Uygulama Brokenbot TH 11 güncellemesi gelmiştir (clash of clans)

Sponsorlu Bağlantılar

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
beta 11 çıkmıştır.
link ettim indirebilirsiniz.

nazkownikow

Üye
botu çalıştırdım ama ölü köy yok aktif köylere dalıyo ama ondada sıkıntı çıkıyo

Dj-KaRuS

Üye
Botu çalıştıramayan bir tek benmi varım ?

Owner035

Üye
th11 olan en son sürümü indirdim lakin üye girisi yapamiyorum nedendir ? pasif halde ? üye olmustum

poye

Üye
TH 11 LİNKİ NERDE ARKADAŞLAR

musty921

Üye
iyide ücretsiz değil ki hala daha paralı üye oluyorsun seni bağış yap diye bir sayfaya yönlendiriyor. Haksız mıyım?

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi

musty921

Üye
Şu hatayı alıyorum ben kullanıcı adı ve parolamı yazdıktan sonra neden alıyorum acaba yardım eder misiniz?

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
Şu hatayı alıyorum ben kullanıcı adı ve parolamı yazdıktan sonra neden alıyorum acaba yardım eder misiniz?
Kullanici adinla sifrende
Turkce harf ve karakter kullanma
(Ş,ü,ğ,ç,%,€,£,¥,₩, ... vs )
Normal kullanici adi sifre olustur ornek
Asker
12345

musty921

Üye
Kullanici adinla sifrende
Turkce harf ve karakter kullanma
(Ş,ü,ğ,ç,%,€,£,¥,₩, ... vs )
Normal kullanici adi sifre olustur ornek
Asker
12345
Bide dostum onu anladım tamamdır e maile gelen maile baktım uye oldum siteye bir kod geldi sanırım oradan bana aktif etme kodu bunu sitede mi kullanacağım

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
Bide dostum onu anladım tamamdır e maile gelen maile baktım uye oldum siteye bir kod geldi sanırım oradan bana aktif etme kodu bunu sitede mi kullanacağım
Uye olduysan tamam sorun yok kardesim.onlar onemsiz.
Ben yatiyorum bundan sonrasini bi arkadas ilgilensin lutfen hayirli geceler.
Bu botu beceremezsen.
Benim actigim konulardan
Clashbot 7.9.2 yi kur

musty921

Üye
İyi geceler müdür sag ol zaten clashbot 7.9.2yi kurdum onuda bir deneyim :D

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
Arkadaşlar bot çıkmış galiba ayarları nasıl yapıcam ilk defa kullanıcam Yardımcı olursanız sevinirim :bira:

hhgfb

Üye
Öncelikle bot için teşekkür ederim emeği geçenlere.
Botu kurdum giriş yaptım çalıştırdım. buraya kadar sorun yok ama köyü zoom yapma noktasında takılıyor ve failed to zoom yazıyor log bölümünde. nedeni ne olabilir.

fuatyildirim

Üye
ÇOK ÖNEMLİ !!!
dolandırılmadan okuyunuz.
Clash of Clans Hakkında Çok önemli yazanları okuyunuz DOLANDIRILMAYINIZ !!! - MaxiCep
---------------------------------------------------------------------------------------------------
BU YAZANLARI SIRAYLA İNDİRİNİZ
---------------------------------------------------------------------------------------------------
1-ROOT LU BLUESTACK
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2-BOT

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3-BOT PiXEL AYARLARI

bunu indirin kurun ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.

pixel hatası alırsanız. genellikle bu pixel hatasını 1366x768 çözünürlüklü bilgisayar ekrana sahip arkadaşlarda olur.
Botun içinde ADVANCED>MİSC>NO NAVİGATİON BAR seçeneğini işaretleyiniz.Bilgisayarınızın çözünürlüğünü değiştiriniz.
DENETİM MASASI>EKRAN>EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ
ve botu başlatabilirsiniz.

4-BOT un AYARLARI
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

TÜRKÇE DİL DESTEĞİ ÇOK YAKINDA BU BETA SÜRÜMÜ

5-HATALAR VE ÇÖZÜMLERİ (sürekli güncellenecektir)
6-PUSHBULLET NASIL YAPILIR ?
7-BLUESTACKS SİYAH EKRAN ALANLAR VE HESAPLAR ARASI GEÇİŞ SAĞLIYAMAYANLAR İÇERİ

lütfen emeğe saygı...
Hocam konumlandırmalarıda yaptık fakat sadece kontrol edıyo herhangı asker basıp savasmıyor ganımet ıle ılgılı ayarları resımlı olarak paylasırsanız sevınırım yenı guncellemedekı botu hala çözebılmıs degılım hıc bır yerdede çözemıyorum :)

miroğlu.

Üye
arkadaslar bu bot ücretli mi ücretsiz mi yoksa deneme sürümümü?

dizicibytr

Üye
herşey tamam ama bu zooming out hatasını çözemedim

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: brtsn43
ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
Arkadaşlar bana yardım edebilecek kimse yokmu bu bot ayarlarını bilmiyorum nasıl yapıcam ?

• Beğen
Tepkiler: melkor33

Üst Alt