(androide yeni geçtimde pek bilgi sahibi değilim
s3 için mali sd sini indirdim. Fakat hangi apk indirmeliyim ?
////////
Sdleri indirdim fakat nasıl parçalayıp telefona atarım ?
(winrar ile açtığımda hata veriyor ve çıkartmıyor. oyunu bir daha inderemem bozuk olmuş demeyin(androide yeni geçtimde pek bilgi sahibi değilim
![]()
Yardımcı olabilir misiniz sd leri nasıl parçalayacağım ve hangi apk indirecegim hakkında)
valla kardeş oyun telefonda kaldırır mı kaldırmaz mı bilmiyorum,ama arkadaşın birisi maxiplus 5 te oynamış...herkeze merhaba arkadaşlar ben galaxy ace (5830i) kullanıyorum android 2.3.6 sürümü var telefonum romsuz ve rootsuz sizce oyunu kaldırırmı cepnetle indircem çalışmazsa boşuna indirmek istemiyorum
valla kardeş oyun telefonda kaldırır mı kaldırmaz mı bilmiyorum,ama arkadaşın birisi maxiplus 5 te oynamış...
Rica ederimteşekkürler
kardeşim talimatlar kısmında yazanlara göre uygula...Birisi acil soyleyebilir mi para hilesi nereye nasıl yapcaz htc desire hd oyun hiç kasmiyo
offline apk yi indir,oyunu wifisiz(lisans kontrolü olmadan) oynarsın.
indirdiğin sd dosyayı 7zip ile veya winrar ile çıkartabilirsiniz.ancak pc'de rar'dan çıkarma yapmayacaksan telefona mali dosyayı at ve ordan dosyaları çıkartmayı dene...
ne kadar teşekkür etsem azdır. dediğin şekilde yaptımve şuan sorunsuz oynuyorum

Rica ederim kardeşim,görevimi yapıyorumçokne kadar teşekkür etsem azdır. dediğin şekilde yaptımve şuan sorunsuz oynuyorum
![]()
![]()
![]()
paylaşım ve yardım için tekrardan çok![]()
![]()
![]()

hangi apk yi kurdun? ve hangi telefon kullanıyorsun?EA yazıyor sonra ekran kararıyor .daha sonra tuş kilidini açtığımda.nfs sonlandı diyor .yardımcı olursan sewinirim.ama bu sadece bı oyunda değil hepsinde oluyor.ilgin için saolha bu arada wifi ile açtığım da da dowland falan diyor yuklemelımıyım veya hep wifi ile mi oynanıyor !!??
kardeşim hangi apk ve sd dosyayı yükledin?Arkadaşlar ben s3 kullanıyorum ama yükleyemedim zıp içinden dosyayı android data ya taşıdım ama ortada oyun yok bi yardımcı olursaniz
yok kareş öyle değil,2 tane apk vardır biri offline diğeri online,offline çevrimdışı oyunu oynaman için (bazı oyunlarda lisans kontrolü vardır),diğeri online (wifi ile oynanabilen yani bundada lisans kontrolü var...)şimdi anladım demek istediğini APK lar..telefonun markasına göre apk var.hemen telefonuma uygun apk yı indirip kuruyorum.kurduktan sonra görüşürüz![]()
vardır offline apk diye yazar,bazı oyunlar s2 ye uyumlu olabiliyor,öğrenmenin tek yolu telefondan play store markete girip hangi oyunu indireceksen,marketten bakıp uyumlu olmadığına bakabilirsin...ozaman bizim indirdiğimiz wifi li.bağlanmadan oynayabileceğim varmı ve bu tüm android oyunları s2 ye olurmu acaba..
offline apk yi bi deneMali indirdim zıp olarak indi zipden çıkarıp bende android data dosyasına taşıdım ama ekranda. Oyun felan yok.ne yapacam- - - Eklendi - - -Arkadaşlar nasil yapacaz bu oyuni