Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
UygulamaBrokenbot TH 11 güncellemesi gelmiştir (clash of clans)
bu hatayı verdi ama kurulumu da masa üstüne yaptı. Şuan BrokenBot v4.0 Beta sürümünü eski sürümlerindeki username ve şifremi yazarak açabiliyorum fakat nasıl kullanıcağımı bilmediğim için buradan sonrası fluu
bu hatayı verdi ama kurulumu da masa üstüne yaptı. Şuan BrokenBot v4.0 Beta sürümünü eski sürümlerindeki username ve şifremi yazarak açabiliyorum fakat nasıl kullanıcağımı bilmediğim için buradan sonrası fluu
evet arkadaşlar yaptığığım araştırmanın sonuna geldim nihayet
öncelikle şunu bilin ki bu bot şu an bu c.c sürümünde yani karlı sürümde işe yaramıyor çünkü ölü köyleri bas geciyor diğer sürümlerde ise bot sizden güncelleme istiyor yoksa çalışmıyor çok denemeler yaptım en son 50.000 de bile denedim asker basıyor her şeyi yapıyorum ama saldırıya gecince ne varsa boş geciyor inananın broken bot maalesef benim için hayal kırıklığı oldu şöyle ki çok karışık ve alışagelmişin dışında bir bot olmuş
tabi bu yazdıklarım beni bağlar belki çalışdıran vardır söylerse bizde istifade ederiz.
not : sakın ola nasıl yaptın gibi sorular sormayın taktir edersiniz ki çok değişik anladılması oldukca zor resimlerle değil videoyla olacak birşey ve benim ne sağlığım nede vaktim buna uygundur anlayışınız için tşk ederim hatta botu sildim bile