Vodafone'dan Faturalı Hatlar İçin Yeni Net Avantaj Paketleri

Sponsorlu Bağlantılar

Umut

Umut

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone'dan Faturalı Hatlar İçin Yeni Net Avantaj Paketleri
Paket Adı : Net Avantaj 250 MB
Paket Ücreti : 10 TL
Abonelik : ABONE NET250 yazıp 3636'ya gönderin.

Paket Adı : Net Avantaj 1 GB
Paket Ücreti : 20 TL
Abonelik : ABONE NET1000 yazıp 3636'ya gönderin.

Esaslar:

Aylık 250 ve 1GB Net Avantaj Paketleri

* Net Avantaj Internet paketlerinden bireysel faturalı aboneler yararlanabilir. Hesabını Bilen Tarifesi’ndeki aboneler yararlanamaz.
* Aylık 250 MB/ 10 TL ve Aylık 1 GB / 20 TL karşılığında internet kullanımı sağlar ve ilgili paketlerde kotaya ulaşıldığında dönem sonuna kadar internet erişimi kesilir. İnternet erişimini kesmek icin bağlantı hızı 1 kbps'a düşer. İnternet erişimine devam etmek için ek paket satın alınması gerekir.
* Paketler, fatura dönemi içerisinde iptal edilmediği sürece, otomatik olarak yinelenir.
* Faturalı hatlar için fatura dönemi içerisinde kullanılır. Aylık verilen data kullanım miktarının dolması durumunda internet erişimine devam edebilmek için günlük ek paket alınabilir.
* Faturalı hatlarda ilk girişlerde ücret ve kullanım kapasitesi ilk fatura döneminin kalan gününe göre hesaplanıp"eşit olarak bölünmüş" kullanıma sunulur.
* Net Avantaj Internet paketlerinin geçerlilik süresi onay SMS'inin gelmesinin ardından başlar.
* Fatura dönemi içerisinde yapılan iptal işlemleri fatura kesim tarihinde gerçekleşir, iptal isteğinde bulunduğunuz andan fatura kesim tarihine kadar İnternet paketinden yararlanmaya devam edebilirsiniz. Aylık paket ücreti fatura kesim tarihinde faturanıza yansıtılır.
* Sadece yurt içinde geçerlidir. Yurtdışındaki data kullanımınız GPRS uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
* Aylık paketler ile internet üzerinden ses iletişimi (VOIP) ve doğrudan dosya paylaşımı (P2P) programları vb. hizmetler kullanılamaz.Paket bedeline Abone Olınan içerik ücretleri dahil değildir. İçerik hizmetleri ayrıca ücretlendirilir.
* Data kullanımında alınan ve gönderilen (download+upload edilen) veri paket limitinden düşer.
* Net Avantaj Internet paketlerini satın alan kullanıcıların 3G servisi otomatik olarak açılır.Paket kullanıldığı sürece 3G servisi kapatılmaz.
* Paketlerden, eğer 3G abonesi iseniz ve cep telefonunuz 3G destekliyorsa 3G hızında, 3G abonesi değilseniz 2G/Edge hızında faydalanabilirsiniz. Vodafone 3G kapsaması coğrafi koşullara bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
* İnternet Paketi'ni kullanabilmek için telefonunuzdaki internet ayarlarınızın yapılmış olması gerekmektedir.
* Fiyatlara faturalı hatlar için (%18) KDV ve (%5) ÖİV dahildir.
* Vodafone tarife/paket koşullarını, tarifeye/pakete ilişkin kampanya koşullarını ve ücretlendirmesini değiştirme hakkını saklı tutar.
* Abone, paketinin iptali için "IPTAL NET250”/”IPTAL NET1000” yazarak 3636'ya SMS atabilir. Paket fatura kesim tarihinde sonlanacaktır.
* Farklı bir data opsiyonuna geçmek için data paketinizi iptal etmeniz gerekmez. Başka bir pakete geçmek istediğinizde sadece yeni paketinizi talep etmeniz yeterlidir. Ayrıca kalan kullanımlarınızı, önceki paketinizin bitiş tarihine kadar kullanabilirsiniz. İkinci paketi aldığınızda, ilk paket bir daha yenilenmez fakat son kullanım tarihine kadar kullanılabilir. Son alınan paketin yenilenme tarihinde kullanılmayan internet bir sonraki aya devretmez.
* ABONELİK YÖNTEMİ
Vodafone Müşteri Hizmetleri ve Vodafone Hizmet Merkezleri üzerinden de abonelik yaptırılabilmektedir.

Nedense Aralık 2012'de duyurdukları Süper İnternet Paketleri'ni internet paketi sayfalarından kaldırmışlar. Şuan faturasız hatlar sadece haftalık ve günlük paketler alabiliyor gibi gösteriyorlar ya da eksik bilgi girilmiş.

 


Üst Alt