Bomba Gibi Oyun! Need for Speed™ Most Wanted v1.0.28 ve Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

anilycl

Üye
Yaw oyun çok güzelde bu yarrışlardan önce arabaya bişeyler almak için bi yeer var orada bir kaçtane şeyi birden nasıl alacaz hep bi tane bişialabiliom mesela nitro gibi...

tihame

Üye
war yunun dosyalrı içinde sound klasörünü bul ordaki müziklerden birinin ismini kendi müziğinin ismi ile değiştir oraya at oyuna gir ismini değiştirdiğin müziği oyunda bul kop :) ben Disturbedin müziklerinin koydum dünyadan kopuyo insan heycandan kendini kasıyosun haberin olmuyor bide sağlam kulaklığın warsa bende beats audio lu kulaklık war oyundan çıktığım zaman dünyada değilmişssinde yeniden gelmiş gibi yani : )

bunu nasil yaptigini ayrintili olarak anlatabilirsin dedigin sekilde yaptum ama olmadi

MrFinito

MrFinito

Üye
Araba satma yok mu ya?

cesurhakan

Üye
güzel oyundur eminim

ozakin70

ozakin70

Üye
yaw 1.83gb lık sd karta dataya yukledim oyunu açıyorum 1960mb indir diyor yok mu yardım edebilecek telefon galaxy wonder

- - - Eklendi - - -

sd karta datayı yükledim offline ı da kurdum ama calışma durduruldu diyor bide yolun ismi com.ea.games.nfs13_row mu olacak com.ea.games.nfs13_na mı???? bende _row

- - - Eklendi - - -

_na dada calışmadı gerçi:off:

dzkomando

Üye
oyun htc sensetion 1.8 oc'lu cihazda hata mesajı verip durduruldu yazıyor o kadar denedim olmadı

guro123456

Üye
Oyun guzelde para hilesi root olmayan cihazlarda olmuyor sanirim param bitti yeni yarislarda bitti cihazim s3 kasmadan oynuyorum ve hatta abimde note var bendeki efekler onda olmuyor s3 farki sanirim

ersinbakar

ersinbakar

Üye
ben para hilesini girdim ama gelmedi veri yüklüyorum ama sonuç 700 bin veriyo

- - - Eklendi - - -

Dostum şu dosyayı başka yere yükleme imkanın varmı indirme sırasında hata verdi

buyur yeni yükledim

• Beğen
Tepkiler: THR
isa_1905

isa_1905

Üye
samsung galaxy ace 5830i hangisini indirecez

stoch94

Üye
Tesekkurler galaxy s2 siyah ekran hatasi olmayan apk indirdim sd wifiden cektim sorunsuz sifir kasma cok tesekkurler

Jaunus

Üye
Oyunu çoktan bitirdim real racing 3 ü bekliyorum..

Jaunus

Üye
inşallah kardeşim bende bekliyorum....
ne zaman çıkar biliyor musunuz?
Valla hocam yurtdışı bütün forum sitelerine baktım net bir tarih yok.Şahsi kanaatim bu ay sonunda çıkacağıdır.Most wantedda aynı firma olduğu için biraz zaman geçmesini bekleyeceklerdir.

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Valla hocam yurtdışı bütün forum sitelerine baktım net bir tarih yok.Şahsi kanaatim bu ay sonunda çıkacağıdır.Most wantedda aynı firma olduğu için biraz zaman geçmesini bekleyeceklerdir.
doğrudur,biraz zaman geçtikten sonra yayınlarlar

kerem_ke

kerem_ke

Üye
slm arkadaşlar galaxy note kullanıyorum oyunu açtığımda çalışmayı durdurdu diyor ne yapmalı yardımcı olursanız sevinirim

selami023

Üye
arkadaşlar nfs most wanted yükledim cihaza (one x) herşey iyi fakat oyuna giriyorum yarışa başlıyorum telefon kendi kendine kapanıyor... :s indirdğim apk tegra 3 e uygun olan apk başka oyunlarda böyle bi sorun yok sizce nedendir???

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar nfs most wanted yükledim cihaza (one x) herşey iyi fakat oyuna giriyorum yarışa başlıyorum telefon kendi kendine kapanıyor... :s indirdğim apk tegra 3 e uygun olan apk başka oyunlarda böyle bi sorun yok sizce nedendir???
karde$ birde offline apk'yi dene

Üst Alt