Bomba Gibi Oyun! Need for Speed™ Most Wanted v1.0.28 ve Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

oyurdal_256

Üye
Verdigin sd yi indirdim ama sınırsız para olmadı ve arabaların hepside açılmadı

semicartermatic

semicartermatic

Üye
77,500 sp var ve oyun ruscaya döndü :)

Kerim.

Kerim.

Üye
Bence para hilesi falan yapmayin oyunun zevki kalmiyo o zaman

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
codegen m71 için hangisini indirmem lazım

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Verdigin sd yi indirdim ama sınırsız para olmadı ve arabaların hepside açılmadı
kardeş en iyisi sen ,para hilesi dosyaları aynen oyunun kurulu olduğu klasöre at ve değiştir...

- - - Eklendi - - -

Bence para hilesi falan yapmayin oyunun zevki kalmiyo o zaman
adam haklı beyler dağılın

- - - Eklendi - - -

codegen m71 için hangisini indirmem lazım
offline apk,
hangi grafik gpusunu kullanıyor?

Ahmet___58

Üye
linkler ölü malesef

kltvsty

Üye
linkler gebermiş

WebStyle

WebStyle

Üye
Samsung Galaxy Note 10.1 tabletime yükledim. Oyun sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Grafikler muazzam olmuş. Bilgisayar versiyonunu dahi aratmıyor..

kltvsty

Üye
apk hatalı
ea yazısından sonra ekran bir süre karanlık oluyor sonra
nfs mostwanted durduruldu diye uyarı geliyor

alenkolik

alenkolik

Üye
Oynadikca sinir bozucu oluyor esasinda. Polisler surekli onune cikip hareketini kisitliyor. Buda oyunun kullanilabilirligini dusuruyor ve oyunu birakmaniza sebep oluyor. Sahsen bu acidan cok sıktı beni. Gorsellik olarak diyecek birsey yok ama kullanilabilirligi hosuma gitmedi. Hile kullanirsaniz sıkıntı yok.

custave

custave

Üye
bana göre de zor oldugu icin guzel geldi birinci olmak daha istekli oynuyorum tekrar tekrar
birkez daha Tesekkur ederim

Kerim.

Kerim.

Üye
Oynadikca sinir bozucu oluyor esasinda. Polisler surekli onune cikip hareketini kisitliyor. Buda oyunun kullanilabilirligini dusuruyor ve oyunu birakmaniza sebep oluyor. Sahsen bu acidan cok sıktı beni. Gorsellik olarak diyecek birsey yok ama kullanilabilirligi hosuma gitmedi. Hile kullanirsaniz sıkıntı yok.

Oyunun zevki o iste.polisler de var.yoksa sadece ot gibi yaris yapcan|-)

il.ya

il.ya

Üye
Sony xperia tipo'da denedim ofline apk olsun siyah ekran hatası olmayan apk olsun ikisindede sonuç aynı, oyun açılıyor yarış başlıyor ama ekran siyah sadece aracın farları gözüküyor menü gözüküyor. Artı birde bu oyunun ingilizce olanı yokmu ? menüsü çincemidir öyle birşey hiç birşey anlaşılmıyor.

Eklentİndiriyor

Üye
Adf.ly reklamları ne ya!

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Sony xperia tipo'da denedim ofline apk olsun siyah ekran hatası olmayan apk olsun ikisindede sonuç aynı, oyun açılıyor yarış başlıyor ama ekran siyah sadece aracın farları gözüküyor menü gözüküyor. Artı birde bu oyunun ingilizce olanı yokmu ? menüsü çincemidir öyle birşey hiç birşey anlaşılmıyor.
eğer hileyi yaptıysan dili rusça oluyor...

Üst Alt