Bomba Gibi Oyun! Need for Speed™ Most Wanted v1.0.28 ve Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

azrail2273

Üye
s.a ya ben bu offline apk yi fln krdm da oyuna girerken wifi istiyor wifi siz yerde giremiyorm .s nasıl halledebilirz bnu

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
s.a ya ben bu offline apk yi fln krdm da oyuna girerken wifi istiyor wifi siz yerde giremiyorm .s nasıl halledebilirz bnu
ve aleykum selam karde$im,burdaki sd dosyayi indir,indirdikten sonra sd dosyayi gereken yere at. oyunu çali$tir...

yec44

Üye
sony live with walkman de kasma 0. yükleye bilirsiniz.

saybatli2010

saybatli2010

Üye
HTC desire deneyen var mı ? yoksa ilk ben mi olucam

erdi_s

erdi_s

Üye
daha önce yazan oldu mu bunu bilmiyorum ama oyunun müziklerini bulabilir miyiz bi yerden acaba :)

PriZm

PriZm

Üye
daha önce yazan oldu mu bunu bilmiyorum ama oyunun müziklerini bulabilir miyiz bi yerden acaba :)

Oyunun sd datası içinde music klasöründen mp3 dosyalarını çek al :)

İstersrn başka müziklerde koyabilirsin bu yöntemle :D ben öyle yapıyorum :D

Sent from my Destroyer,Killer (etc.) Galaxy S

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve erdi_s

Euphoria-

Üye
O değil de Neo V için adreno sd lerini indirip attım, bütün apkleri denememe rağmen hepsinde siyah ekran oluyor oyunun içindeyken, menüde sorun yok birde o yanda kıvılcım efekleri gözüküyor sadece. Yardım!

Edit: Biraz araştırdım kernel problemiymiş galiba, ben cm10 fxp 150 kullanıyorum.

Cm 10 da çalıştıran var mı?

Edit2: Offline apk indirip dataları wifi ile çekince sorunsuz çalışıyor.

o_Oktay

Üye
ya ben hiç bişiy anlamadım yeni üyeyim ve açıklama gerekiyor apk yi bi siteden inditdin sd karta kopyalanacak dosyayı bulamadın admin yardımm...

smert20

smert20

Üye
Teşekkürler......

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi

aQuaLand

Üye
kardesım calıstı eyvallahhh

fb_5800

Üye

Oyunun sd datası içinde music klasöründen mp3 dosyalarını çek al :)

İstersrn başka müziklerde koyabilirsin bu yöntemle :D ben öyle yapıyorum :D

Sent from my Destroyer,Killer (etc.) Galaxy S

Peki diğerlerini silme şansımız var mi? Birde güzel bir save paylaşacak olan var mi? (Paylaşılıyor mu bende bilmiyorum bugün blackmartta update ye bastım tüm oyunum gitti)

- - - Eklendi - - -

Neden olmadı attım sounds yazan yere

DexterMonte

Üye
hocam 541 mb daha yukleme istiyor nasil halletcez sdyi android datanin icine attim tsk..

kayipdunya78

Üye
siyah ekran hatası olmayan apk yı yüklediğim halde grafikler siyah beyaz yol çok zor görünüyor yardım pls

veyselayar

Üye
kolay gelsin öncelikle.oyunu geçen hafta sd kart dosyalarını internetten indirerek ve apk kurarak sorunsuz oynadım yanlız telefonum rootlu ve geçen gün tüm sistem ayarlarını resetleyip tekrar aynı kernel ve aynı romu kurmama rağmen,tüm apk ve wifi data çekimi ve internetten sd data indirimini ayrı ayrı denedim ama sonuç siyah ekran bir türlü oyunu oynayamadım.oyun menüsünde sıkıntı yok araçlar görünmüyor.çözüm yolu bulan adminimiz veya arkadaşlarımız varsa lütfen yardımcı olsunlar....iyi çalışmalar..telefon galaxy s2 siyah kernel chainfre 3d belki bir ilgisi vardır

qarabasan

Üye
Linkler patlak kardeşim,indiremedim.Yine de emeğine sağlık. ;)

Üst Alt