobraokuyucu, XXXturi01 ve 1 kişi daha
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
n9 da android çalıştırıyordu diye biliyorum ama tam soruyuda anlayamadım

z.ibra

z.ibra

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
soru: n8'e android yüklenmiş olup olmaması
cevaplardan vardığım sonuç: sanırım fake'miş :)
ha yok n8 de öyle birşey zor gibi. şu an orjinal androidler bile kasım kasım gidiyor kaldı kı nokianın cihazları. tek çekirdek işlemci ile pek olacak işler değil. donanım musait değil kısacası

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2625978 ve z.ibra
Silinen Üye 2625978

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
ha yok n8 de öyle birşey zor gibi. şu an orjinal androidler bile kasım kasım gidiyor kaldı kı nokianın cihazları. tek çekirdek işlemci ile pek olacak işler değil. donanım musait değil kısacası
Profesörüm bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: z.ibra ve DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
  • Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
bulabilir miyim bilmiyorum bir filmden kesittide gavur filmi ama güzeldi bir filin içine giriyorlardı falan adamlar gözetleme yapıyordu sonra başka bir film gelip hayvan belgeseli oluyordu gerisi ama güzeldi yanide sonuç yok çok zor bulurum

• Beğen
Silinen Üye 2625978

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
bulabilir miyim bilmiyorum bir filmden kesittide gavur filmi ama güzeldi bir filin içine giriyorlardı falan adamlar gözetleme yapıyordu sonra başka bir film gelip hayvan belgeseli oluyordu gerisi ama güzeldi yanide sonuç yok çok zor bulurum
O halde hiç uğraşma
Boşver

Dobraokuyucu

Üye

tek çekirdek te Android çalışır da kimse uğraşmaz orası ayrı (2012 ye kadar tek çekirdekli Android telefonlar bulunuyordu)

Silinen Üye 2625978

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
Symbian androide en azından oyun ve uygulama konusunda bin çeker

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt