Uygulama Brokenbot TH 11 güncellemesi gelmiştir (clash of clans)

Sponsorlu Bağlantılar

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
dostum resmin link ekliyorum ama çıkmıyo 2 farklı sıte denedim. tavsiyen nedir nereye yüklim?

hizliresim.com
yukleresim.com
resmin direk linkini yapıştır.
yada yukardaki resim yazan yere linki yapıştır.

atraksiyon_show

Üye

hata bu dur

atraksiyon_show

Üye
müdür kurulumu yapmış ama yeni sorun user name ve sıfre :) sanırım o da yok kımsede

bu arada eski üyeliğim devam ediyormu diye user name ve şifremi yazdım şansa bak girdi :)

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
müdür kurulumu yapmış ama yeni sorun user name ve sıfre :) sanırım o da yok kımsede

bu arada eski üyeliğim devam ediyormu diye user name ve şifremi yazdım şansa bak girdi :)
create new account de :)

nasıl yaptıgınıda yazda siteye ekliyim :)

atraksiyon_show

Üye
bu hatayı verdi ama kurulumu da masa üstüne yaptı. Şuan BrokenBot v4.0 Beta sürümünü eski sürümlerindeki username ve şifremi yazarak açabiliyorum fakat nasıl kullanıcağımı bilmediğim için buradan sonrası fluu :)

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
bu hatayı verdi ama kurulumu da masa üstüne yaptı. Şuan BrokenBot v4.0 Beta sürümünü eski sürümlerindeki username ve şifremi yazarak açabiliyorum fakat nasıl kullanıcağımı bilmediğim için buradan sonrası fluu :)
la valla senin için kendi net framework u mu sildim :D dur yenıden yukluyım 200 mb

video yu izle
ilk sayfada var.

mirac.birinci

Üye

Brokenbottaki kendi uyeliğinizi yazın açılıyor

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi

pesscyln

Üye
yaw arkadaslar LİNk en bastaki konus baslıgında olanmı?

by-fattaci

by-fattaci

Üye
evet arkadaşlar yaptığığım araştırmanın sonuna geldim nihayet
öncelikle şunu bilin ki bu bot şu an bu c.c sürümünde yani karlı sürümde işe yaramıyor çünkü ölü köyleri bas geciyor diğer sürümlerde ise bot sizden güncelleme istiyor yoksa çalışmıyor çok denemeler yaptım en son 50.000 de bile denedim asker basıyor her şeyi yapıyorum ama saldırıya gecince ne varsa boş geciyor inananın broken bot maalesef benim için hayal kırıklığı oldu şöyle ki çok karışık ve alışagelmişin dışında bir bot olmuş

tabi bu yazdıklarım beni bağlar belki çalışdıran vardır söylerse bizde istifade ederiz.

not : sakın ola nasıl yaptın gibi sorular sormayın taktir edersiniz ki çok değişik anladılması oldukca zor resimlerle değil videoyla olacak birşey ve benim ne sağlığım nede vaktim buna uygundur anlayışınız için tşk ederim hatta botu sildim bile

• Beğen
Tepkiler: atraksiyon_show

Üst Alt