Bomba Gibi Oyun! Need for Speed™ Most Wanted v1.0.28 ve Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
offline apk + mali sd codegen m71 tabletimde 0 kasma 0 hata süper yalnız kontrol çok zor yaw klavye bağlasam olurmu acep

il.ya

il.ya

Üye
ben101 emeğin ve yardımların için teşekkürler, ama oyunun online apk'sini indirip başlattım gelen ekrandanda wifi den download ettim ve şuanda sorunsuz çalışıyor. Bence kuramayan arkadaşlarda, kurup siyah ekran hatası alan arkadaşlarda bu yolu denemeli

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
ben101 emeğin ve yardımların için teşekkürler, ama oyunun online apk'sini indirip başlattım gelen ekrandanda wifi den download ettim ve şuanda sorunsuz çalışıyor. Bence kuramayan arkadaşlarda, kurup siyah ekran hatası alan arkadaşlarda bu yolu denemeli
rica ederim kardeşim,haklısın ilya arkadaşım,siyah ekran hatası alanlar online apk yi indirsin,sd dosyayı wifiden çeksinler...

aliumut12345

Üye
Offline apk ile mali sd indirip android data ya attım.SGS2'de hiç kasmadan akıyor oyun.Bazı arkadaşlar sdcard yazdığı için hafıza kartına atıyor olabilir.Bende hafıza kartına atınca çalışmıyor.Bence telefonun hafızasına android data klasörüne atıyorum.Tavsiye ederim.Bu arada oyun için teşekkürler.

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Offline apk ile mali sd indirip android data ya attım.SGS2'de hiç kasmadan akıyor oyun.Bazı arkadaşlar sdcard yazdığı için hafıza kartına atıyor olabilir.Bende hafıza kartına atınca çalışmıyor.Bence telefonun hafızasına android data klasörüne atıyorum.Tavsiye ederim.Bu arada oyun için teşekkürler.
Rica ederim,güle güle oyna...

cukuleaks

Üye
[h=4]3911[/h]

:oha: :oha:

- - - Eklendi - - -

3911 kişi okumuş :aha: :aha:

Kerim.

Kerim.

Üye
Oyun super yalniz

- - - Eklendi - - -

Bitmesin diye oynamaya kiyamiyorum:aha:

Kerim.

Kerim.

Üye
O degilde gta vc harika olacak.onuda paylasirsin artik ben101:aha:

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
bende ben101den bekliyorum :)

1987Kalemi

Üye
tekrardan teşekkürler aga,s3 te sorunsuz oynanıyor,grafikleri fevkinde fevkaladesi...

anaconda21

Üye
para hilesini yapan arkadaş varsa nasıl yaptığını detaylıca anlatabilir mi ?

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi

skirac

Üye
linkler açılmıyor.Bu adf.ly çökmüş sanırım

xblackx

xblackx

Üye
selamlar

galaxy s(GT9003) telefonumda çalıştıramadım.tüm apk'ları denedim powervr sd dosyasını indirdim yine olmadı.

Üst Alt