Bas konusunda başarılı mı doyurucu muHarika
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Jabra nın hangi modeli ama birsürü model mevcutJabra Bluetooth kulaklık alabilirsiniz, 1 yılı geçkin kullanıyorum gayet memnunum
SM-N9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hs3000 ü de araştıralım bakalım o kadar övdünüz . Teşekkür ederim.Jabra da fena degil ama hs 3000
Çok iyi
Teşekkür ediyorum.Çok iyi bass tiz.
Neden öyle dediniz jabra bluetooth kulaklık olarak başarılı ile duydum.Jabra nın kulaklıgı para etmez.
Teşekkür ederim yardımlarınız için.Ses kalitesi iyi değil
Fotoğraftaki Jabra Clipper değil mi bu ürünü takip etmiştim okuduğum yorumlardan dolayı vazgeçmiştim . Bu ürünü yakaya takınca telefonda cepte iken yürürken veya telefona uzakta iken kesilmeler çok oluyormuş ? Sizde yaşadınız mı söylediğim problemi? İlgilenip yazdığınız içinde ayrıyaten teşekkür ederim.bende şöyle bir şey var yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum sorunsuz
sana tavsiyem buna benzer bir şey veya normal pc kulaklıkların kablosuz olanları var onlar 300 lira falan hem sesi kaliteleri güzel hem kalbosuz pc içinde telefon için görüşme yapma şansında var onda, mono olanları kesinlikle alma derim bir kaç tane kullandım ben 80tl lik olanlardan ses kalitesi inanılmaz kötü geldi hem müzik dinlenmez hem tek kulaklık düşme durumları falan var
o tabiki ürüne göre değişir ama bende nokia bh-111 modeli var resimdeki de o ve bununla 1-2 metre mesafeden sorunsuz dinliyorum özellikle denemiştim sorunsuzduTeşekkür ederim yardımlarınız için.
Fotoğraftaki Jabra Clipper değil mi bu ürünü takip etmiştim okuduğum yorumlardan dolayı vazgeçmiştim . Bu ürünü yakaya takınca telefonda cepte iken yürürken veya telefona uzakta iken kesilmeler çok oluyormuş ? Sizde yaşadınız mı söylediğim problemi? İlgilenip yazdığınız içinde ayrıyaten teşekkür ederim.
Cevap için teşekkür ediyorum 2 3 model arasında kaldım bakalım birisini alacağım.o tabiki ürüne göre değişir ama bende nokia bh-111 modeli var resimdeki de o ve bununla 1-2 metre mesafeden sorunsuz dinliyorum özellikle denemiştim sorunsuzdu