Bluetoothlu Kulaklık Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Bluetoothlu Kulaklık Önerisi
Merhabalar, yoğun iş çalışmalarından dolayı telefonu cebimden çıkartıp kulağımda saatlerce tutmaktan yoruldum bluetoothlu kulaklık almak istiyorum , günlük 3 saat gibi görüşme yapıyorum müzik dinlemeyi de severim hem görüşme hem müzik dinlemeyi kapsayan bir kulaklık önerir misiniz? Fiyat 150 200 e kadar olabilir ya da üstü de olabilir siz kullanıp memnunsanız? Bi tane buldum nasıldır bu?

Teşekkür ederim ilginize alakanıza şimdiden.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
O Kadar Bütçeye Yazık Bence.Mikrosonsuz 30 40 TLye PC Kulaklığı AL Yeterli Olur Fazlasıyla

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
O Kadar Bütçeye Yazık Bence.Mikrosonsuz 30 40 TLye PC Kulaklığı AL Yeterli Olur Fazlasıyla
Kablolu creativenin ep630i var ama kablosuz istiyorum telefonu özgürce kabloya maruz bırakmak istemiyorum öneriniz için teşekkür ederim.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Kablolu creativenin ep630i var ama kablosuz istiyorum telefonu özgürce kabloya maruz bırakmak istemiyorum öneriniz için teşekkür ederim.
Yaydığı Radyasyondan Ötürüde Önermiyorum Ama Yinede Siz Blirsiniz.Sonuçta Sağlık Bu Ne Şakası Olur Nede Özgürlüğü.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Yaydığı Radyasyondan Ötürüde Önermiyorum Ama Yinede Siz Blirsiniz.Sonuçta Sağlık Bu Ne Şakası Olur Nede Özgürlüğü.
Söylediğiniz uyarıları dikkate alacağım ancak hâlâ zor durumlarda kullanmayı düşünüyorum desem dediğim fiyat aralığında hangi ürünü önerirsiniz? Linkini verdiğim ürün nasıldır?

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Söylediğiniz uyarıları dikkate alacağım ancak hâlâ zor durumlarda kullanmayı düşünüyorum desem dediğim fiyat aralığında hangi ürünü önerirsiniz? Linkini verdiğim ürün nasıldır?
Kablosuz Kulaklık Konusunda Maalesef Yardımcı Olamayacağim En İyi Önerim Vatan Bilgisayara Filan Gidip Deneyip Alman Bas Konusunda vsde Hangis Daha İyi Filan Diye
Hatta Buyur Bu Şarkıları Teker Teker Hepsinde Deneyip Farkları Anlayabilirsin
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kablolarda
Rampage Rezalet Diyebilirzi Diğerinin Yanında O Derece Fark Var Bass Vs de

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Kablosuz Kulaklık Konusunda Maalesef Yardımcı Olamayacağim En İyi Önerim Vatan Bilgisayara Filan Gidip Deneyip Alman Bas Konusunda vsde Hangis Daha İyi Filan Diye
Hatta Buyur Bu Şarkıları Teker Teker Hepsinde Deneyip Farkları Anlayabilirsin
Kablolarda
Rampage Rezalet Diyebilirzi Diğerinin Yanında O Derece Fark Var Bass Vs de
Teşekkür ediyorum ilginize hocam kablolu düşünürsem konudaki denemeleri yapacağım ☺

0MG90

0MG90

Üye
Verdiğiniz linkteki müzik dinlemek için değil telefon görüşmesi yapmak için kablosuz kulaklık

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
0MG90

0MG90

Üye
Ne kadar fiyat aralığında bakıyorsunuz?

Buradan bakabilirsiniz

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Teşekkür ediyorum ilginize hocam kablolu düşünürsem konudaki denemeleri yapacağım ☺
İllede KAblolu İçin Değil Kablosuz Kulaklık İçinde DeneyebilirsinDiğer Markaları karşılaştır Hangisi Daha İyi Filan Deneyip ALırsın

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Ne kadar fiyat aralığında bakıyorsunuz?

Buradan bakabilirsiniz

200 tl e kadar olabilir ? Birsürü model baktım ama profesyonel öneri olmayınca bulaşmak istemedim.
İllede KAblolu İçin Değil Kablosuz Kulaklık İçinde DeneyebilirsinDiğer Markaları karşılaştır Hangisi Daha İyi Filan Deneyip ALırsın
Dediklerinizi deneyeceğim çok teşekkür ediyorum.

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Benim kullandigim Lg shs 800

Alıntı yaparsanız hızlı ulaşabilirim 5.7.2

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye

Muhtesem pil gostergesi iphone ekraninda cikiyor androidde ise mesajlari sesli okumada var titresim var basslar cok iyi ses muhtesem kesinlikle tavsiye ederim

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Muhtesem pil gostergesi iphone ekraninda cikiyor androidde ise mesajlari sesli okumada var titresim var basslar cok iyi ses muhtesem kesinlikle tavsiye ederim

Dediğiniz bir model yok HBS 800 var doğru mudur? Fiyat olarak nereden almamızı tavsiye edersiniz?

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Dediğiniz bir model yok HBS 800 var doğru mudur? Fiyat olarak nereden almamızı tavsiye edersiniz?

Aynen budur ben yazarken yanlis yazmisim özur dilerim ereyon .com dan almistim 180 tl ye 1 yil once

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Aynen budur ben yazarken yanlis yazmisim özur dilerim ereyon .com dan almistim 180 tl ye 1 yil once

Boyun kısmına geçtiği için rahatsızlık veriyor mu acaba güzel gibi duruyor da inceleyeceğim

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Boyun kısmına geçtiği için rahatsızlık veriyor mu acaba güzel gibi duruyor da inceleyeceğim

İyice incele muhtesemdir ve rahatsizlik kesinlikle vermiyor zaten tisortun boyun kisminda icte kaliyor kulakligi takinca cok havali oluyor youtube de izle iphone da pil gostergeside cikiyor

Üst Alt