Bomba! 39 kontöre her yön 3000 SMS Vodafone'da

Sponsorlu Bağlantılar

pinar1988

pinar1988

Üye
süperrrrrrr bi kampanya kullanıyorum ve çok memnunum

jubababa

Üye
iptali nasıl olacak peki...

s.volkan

s.volkan

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Cep Dolusu Mesaj paketini iptal etmek için abone "IPTAL" yazıp 7333'e SMS atabilir.

agit77

Üye
wodofone supersinn yhaa senin sayende sevgilimle 24 saat mssjlasıom ve konusuom saol:D

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
Neresi inanılmaz ? Neresi süper bunun ? Günde 100 sms kullanıyorsunuz, 100 smsin üzerindeki gönderimleriniz normal kontörle ücretlendirilecek. Avea daha cazip..... En azından Avealılar çok...

s.volkan

s.volkan

Üye
    Konu Sahibi
Neresi inanılmaz ? Neresi süper bunun ? Günde 100 sms kullanıyorsunuz, 100 smsin üzerindeki gönderimleriniz normal kontörle ücretlendirilecek. Avea daha cazip..... En azından Avealılar çok...

kendinizi kandırmaya devam edin..

avea daha cazip diyorsanız eh oda sizin sorununuz :d:

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
kendinizi kandırmaya devam edin..

avea daha cazip diyorsanız eh oda sizin sorununuz :d:

hayret bişeysin ya. sen bir avealı arkadaşına mesaj atcan o sana atamıcak. benim sorunum falan yok. saçma sapan konuşmayın....

s.volkan

s.volkan

Üye
    Konu Sahibi
Avealı arkadaşım bana mesaj atamıyorsa

Gidecek oda vodafone alacak..

Başkasının cebini düşüne düşüne kendi cebimizden olduk farkında değilmisiniz..

Bakıyorum belli gruplar hergün yeni fabrikalar dikiyor, onların kavgasını verenlerin ceplerinde metelik yok..

Sonra yat kalk allahu ekber..

NEyse..

Ha ayrıca bi türrkcelli sana mesaj atınca nasıl cevap veriyorsun
yada vodafone lu

lenovo

lenovo

Üye
PEKİ ARKADAŞLAR BİR SORUM OLACAK...YA BU 100 SMS KOTASINI NASIL KONTROL EDEBİLİRİM..YANİİ KA. TANE ATTIĞIMI YADA KAÇ TANE KALDIĞINI NASIL ÖĞRENEBİLİRİM.... Bilgileriniz için Teşekkürler..

--------------- Ekleme ---------------

100 sınırı aşıp aşmadığımızı nasıl anlıcaz....sorgulayabileceğimiz ..biyer varmı....illa kontor gitmesinimi beklicez....

--------------- Ekleme ---------------

100 sınırı aşıp aşmadığımızı nasıl anlıcaz....sorgulayabileceğimiz ..biyer varmı....illa kontor gitmesinimi beklicez....

sarıoklar

Üye
Kalan bakiyenizi öğrenmek için "BAKIYE" yazıp 7333'e sms gönderilmelidir

lenovo

lenovo

Üye
Teşekkürler ederim arkadaşım....

delidevil

Üye
İptal yazıp göndersem anındamı iptal olur o ayın süresinin bitimindemi iptal olur. Örneğin ben bu bedava msj olayının 12. günündeyim diyelim, iptal dediğimde 18 gün sonramı iptal olur yoksa hemenmi?

samurcu11

Üye
sistemimizde kaydınız bulunmamaktadır yazıo napayım

BeLLaToR2

Üye
Süper

thadlumodel

Üye
arkadaşlarım delirmek üzereyim biri bana yardım ederse....:) benim knt 5liraydı bi sürü sms paketinden yararlanıyım diye o an içinde mseja gönderdim falan kabul olmadığına dair mesajlar geldi.ertesi gün 5liralık daha yüklettim..o an mesaj geldi sms paketinin aktifitr diye... şimdi ben sanıyorumki 100 sms sınırım var aama çek çek bitmiyor...iptal ediccem olmuyor:S bu sms paketine üye değilsiniz diyor... benim sms aboneliğim nerdeki acaba hangisi :)

cℓαηяσу

cℓαηяσу

Üye
Yeni fiyatlara göre 9TL'dir.

Üst Alt