Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
UygulamaBrokenbot TH 11 güncellemesi gelmiştir (clash of clans)
Bide dostum onu anladım tamamdır e maile gelen maile baktım uye oldum siteye bir kod geldi sanırım oradan bana aktif etme kodu bunu sitede mi kullanacağım
Bide dostum onu anladım tamamdır e maile gelen maile baktım uye oldum siteye bir kod geldi sanırım oradan bana aktif etme kodu bunu sitede mi kullanacağım
Uye olduysan tamam sorun yok kardesim.onlar onemsiz.
Ben yatiyorum bundan sonrasini bi arkadas ilgilensin lutfen hayirli geceler.
Bu botu beceremezsen.
Benim actigim konulardan
Clashbot 7.9.2 yi kur
musty921
Üye
İyi geceler müdür sag ol zaten clashbot 7.9.2yi kurdum onuda bir deneyim
ayaztuncay
Üye
Arkadaşlar bot çıkmış galiba ayarları nasıl yapıcam ilk defa kullanıcam Yardımcı olursanız sevinirim
hhgfb
Üye
Öncelikle bot için teşekkür ederim emeği geçenlere.
Botu kurdum giriş yaptım çalıştırdım. buraya kadar sorun yok ama köyü zoom yapma noktasında takılıyor ve failed to zoom yazıyor log bölümünde. nedeni ne olabilir.
ÇOK ÖNEMLİ !!! dolandırılmadan okuyunuz. Clash of Clans Hakkında Çok önemli yazanları okuyunuz DOLANDIRILMAYINIZ !!! - MaxiCep --------------------------------------------------------------------------------------------------- BU YAZANLARI SIRAYLA İNDİRİNİZ ---------------------------------------------------------------------------------------------------
bunu indirin kurun ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
pixel hatası alırsanız. genellikle bu pixel hatasını 1366x768 çözünürlüklü bilgisayar ekrana sahip arkadaşlarda olur.
Botun içinde ADVANCED>MİSC>NO NAVİGATİON BAR seçeneğini işaretleyiniz.Bilgisayarınızın çözünürlüğünü değiştiriniz.
DENETİM MASASI>EKRAN>EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ
ve botu başlatabilirsiniz.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 4-BOT un AYARLARI
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
TÜRKÇE DİL DESTEĞİ ÇOK YAKINDA BU BETA SÜRÜMÜ
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 5-HATALAR VE ÇÖZÜMLERİ(sürekli güncellenecektir)
Hocam konumlandırmalarıda yaptık fakat sadece kontrol edıyo herhangı asker basıp savasmıyor ganımet ıle ılgılı ayarları resımlı olarak paylasırsanız sevınırım yenı guncellemedekı botu hala çözebılmıs degılım hıc bır yerdede çözemıyorum
miroğlu.
Üye
arkadaslar bu bot ücretli mi ücretsiz mi yoksa deneme sürümümü?
dizicibytr
Üye
herşey tamam ama bu zooming out hatasını çözemedim
Son düzenleme:
ayaztuncay
Üye
Arkadaşlar bana yardım edebilecek kimse yokmu bu bot ayarlarını bilmiyorum nasıl yapıcam ?