Bomba! 39 kontöre her yön 3000 SMS Vodafone'da

Sponsorlu Bağlantılar

mesut öncel

mesut öncel

Üye
ya allah askına ne guzelı bana gelen gunde msj 350 yi gecıor bende 354 tane gonderıorum arada 400üde gecıor bence kotu sınırsız yapsalardı sadece vodafon ıcı daha guzel olurdu yaptıkları yanılıs he msj cekmeyenler fazla ıcın guzel ama benım ıcın kötü

alperen1313

alperen1313

Üye
aslında gayette güzel bir kampanya bu ..
günde 100 sms her yöne doğru ..
üstelik bunu vodafone.com.tr de de belitmişlerGünlük maksimum SMS gönderimi 100 SMS'dir. Günlük 100 SMS üzerindeki kullanımlar abonenin mevcut paketinin SMS ücreti üzerinden ücretlendirilir.
Mevcut ve yeni tüm Vodafone Kontor Bazlı ön ödemeli Vodafone aboneleri "Vodafone Cep Dolusu Mesaj Paketi"nden yararlanabilir.
7333 servis numarasına gonderilen SMS ücretsizdir.
SMS Paketi periyodik olarak her ayın sonunda abonenin hesabında yeterli kontörü olduğu anda düşülerek yenilenir. Abone talep ederse paketini iptal edebilir.
Vodafone Cep Dolusu Mesaj paketini iptal etmek için abone "IPTAL" yazıp 7333'e SMS atabilir.
Vodafone Cep Dolusu SMS Paketi'nden yararlanabilmek için hattın aktif konumda olması gerekmektedir.
Kazanılan SMS'ler sadece yurtiçindeki şebeke içi ve diger operatörlere gönderimler için geçerlidir, özel servis kullanımları için geçerli değildir.
Kullanılmayan SMS'ler 30 gün sonunda bir sonraki aya devretmez ve silinir.
Şebeke içi geçiş, iptal, dondurma, devir, numara taşıma ile başka bir operatöre geçiş durumlarında eğer varsa kalan SMS hakkı silinir.
Vodafone Süper SMS Paketi olanlar Vodafone Cep Dolusu Mesaj Paketi'nden de faydalanabilir.
3000 SMS'in harcanma önceliği ilk sıradadır. Abonenin Süper SMS bakiyesi varsa Vodafone içi SMS gönderimleri Süper SMS bakiyesinden, Vodafone dışındaki SMS gönderimleri ise Cep Dolusu SMS bakiyesinden düşer.
Kampanyaya katılım bedeli 35 kontördür. Bu bedel kampanyaya katılım mesajını takiben bakiyeden anında düşer.
35 kontörün karşılığı tüm vergiler dahil 6,65 TL'dir. Bu fiyat 100 kontörün birim fiyatı baz alınarak hesaplanmıştır.
Vodafone "Cep Dolusu Mesaj Paketi"ni istediği tarihte sona erdirme hakkını saklı tutar.

ilo53

ilo53

Üye
Guzel ama karsi tarafi dusunmem lazim.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Vodafone ya illa kıllık yapacak
-Yılmaz bu ne
-kıl ağamm yanar ama pis kokar :) hesabı

carnewam21

carnewam21

Üye
ya allah askına ne guzelı bana gelen gunde msj 350 yi gecıor bende 354 tane gonderıorum arada 400üde gecıor bence kotu sınırsız yapsalardı sadece vodafon ıcı daha guzel olurdu yaptıkları yanılıs he msj cekmeyenler fazla ıcın guzel ama benım ıcın kötü

arkadaşım havamı atıosun:D

turkcellin sınırsız (yani 10,000 sms ) kampanyasından başka hangi sınırsızı gördün ki sen

sizin için ii ama benim için ii degil falan diosun :Ddddddddddddddddd

Doğan

Üye
güzel bir kampanya ama günlük 100 mesaj yetmez üzgünüm avea'yla yola devam :D

sarıoklar

Üye
valla bu paketi de beğenmiyorsunuz ya diyecek söz yok artık
avea 39 kontöre 500 sms her yöne
turkcell 35 kontöre 300 sms her yöne
vodafone 35 kontöre 3000 sms her yöne

karar sizin.
arıca günde 100 mesajdan fazla kullanıyorum diyenler kendilerini balkondan atsınlar benden tavsiye bu kafayla fazla yaşamazlar.:kop:

arslansem

arslansem

Üye
Katılıyorum.Biraz sıkın kendinizi az kullanın :D

s.volkan

s.volkan

Üye
    Konu Sahibi
:ehe Buna bile itiraz ettiler..

pes :kop:

yigitcaner

yigitcaner

Üye
Karşılaştırmayı diğer operatörlerin şebeke için mesaj sayısına göre yaptığınız için yanılıyorsunuz :) Bence çok güzel bir kampanya yapmış vodafone..

mesut öncel

mesut öncel

Üye
arkadaşım havamı atıosun:D

turkcellin sınırsız (yani 10,000 sms ) kampasından başka hangi sınırsızı gördün ki sen

sizin için ii ama benim için ii degil falan diosun :Ddddddddddddddddd
kımseye kocum havam sadece soluorum zıplama herseye ve dogru konus

ramon_0607

Üye
yaw 3000 yaptım hala gelmedı we kntrmde dusmedı nasıl ıs bu anlamadım cwp lutfen ...

--------------- Ekleme ---------------

Resmi sitesinde günlük 100 SMS sınırından bahsedilmemiş.

• Mevcut ve yeni tüm Vodafone Kontor Bazlı ön ödemeli Vodafone aboneleri "Vodafone Cep Dolusu Mesaj Paketi"nden yararlanabilir.
  • 7333 servis numarasına gonderilen SMS ücretsizdir.
  • SMS Paketi periyodik olarak her ayın sonunda abonenin hesabında yeterli kontörü olduğu anda düşülerek yenilenir. Abone talep ederse paketini iptal edebilir.
  • Vodafone Cep Dolusu Mesaj paketini iptal etmek için abone "IPTAL" yazıp 7333'e SMS atabilir.
  • Vodafone Cep Dolusu SMS Paketi'nden yararlanabilmek için hattın aktif konumda olması gerekmektedir.
  • Kazanılan SMS'ler sadece yurtiçindeki şebeke içi ve diger operatörlere gönderimler için geçerlidir, özel servis kullanımları için geçerli değildir.
  • Kullanılmayan SMS'ler 30 gün sonunda bir sonraki aya devretmez ve silinir.
  • Şebeke içi geçiş, iptal, dondurma, devir, numara taşıma ile başka bir operatöre geçiş durumlarında eğer varsa kalan SMS hakkı silinir.
  • Vodafone Süper SMS Paketi olanlar Vodafone Cep Dolusu Mesaj Paketi'nden de faydalanabilir.
  • 3000 SMS'in harcanma önceliği ilk sıradadır. Abonenin Süper SMS bakiyesi varsa Vodafone içi SMS gönderimleri Süper SMS bakiyesinden, Vodafone dışındaki SMS gönderimleri ise Cep Dolusu SMS bakiyesinden düşer.
  • Kampanyaya katılım bedeli 35 kontördür. Bu bedel kampanyaya katılım mesajını takiben bakiyeden anında düşer.
  • 35 kontörün karşılığı tüm vergiler dahil 6,65 TL'dir. Bu fiyat 100 kontörün birim fiyatı baz alınarak hesaplanmıştır.
  • Vodafone "Cep Dolusu Mesaj Paketi"ni istediği tarihte sona erdirme hakkını saklı tutar.
Aylık 35 kontör, tüm vergiler dahil 6,65 TL, karşılığında bu pakete abone olabilirsiniz.
bana hala gelmedı abone yazıp 7333 gonderdım ama daha bısey yook

sarıoklar

Üye
sistemde sorun yok.

akts

Üye
3000 sms yaptım msj gitmiyor

greenmile

greenmile

Üye
3000 sms olayı iyi olmuş özelliklede gece battaniye altındaki yazıcılar için:D

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
tebrikler walla müthişbir kampanya başlattı.bende büqün yarın abone olcam zaten diğer hatıımla tekrar tebrikler vodafone !!!

--------------- Ekleme ---------------

3000 sms olayı iyi olmuş özelliklede gece battaniye altındaki yazıcılar için:D

bencede :D:D :D :megafon:

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
çok güzel yaa sevgilisi olana çok ii kampanya tebrikler vodafone ben avealıyım :)

gazbakkal

Üye
Sınırsız olsaydı daha iyi olurdu ama bence

Üst Alt