Bomba Gibi Oyun! Need for Speed™ Most Wanted v1.0.28 ve Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

danger987

Üye
Maxiplus5 (t21) oynayan varmı kasma oluyormu

LeGeNDaRY

LeGeNDaRY

Üye
eyvallah. Teşekkürler

KarakayA67

galaxy nexusda calıstrdm kasma falan yokda para hılesı rootlu cıhazlardamı oluo tıtanıuum dosyasıyok o program rootlu cıhazlara kuruluyor sanırım

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
galaxy nexusda calıstrdm kasma falan yokda para hılesı rootlu cıhazlardamı oluo tıtanıuum dosyasıyok o program rootlu cıhazlara kuruluyor sanırım
dogrudur,para hilesi sadece rootlu cihazlara uygun olarak yapilmi$...

ayqut54

Üye
galaxy S3 e kurdum.oyun açılıyor oynanıyor fakat görüntü karanlık.Bunu nasıl düzeltirim lütfen yardım:(

volverine_007

Üye
dostum eline sağlık kurdum çalıştı ekranda falan sorun yok ama bu seferde seste sııntı çıktı hiç ses gelmiyo 5dk oynuyon sonra sürekli çızır çızır ses geliyooo ne yapmam lazım nasıl düzelir biliyosanız yardımcı olurmusunuz teşekkürler cihazım polypad7200 tablet malı400 var :D:D:D

liwestime1

liwestime1

Üye
ekran hatası var verdiğiniz tüm apk'ları denedim ve sd dosyalarınıda adreno olarak indirdim yardımcı olabilirmisiniz acaba arkadaşım maxiplus5'iyle marketten satın almış kasmadan akıcı bi şekilde oynuyor :(

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
galaxy S3 e kurdum.oyun açılıyor oynanıyor fakat görüntü karanlık.Bunu nasıl düzeltirim lütfen yardım:(
offline apk'yi dene

- - - Eklendi - - -

ekran hatası var verdiğiniz tüm apk'ları denedim ve sd dosyalarınıda adreno olarak indirdim yardımcı olabilirmisiniz acaba arkadaşım maxiplus5'iyle marketten satın almış kasmadan akıcı bi şekilde oynuyor :(
ilk önce kardeşim offline apk'yi telefona kur...
ondan sonra adreno dosyasını indir(en sağlıklısı wifi ile sd dosyayı çek,karar senin...)
sonra oyunu çalıştır

MrKira

Üye
arkadaşlar ben apk yi indirdim sd yide indirdim apk yi kurup sd yide telefon hafızasında Android/data nın içine attım oyunu açtığımda EA sembolü geliyor ve telefon kapanmaya zorla deyip uygulamayı kapatıyor sorun ne lütfen yardımcı olun

kilicaslan17

Üye
Galaxy Wonder CM9 da bazı bölümler atıyor.Çözümünü bilen var mı? Offline apk kullanıyorum.

foreverthe

foreverthe

Üye
Çoooook teşekkürler. Hileninde olması çok iyi oldu :)

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim

oky77

Üye
Dediğinizi aynen yaptım para falan olmadığı gibi oyun da Rusça oldu.

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Dediğinizi aynen yaptım para falan olmadığı gibi oyun da Rusça oldu.
kardeş bende oldu aynı talimatlardan yola çıkarak yaptım sende nasıl olmuyor...anlamadım...

androidlerkralı

Üye
Hileyi nereye atıcam biri yardımcı olabilirmi ?

ersoylar

ersoylar

Üye
tesekkurler

androidlerkralı

Üye
Hileyi nereye atıcam biri yardımcı olabilirmi ?

Üst Alt