Remember Me
Üye
karde$ en sagliklisi wifi ile sd dosyayi indirselamlargalaxy s(GT9003) telefonumda çalıştıramadım.tüm apk'ları denedim powervr sd dosyasını indirdim yine olmadı.
karde$ en sagliklisi wifi ile sd dosyayi indirselamlargalaxy s(GT9003) telefonumda çalıştıramadım.tüm apk'ları denedim powervr sd dosyasını indirdim yine olmadı.
rica ederim.d tesekkurler iyi paylasim emek harcamissin...
rica ederim dostum,bilmiyorumteşekkürler dostum oyun sorunsuz ama birşey sorayım oyun 590 mb dosya indirdi 2 gb yer kaplıyor bu nasıl oluyor.

karde$ oyunu ayarlarindan gir,dil bölümünden ingilizceyi seç!Ben bu para işini yaptım ama oyun rusça oldu nasil duzeltecez
eyvallah bilader teşekkürler.karde$ oyunu ayarlarindan gir,dil bölümünden ingilizceyi seç!
Rica ederimeyvallah bilader teşekkürler.

oynarsın kardeş,ama hangi sd dosyaya sahipsin (mali-adreno-powervr)?ben101 nickli kardeş;
şimdi offline apk yı indirip wifi üzerinden yükleyebiliyoruz ki yorumlardanda bu anlaşılıyor.fakat başka bir sd dosyası bende mevcut.offline yada başka bir apk ile oynayabilir miyim?
Samsung SGH-i8150 Galaxy W cihazı ile gönderildi.
oynarsın kardeş,ama hangi sd dosyaya sahipsin (mali-adreno-powervr)?

yetmez mi o kadarKardes senin tb li hilede bi sorun var sadece 772.237$ verdi yanlis dosyayi uplamis olmayasin

sd dosyasını farklı bi siteden indirmiştim.Denildiği üzerede offline apk yı indirdim oyun açılıyor ve gayet rahat(kasma,takılma yada donmayla karşılaşmadım)
oyun açılıyor tamam güzelde oyunda birkaç yarış yaptım.yeni açılan REYNOLDS LANE adlı şehire tıklıyorum JAPAN4 #most wanted adlı yarışı açıyorum fakat tam yuklenırken bu sefer oyundan atıyor.Kısacası bu bölüm ag baglantısı istediginden ve benim apk offline oldugundan mı orayı oynuyamıyorum? Şimdiden teşekkürler...
Samsung SGH-i8150 Galaxy W cihazı ile gönderildi.

yetmez mi o kadar
- - - Eklendi - - -
kardeş konunun ilk başta mediafire linki var o online apk,onu atarsın telefona![]()