Bomba Gibi Oyun! Need for Speed™ Most Wanted v1.0.28 ve Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
:tşk:

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
target58

target58

Üye
bu oyun galaxy mini 2 çalışırmı deyen arkadaşlar varmı ben youtube gördünde ondan

512mb ram var 800mhz işlemci

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
bu oyun galaxy mini 2 çalışırmı deyen arkadaşlar varmı ben youtube gördünde ondan

512mb ram var 800mhz işlemci
kardeş o telefonla çalışmaz ama birdene...denemeden bilemeyiz ki?

malatyalı_44

Üye
sony xperia mini çalıştı siyah ekran sorunu alanlar offline apkyi indirip sd datayı wifiden kurun

selonuri

Üye
Ya beyler bana bi yardım etseniz apk da uygulama yüklenemedi diyor

erdi_s

erdi_s

Üye
Galaxy wonderima offline.apk yi yukledim sd dosyalarini da wifi ile cektim kasma yok sıkıntı yok. Paylasim icin tesekkurler ;)

THR

THR

Üye
Konudaki tüm apk dosyalarını denedim ama bende siyah ekran bi türlü düzelmedi. Belkide kullandığım rom veya kernelle alakalı olabilir. Ancak bugün yabancı forumda bulduğum bir apk sayesinde sorunu çozmüş bulunuyorum.
Hala bu sorunu yaşayanlar varsa aşağıdaki linkten oyunu indirip yüklesin veya oyun yüklü ise direk üstüne kursun yine çalışır.
Ancak bu yontemi uygulamak için root gereklidir. Çünkü rar içindeki diğer dosyası telefonun root klasorüne kopyalanız lazım.

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Güzel oyun teşekkür ederim

bars_23

bars_23

Üye
Android datanin icine attim ve offline apkyi kurdm ama oyun acilista wifiden data indirmek istiyor

nightwolf28100

Üye
hocam sınırsız para hilesi olmuyor telefonum rootlu yazılanın aynısını yapıyorum ama olmuyor

OLymPoS

:tşk:

bars_23

bars_23

Üye
Polypad 7208hd tablet hocam. Maliyi indirdim

Üst Alt