Bluetoothlu Kulaklık Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

cemmesut

Üye
Daha iyisi yok

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hergunhergun

Üye
Jabra Bluetooth kulaklık alabilirsiniz, 1 yılı geçkin kullanıyorum gayet memnunum

SM-N9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cemmesut

Üye
Jabra da fena degil ama hs 3000
Çok iyi

cemmesut

Üye
Ve 80 tl

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Harika

Bas konusunda başarılı mı doyurucu mu
Jabra Bluetooth kulaklık alabilirsiniz, 1 yılı geçkin kullanıyorum gayet memnunum

SM-N9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Jabra nın hangi modeli ama birsürü model mevcut
Jabra da fena degil ama hs 3000
Çok iyi

Hs3000 ü de araştıralım bakalım o kadar övdünüz . Teşekkür ederim.

cemmesut

Üye
Çok iyi bass tiz.

cemmesut

Üye
Jabra nın kulaklıgı para etmez.

cemmesut

Üye
Ses kalitesi iyi değil

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bende şöyle bir şey var yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum sorunsuz

sana tavsiyem buna benzer bir şey veya normal pc kulaklıkların kablosuz olanları var onlar 300 lira falan hem sesi kaliteleri güzel hem kalbosuz pc içinde telefon için görüşme yapma şansında var onda, mono olanları kesinlikle alma derim bir kaç tane kullandım ben 80tl lik olanlardan ses kalitesi inanılmaz kötü geldi hem müzik dinlenmez hem tek kulaklık düşme durumları falan var

Son düzenleme:
Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Ses kalitesi iyi değil

Teşekkür ederim yardımlarınız için.
bende şöyle bir şey var yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum sorunsuz

sana tavsiyem buna benzer bir şey veya normal pc kulaklıkların kablosuz olanları var onlar 300 lira falan hem sesi kaliteleri güzel hem kalbosuz pc içinde telefon için görüşme yapma şansında var onda, mono olanları kesinlikle alma derim bir kaç tane kullandım ben 80tl lik olanlardan ses kalitesi inanılmaz kötü geldi hem müzik dinlenmez hem tek kulaklık düşme durumları falan var
Fotoğraftaki Jabra Clipper değil mi bu ürünü takip etmiştim okuduğum yorumlardan dolayı vazgeçmiştim . Bu ürünü yakaya takınca telefonda cepte iken yürürken veya telefona uzakta iken kesilmeler çok oluyormuş ? Sizde yaşadınız mı söylediğim problemi? İlgilenip yazdığınız içinde ayrıyaten teşekkür ederim.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Fotoğraftaki Jabra Clipper değil mi bu ürünü takip etmiştim okuduğum yorumlardan dolayı vazgeçmiştim . Bu ürünü yakaya takınca telefonda cepte iken yürürken veya telefona uzakta iken kesilmeler çok oluyormuş ? Sizde yaşadınız mı söylediğim problemi? İlgilenip yazdığınız içinde ayrıyaten teşekkür ederim.
o tabiki ürüne göre değişir ama bende nokia bh-111 modeli var resimdeki de o ve bununla 1-2 metre mesafeden sorunsuz dinliyorum özellikle denemiştim sorunsuzdu

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
o tabiki ürüne göre değişir ama bende nokia bh-111 modeli var resimdeki de o ve bununla 1-2 metre mesafeden sorunsuz dinliyorum özellikle denemiştim sorunsuzdu
Cevap için teşekkür ediyorum 2 3 model arasında kaldım bakalım birisini alacağım.

cemmesut

Üye
Hs 3000 i al dua edersin.bana

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

OndskaN

Üye
Wish sitesinde al ses gercek kalita ve ucuzluk acisinda sahane..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt