Bluetoothlu Kulaklık Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
İyice incele muhtesemdir ve rahatsizlik kesinlikle vermiyor zaten tisortun boyun kisminda icte kaliyor kulakligi takinca cok havali oluyor youtube de izle iphone da pil gostergeside cikiyor

Alıntı yaparsanız hızlı ulaşabilirim 5.7.2
Benim ilk başta düşüncem tek kulaklı olan modellerdi ama müzik dinleme geçince dediğim modeller vasat kalıyormuş galiba mono olduğu için. Pek birşey bulamadım ama dediğiniz gibi youtubeden inceleyeceğim. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim

savaza

savaza

Üye
buna bak dostum hem ekonomik

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Benim ilk başta düşüncem tek kulaklı olan modellerdi ama müzik dinleme geçince dediğim modeller vasat kalıyormuş galiba mono olduğu için. Pek birşey bulamadım ama dediğiniz gibi youtubeden inceleyeceğim. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim

Benim kullandigim bu kulakligi al bana dua edersin muhtesem ses kalitesi var ayrica sesi disariya cikmiyor ve iceride ses girmesini engelleyen tus var

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye

Kararini verdin mi ne aldin yada ne alcan

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
buna bak dostum hem ekonomik
Bu modeli incelemiştim karar verip birisini almayı düşünüyorum teşekkür ederim kardeşim
Benim kullandigim bu kulakligi al bana dua edersin muhtesem ses kalitesi var ayrica sesi disariya cikmiyor ve iceride ses girmesini engelleyen tus var

Bayağı bi özelliği var , fiyat olarak mağazalara bakayım bi . Kafam yattı bayağı. Teşekkür ederim ☺☺

• Beğen
Tepkiler: savaza
Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Bu modeli incelemiştim karar verip birisini almayı düşünüyorum teşekkür ederim kardeşim

Bayağı bi özelliği var , fiyat olarak mağazalara bakayım bi . Kafam yattı bayağı. Teşekkür ederim [emoji5][emoji5]

Naptin hoca aldin mi ??

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
HBS 900 bak fiyat önemli değilse.300 - 350 lira arası bir fiyatı vardı.

Yüksek gelirse HBS 800 daha mantıklı.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Bunu alabilirsin

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Altt
Naptin hoca aldin mi ??

Alttaki arkadaşın dediği gibi hbs900 modelini gördüm rastgele aradaki fark kablonun makaron olarak çekmeli olması değer mi diye düşünüyorum , 800 900 arasında kaldım bakacağım artık. Teşekkür ederim hocam

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Daha iyi bişey olsun diyorsan

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
HBS 900 bak fiyat önemli değilse.300 - 350 lira arası bir fiyatı vardı.

Yüksek gelirse HBS 800 daha mantıklı.
Arasında ahım şahım bi özellik var mı hbs800 ile hbs900 arasında? Fiyat olarak değer mi sizce?

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Altt

Alttaki arkadaşın dediği gibi hbs900 modelini gördüm rastgele aradaki fark kablonun makaron olarak çekmeli olması değer mi diye düşünüyorum , 800 900 arasında kaldım bakacağım artık. Teşekkür ederim hocam

Makara bozulabilir 800 de miknatis var kulakligi arkadan tutuyor

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Öneriler arasında bu da var hocam hangisi daha aklıma yatarsa onu seçeceğim artık belirttiğiniz ürün güzel gibi görünüyor ama samsung kulaklık konusunda başarılı mı acaba

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Öneriler arasında bu da var hocam hangisi daha aklıma yatarsa onu seçeceğim artık belirttiğiniz ürün güzel gibi görünüyor ama samsung kulaklık konusunda başarılı mı acaba

Eger android kullaniyosan secenegi cok mesajlarida okuyor titresimli telden uzaklasinca haber veriyor ..iphone da pil gostergesi var

• Beğen
Tepkiler: MINYON
Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Daha iyi bişey olsun diyorsan

Verdiğiniz linkte yorumların birkaçını okudum müzik konusunda ses zayıf diyorlar ama önerinizi listeye ekledim teşekkür ederim.
Makara bozulabilir 800 de miknatis var kulakligi arkadan tutuyor

Teşekkür ederim hocam o kadar ilgilendiniz çok sağolun. Bu ürünleri pek satan mağaza yok nereden güvenip alabiliriz
Eger android kullaniyosan secenegi cok mesajlarida okuyor titresimli telden uzaklasinca haber veriyor ..iphone da pil gostergesi var

Teşekkür ederim hocam ürüne o kadar övgü yağdırdınız ki eyvallah

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Verdiğiniz linkte yorumların birkaçını okudum müzik konusunda ses zayıf diyorlar ama önerinizi listeye ekledim teşekkür ederim.

Teşekkür ederim hocam o kadar ilgilendiniz çok sağolun. Bu ürünleri pek satan mağaza yok nereden güvenip alabiliriz

Teşekkür ederim hocam ürüne o kadar övgü yağdırdınız ki eyvallah

Ereyon.com dan almistim ben 1 yil once

cemmesut

Üye
Samsung hs 3000

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cemmesut

Üye
Harika

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt