Rica ederim,güle güle oynayınPaylaşım için teşekkürler,ideos x5te umarım çalışır![]()

offline apk yi dene birde wifiden sd yi çek...arkadaşlar note 2 'de ekran siyah siyah kalıyor arabanın sadece farları renkli kalıyor nasıl çözebiliriz bu problemi menüde sorun yok yarış başlayınca öyle oluyor
üzgünüm kerim,artık paylaşım yapmayacağım,forumda bir takım sorunlar (konu silme -onay-moderatör v.b) olduğu için artık paylaşımlara son verdim,kusura bakma kerimBen101 gtayi niye sen paylasmadin yasenden bekliyodum
![]()

bak karde$im $imdi para hile dosyasini oyunun kurulu oldugu yere kopyalayip degistiriyorsun,yalniz oyun rusça oluyor haberin olsun...slm arkadaşlar yardımcı olacak biri çıkarsa çok sevinirim bu para hilsesini çözemedim şimdi inen dosyaları titanium backup dosyasına kopyalayın yazıyoda bu dosya nerde peki telefonda öyle bi dosya yokki nasıl yapıcam ben bunu yrdımcı olacak biri olursa çok sevinirim şimdiden tşkler.
gerçekten sizler benim için iyi insanlarsınız,iyi ki varsınız diyorumKeske gtayi paylasip biraksaydinneyse simdiye kadar ki paylasimlarin icin
![]()
ama artık benim yokluğumu birisi doldurur 

play store da telefonunuza uyumlu mu ?ben xperia ion da hiçbir şekilde çalıştıramadım bu oyunu s3 te çalışıyor ama. kendi grafik birimine uygun sd dosyasını indirdim olmuyor sd yi sildim telden kendi dosyasını indirdim yine olmuyor basınca açılıyor devaamında oyun başlamadan biraz önce kendiliğinden kapanıyor yardım edebilecek bir arkadaş var mı acaba ?
peki kardeş online apk yi denedin mi ?uyumlu değil xperia s ile uyumlu ion ile değil anlamadım bunu ben.
Bakalim oyle olcak migerçekten sizler benim için iyi insanlarsınız,iyi ki varsınız diyorumama artık benim yokluğumu birisi doldurur
- - - Eklendi - - -
![]()
sende iyiki varsin kardesim
sağol kardeşim...Bakalim oyle olcak misende iyiki varsin kardesim
![]()
ilk baştakiofline apk görüyorum ben online apk hangisi acaba ?
offline apkyi de mi denedin?evt ilk onu denedim neyazıkki açılmıyor çok tuhaf s3 te gayet güzel çalıştı
o zaman kardeş yeni sürümü bekleyeceksin,belki uyumlu olurda şansına oyunu çalışırsınevet kardeş sonuç gene hüsran oyun açılıyor kontrolleri devralmadan yani tam başlamadan atıyor oyundan