Bomba Gibi Oyun! Need for Speed™ Most Wanted v1.0.28 ve Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

ErdemBütün

ErdemBütün

Üye
indirmeyin bozuk.

sergen123

Üye
Arkadaslar offline apk ve adreno sd ile xperia arc sde ram booster programiyla rami temizleyip oynadigimda cok nadir 1-2 saniyelik kasmalar oluyo . Bunun disinda cok akici oynuyorum . Oyun zaten tadindan yenmiyo :)

darklist

Üye
S3 te kasma falan yok arkadaşlar rahatça oynanıyor

umuttom

Üye
Oyun çok güzel.Bence yarış oyunlarının en iyisi,grafikler süper.Galaxy s2 de sorunsuz.Çok teşekkürler.

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
Eyv dostum. Galaxy Note'da sorunsuz

COBRAMAX

COBRAMAX

Üye
Kardesim nasil yapilacagni buldum detayli anlatayim sana simdi oyunu seciyoruz ya orda restore yazmasi lazim ona tikliyoruz ve sadece "data"yi seciyoruz sonra oyunu aciyoruz yalniz oyun rusca oluyor sanirim birtek o sikinti var gerisi tamam isliyor

data cikmiyorlar tb kurcalarken oyunu kokten sildim

MrFinito

MrFinito

Üye
Abi benim Sensation XE için çözüm yokmu adreno Sd indirdim fakat hiçbir apk siyah ekranı çözmedi

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
teşekkürler bende galaxy s3 var siyah ekran hatası alıyordum konudaki siyah ekran hatası olmayan apk yı yükledim hiçbirşey değişmedi

tihame

Üye
offline apk yi kurun sd yi wifi yada 3G den indirin

hakan2x2

Üye
xperia neo kullanıyorum. adreno sd indirdim. tüm apk ları denedim hepsinde siyah ekran :S cm10 kullandığımdan olabilir mi? biçözüm var mı?

MrFinito

MrFinito

Üye
xperia neo kullanıyorum. adreno sd indirdim. tüm apk ları denedim hepsinde siyah ekran :S cm10 kullandığımdan olabilir mi? biçözüm var mı?

Bende de aynı sorun oldu çözüm öneren yok :/

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Linkleri reklamlı yapmasaydın makbule geçecekti yinede :tşk:

redspawn

redspawn

Üye
s3 te sıfır kasma...

GrknYavas

GrknYavas

Üye
elıne saglık arkadasım 10 numara olmus tesekkurler :) s2 de sıfır kasma super grafık unutulmaz oyun keyfı :oke:

MrFinito

MrFinito

Üye
Siyah ekran alanlar bunu indirip Sdyi WiFi ile çekin

asedesdas

Üye
merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldumda bir şey sorcaktım telefonum galaxy google nexus oyunu indirdim ancak bu hatayı veriyor.This application is not authorized for use on your android device. yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Linkleri reklamlı yapmasaydın makbule geçecekti yinede :tşk:
:rica:

- - - Eklendi - - -

elıne saglık arkadasım 10 numara olmus tesekkurler :) s2 de sıfır kasma super grafık unutulmaz oyun keyfı :oke:
sağol...

- - - Eklendi - - -

kardeş birde aşağıdaki linkten apk'yi dene
belki yüklediğin rom'dan kaynaklı olabilir...bilmiyorum belki olabilir.
eğer olmazsa pm. at (ancak 4.00 ikindi vakti açık olabilirim,malum sınav günleri başladı...)

AyaZ_19

Üye
ben az önce indirip kurdum. oyun muhteşem. paylaşım için teşekkürler...

ss_06

Üye
Akadaşlar sony experia arc s le oyuna girdiğimde menüde sıkıntı yok ama yarış başladığında her yer siyah gözüküyo sadece arabann arka farları gözüküyo :(( bunu nasıl düzeltebilirim bilen varmı ?

Üst Alt