Bomba Gibi Oyun! Need for Speed™ Most Wanted v1.0.28 ve Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

DarKMeloN

DarKMeloN

Üye
bu oyunda sound dosyasını çıkarabilmemizin bi yolu varmı acaba yada grafkleri biraz düsmenin telimde oyun normal ama fps sorunu var grafiğin yoğun oldğu yerlerede oyun biraz ağırlaşıyor

BehzatÇ.

BehzatÇ.

Üye
xperia u da sorunsuz çalıştı...teşekkürler...

lazye

lazye

Üye
ideos x5 kasmadan çalışır mı acaba ? X5 çalıştığını biliyorum...

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
Ne yaparsam yapayım oyundan atıyor ne biçim iştir bu Galaxy s3

scandall20

Üye
yaw biri bana para hilesi nasil yapilyo detayli anlatasin yaa dosyayi indirdim sd/titanium backup/ klasorunun icine attim programi calistirip yedekleme/geri yukle menusune gryom oyunu buluyorum sadece data dosyasini secip yukleyin diyo alama bi turlu datayi bulamadim nasil yukliycem bn bunu yaa

scandall20

Üye
yaw biri bana para hilesi nasil yapilyo detayli anlatasin yaa dosyayi indirdim sd/titanium backup/ klasorunun icine attim programi calistirip yedekleme/geri yukle menusune gryom oyunu buluyorum sadece data dosyasini secip yukleyin diyo alama bi turlu datayi bulamadim nasil yukliycem bn bunu yaa
tmm buldum cözdüm olayı ama 700.000 para geldi

anılbaran

anılbaran

Üye
:tşk:

Kurfali66

Üye
Para hilesini yapınca oyun rusça oldu bir türlü düzeltemedm

Sirr

Üye
S3 için hangi apk yı indiriyoruz ?

aptdgam

Üye
arkadaslar tegra dosyası yüklenmedi dio yüklemeye calısınca telefonum galaxy ace 5830i rootlu cihazım

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar lütfen biri anlatsin andreo dosyasını android data klasörun içine attım apk dosyasini sd karta attim yukleme yapıyorum uygulama yuklemedi diyor kurulum nasıl oluyor lütfen biri anlatsin telefonum samsung galaxy ace gt5830i android sürümü 4.1.1 yükledim

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
S3 için hangi apk yı indiriyoruz ?
offilne apk

- - - Eklendi - - -

arkadaslar tegra dosyası yüklenmedi dio yüklemeye calısınca telefonum galaxy ace 5830i rootlu cihazım

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar lütfen biri anlatsin andreo dosyasını android data klasörun içine attım apk dosyasini sd karta attim yukleme yapıyorum uygulama yuklemedi diyor kurulum nasıl oluyor lütfen biri anlatsin telefonum samsung galaxy ace gt5830i android sürümü 4.1.1 yükledim
firmwareden sorun olmayasın ?

mamala1

Üye
çok teşekkürler paylaşım için ve asamsung galaxy tab gt-p1000 ne kurdum onnumara çalışıyor teşekkürler .

m.talha

m.talha

Üye
o zaman kardeş yeni sürümü bekleyeceksin,belki uyumlu olurda şansına oyunu çalışırsın:)

yeni sürüm (1.0.46) cıktı bu arada ben101 kardeş
umarım faydalı olur.
http://www69.zippyshare.com/v/2055073/file.html

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
yeni sürüm (1.0.46) cıktı bu arada ben101 kardeş
umarım faydalı olur.
bilgi için teşekkürler,
sen yükledin mi?
ne gibi değişiklikler var?

m.talha

m.talha

Üye
bilgi için teşekkürler,
sen yükledin mi?
ne gibi değişiklikler var?

kardeş yüklemedim ama forumlardan aldgima göre birkaç tane yeni (super cars diye kategorilendiren) araba var.
onun haricinde belki benim su bazı bölümlerde oyundan atma sorunumu aşmışlardır ( inşaallah :) ).
en kısa surede (bulursam) bi wifi ile dosyaları çekip indireceğim.

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
kardeş yüklemedim ama forumlardan aldgima göre birkaç tane yeni (super cars diye kategorilendiren) araba var.
onun haricinde belki benim su bazı bölümlerde oyundan atma sorunumu aşmışlardır ( inşaallah :) ).
en kısa surede (bulursam) bi wifi ile dosyaları çekip indireceğim.
inşallah sorunu gidermişlerdir :)

pcwolf

pcwolf

Üye
Tinanium backup kullanmak için root gerekiyor mu?

Üst Alt