war yunun dosyalrı içinde sound klasörünü bul ordaki müziklerden birinin ismini kendi müziğinin ismi ile değiştir oraya at oyuna gir ismini değiştirdiğin müziği oyunda bul kopben Disturbedin müziklerinin koydum dünyadan kopuyo insan heycandan kendini kasıyosun haberin olmuyor bide sağlam kulaklığın warsa bende beats audio lu kulaklık war oyundan çıktığım zaman dünyada değilmişssinde yeniden gelmiş gibi yani : )

MILLET SIYAH EKRAN HATASI OLMAYAN APK:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dostum şu dosyayı başka yere yükleme imkanın varmı indirme sırasında hata verdi
kardeş çok meraklanma bu oyun ace'de açmazsamsung galaxy ace 5830i hangisini indirecez
ama sen bir kereliğine bi dene...kardeş çok meraklanma bu oyun ace'de açmazsamsung galaxy ace 5830i hangisini indirecez
ama sen bir kereliğine bi dene...inşallah kardeşim bende bekliyorum....Oyunu çoktan bitirdim real racing 3 ü bekliyorum..
Rica ederim KardeşimTesekkurler galaxy s2 siyah ekran hatasi olmayan apk indirdim sd wifiden cektim sorunsuz sifir kasma cok tesekkurler
Valla hocam yurtdışı bütün forum sitelerine baktım net bir tarih yok.Şahsi kanaatim bu ay sonunda çıkacağıdır.Most wantedda aynı firma olduğu için biraz zaman geçmesini bekleyeceklerdir.inşallah kardeşim bende bekliyorum....
ne zaman çıkar biliyor musunuz?
doğrudur,biraz zaman geçtikten sonra yayınlarlarValla hocam yurtdışı bütün forum sitelerine baktım net bir tarih yok.Şahsi kanaatim bu ay sonunda çıkacağıdır.Most wantedda aynı firma olduğu için biraz zaman geçmesini bekleyeceklerdir.
karde$ birde offline apk'yi denearkadaşlar nfs most wanted yükledim cihaza (one x) herşey iyi fakat oyuna giriyorum yarışa başlıyorum telefon kendi kendine kapanıyor...indirdğim apk tegra 3 e uygun olan apk başka oyunlarda böyle bi sorun yok sizce nedendir???