Bomba Gibi Oyun! Need for Speed™ Most Wanted v1.0.28 ve Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Arkada$lar en sagliksi wifi ile dosyalari çekin

- - - Eklendi - - -

Arkada$lar en sagliksi wifi ile dosyalari çekin

Heroata

Heroata

Üye
.d tesekkurler iyi paylasim emek harcamissin...

caqlayan

Üye
tegra mali fln bunlar ne oluyo arkadaşlar ?
htc sensation xe kullanıyorum

yaren_dede

yaren_dede

Üye
teşekkürler dostum oyun sorunsuz ama birşey sorayım oyun 590 mb dosya indirdi 2 gb yer kaplıyor bu nasıl oluyor.

fayn88

fayn88

Üye
Ben bu para işini yaptım ama oyun rusça oldu nasil duzeltecez

m.talha

m.talha

Üye
ben101 nickli kardeş;
şimdi offline apk yı indirip wifi üzerinden yükleyebiliyoruz ki yorumlardanda bu anlaşılıyor.fakat başka bir sd dosyası bende mevcut.offline yada başka bir apk ile oynayabilir miyim?

Samsung SGH-i8150 Galaxy W cihazı ile gönderildi.

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
ben101 nickli kardeş;
şimdi offline apk yı indirip wifi üzerinden yükleyebiliyoruz ki yorumlardanda bu anlaşılıyor.fakat başka bir sd dosyası bende mevcut.offline yada başka bir apk ile oynayabilir miyim?

oynarsın kardeş,ama hangi sd dosyaya sahipsin (mali-adreno-powervr)?

m.talha

m.talha

Üye
sd dosyasını farklı bi siteden indirmiştim.Denildiği üzerede offline apk yı indirdim oyun açılıyor ve gayet rahat(kasma,takılma yada donmayla karşılaşmadım)
oyun açılıyor tamam güzelde oyunda birkaç yarış yaptım.yeni açılan REYNOLDS LANE adlı şehire tıklıyorum JAPAN4 #most wanted adlı yarışı açıyorum fakat tam yuklenırken bu sefer oyundan atıyor.Kısacası bu bölüm ag baglantısı istediginden ve benim apk offline oldugundan mı orayı oynuyamıyorum? Şimdiden teşekkürler...

oqlahoma

Üye
Kardes senin tb li hilede bi sorun var sadece 772.237$ verdi yanlis dosyayi uplamis olmayasin

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Kardes senin tb li hilede bi sorun var sadece 772.237$ verdi yanlis dosyayi uplamis olmayasin
yetmez mi o kadar :ehe

- - - Eklendi - - -

sd dosyasını farklı bi siteden indirmiştim.Denildiği üzerede offline apk yı indirdim oyun açılıyor ve gayet rahat(kasma,takılma yada donmayla karşılaşmadım)
oyun açılıyor tamam güzelde oyunda birkaç yarış yaptım.yeni açılan REYNOLDS LANE adlı şehire tıklıyorum JAPAN4 #most wanted adlı yarışı açıyorum fakat tam yuklenırken bu sefer oyundan atıyor.Kısacası bu bölüm ag baglantısı istediginden ve benim apk offline oldugundan mı orayı oynuyamıyorum? Şimdiden teşekkürler...

kardeş konunun ilk başta mediafire linki var o online apk,onu atarsın telefona :)

m.talha

m.talha

Üye
pek açıklayıcı olmadi ama denemesi bedava

- - - Eklendi - - -

pek açıklayıcı olmadi ama denemesi bedava

aleranol

aleranol

Üye
Hile çok kötü senin careersa gidiyor bende gitti.

m.talha

m.talha

Üye
yetmez mi o kadar :ehe

- - - Eklendi - - -

kardeş konunun ilk başta mediafire linki var o online apk,onu atarsın telefona :)

bu seferde uyumluluk sorunu yaşıyor ve oyuna giremiyorum.bence sorun apk değil başka bisey.Arkaşlar var mi benim gibi 3 -4 yarış dan sonra yukarıda acılan haritaya girince oyundan atma sıkıntısı olan ?

Üst Alt