Bomba Gibi Oyun! Need for Speed™ Most Wanted v1.0.28 ve Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
ben az önce indirip kurdum. oyun muhteşem. paylaşım için teşekkürler...
Rica ederim,kardeşim

- - - Eklendi - - -

Akadaşlar sony experia arc s le oyuna girdiğimde menüde sıkıntı yok ama yarış başladığında her yer siyah gözüküyo sadece arabann arka farları gözüküyo :(( bunu nasıl düzeltebilirim bilen varmı ?
hangi apk'yi denediniz?

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
hepsini denedim dostum :-/
hepsini denedim dostum :-/
birde aşağıdaki apk'yi dene...

eğer yanlış ise sen sd dosyayı yanlış indirmişsin diyeceğim :)

aleranol

aleranol

Üye
Offline yazan apk hepsinden iyi diger hicbiri not2ye olmamisti.

ekorotti

ekorotti

Üye
ben yukledim sıkıntısız çalıştı tel s2 :) teşekkürler.

jamaen01

jamaen01

Üye
arkadaslar eger mumkun olursa oyunda ilerleyen bir arkadas oyunun save dosyasini paylasabilir mi acaba?bir iki dakikanizi ayirip paylasirsaniz sevinirim.

muzocannn

Üye
Tesekkurler. Glaxy wonder sorunsuz sifir kasma datayi wifi ile indirdim hicbirvsorun yok muthis oyun... :))[/ kardes datayi fifeyle nasl indirdn bide hafza olayni nasl yaptin yardm edermisntel. wereym cgri yap ben ararm kardes 05427766684

COBRAMAX

COBRAMAX

Üye
galaxy w de ucuyor ucuyor

kilicaslan17

Üye

Nasıl telaffuz ediyorsun :) "Galaksi ve" olarak telaffuz yanlış."galaksi dabılyu" doğrusu :)
O yüzden "galaxy w da" yazmalıydın.işte o kadar !!!!!1!1!birr!!one!!

• Beğen
Tepkiler: mert151 ve seytan_avcisi

asiyozgatlı

Üye
ya kardeş arc s sahibiyim doğru datayı indirdim ama oyuna girince siyah ekran ne yapayım :(

ozakin70

ozakin70

Üye
Nasıl yukledin birader benim wonder da
1960 mb yer istiyor çoğu şeyi silmeme rağmen yer sıkıntısı çekiyorum ne yapmalıyım desire z de 750 mb isteyen oyun benim telde niye böyle yapiyor anlamadım offline apk indirdim sen nasıl yaptın veya yardımcı olacak var mı

- - - Eklendi - - -

tihame

Üye
kendimiz track ekleyebiliyor muyuz bir yolu var mi oyun guzel ama trackleri sevmedim

oqlahoma

Üye
online yokmu yaw quick race yok heralde sadece kariyer var

custave

custave

Üye
tesekkurlet

WoraZ

WoraZ

Üye
One X'e Tegra sürümünü, Nook Tablet'ime de PowerVR sürümünü kurdum. Hiç problem yok! Harika bir oyun.

Tegra sürümüyle PowerVR sürümü arasında dağlar kadar fark var. Tegra grafikleri muhteşem!

cemal1970

Üye
kendimiz track ekleyebiliyor muyuz bir yolu var mi oyun guzel ama trackleri sevmedim

war yunun dosyalrı içinde sound klasörünü bul ordaki müziklerden birinin ismini kendi müziğinin ismi ile değiştir oraya at oyuna gir ismini değiştirdiğin müziği oyunda bul kop :) ben Disturbedin müziklerinin koydum dünyadan kopuyo insan heycandan kendini kasıyosun haberin olmuyor bide sağlam kulaklığın warsa bende beats audio lu kulaklık war oyundan çıktığım zaman dünyada değilmişssinde yeniden gelmiş gibi yani : )

MrFinito

MrFinito

Üye
MILLET SIYAH EKRAN HATASI OLMAYAN APK:

Üst Alt