Sony için net acıklama gelmedi G8141 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
phasan Üye kralberk13' Alıntı: Z5 in neyini tartışıyorlar hey allahım verin gitsin Genişletmek için tıkla ... Z5 almayacak yanlış hatırlamıyorsam G8141 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kralberk13' Alıntı: Z5 in neyini tartışıyorlar hey allahım verin gitsin Genişletmek için tıkla ... Z5 almayacak yanlış hatırlamıyorsam G8141 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
okdr Üye Liste için teşekkürler. Bende de Xiaomi Redmi Pro var. Bu telefona oreo gelir mi? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Son düzenleme: 29 Ağu 2017
Liste için teşekkürler. Bende de Xiaomi Redmi Pro var. Bu telefona oreo gelir mi? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kralberk13 Üye phasan' Alıntı: Z5 almayacak yanlış hatırlamıyorsam G8141 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Gelmiceğini biliyorum ama bir ümit keşke verseler taş gibi tel 10 bile kaldırır
phasan' Alıntı: Z5 almayacak yanlış hatırlamıyorsam G8141 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Gelmiceğini biliyorum ama bir ümit keşke verseler taş gibi tel 10 bile kaldırır
phasan Üye kralberk13' Alıntı: Gelmiceğini biliyorum ama bir ümit keşke verseler taş gibi tel 10 bile kaldırır Genişletmek için tıkla ... Satma politikası ve bu sony iphone gibi pek kasma yok G8141 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kralberk13' Alıntı: Gelmiceğini biliyorum ama bir ümit keşke verseler taş gibi tel 10 bile kaldırır Genişletmek için tıkla ... Satma politikası ve bu sony iphone gibi pek kasma yok G8141 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi