Tavsiye Blackten sonra ekran döndürme problemi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
My-sQLL

My-sQLL

Üye
    Konu Sahibi
Blackten sonra ekran döndürme problemi?
Dun gece black güncellemesini yükledim fakat bugun farkettim ekran döndürme birturlu olmuyor. Açık konuma getirebiliyorum fakat dönmüyor. Kaç kere reset attıysam nazikçe kapatıp açtıysamda olmadı. Blackten once problem yoktu. Başka yaşayan var mı, ne yapmalıyım? Teşekkürler.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ekran döndürmeyi nerede denemeye çalışıyorsunuz oda önemli her programda dönmüyor

My-sQLL

My-sQLL

Üye
    Konu Sahibi
hocam ekran döndürme işte biliyoruz cahil değiliz mesajda internette video izlerken donecek yerlerde dönmüyor.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ilk olarak ben sana cahilsin falan demedim onu nerden çıkartıyorsunuz ben size bir soru sordum ve hala cevabını almadım internette gezinirken yan dönmüyorsa ama vidyo izlemekle yan dönemnin bir alakası yok netteyken neyse normalde dönmesi gereken kısımlarda dönmüyorsa birde bu yakınlarda telefonu hiç düşüdünüzmü eğer düşürmediyseniz flaş atarak ambera dönerek orada kontrol edebilirsiniz yazılımsal mı donanımsal mı diye başka yapıcak bir şey yok donanımsal sa servise gidicek yazılımsalda oldugunu pek sanmıyorum aslında belki güncelleme inerken sorun olmuştur diye düşünüyorum tekrar güncellersiniz sonradan

My-sQLL

My-sQLL

Üye
    Konu Sahibi
teşekkur ederim ambere geri nasıl doneceğim?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Black'in ekran döndürme özelliğini etkileyeceğini sanmıyorum.
Mutlaka bir ayrıntıyı gözden kaçırıyorsunuzdur diye düşünüyorum.
Ancak ille de Amber'e dönmek istiyorsanız Dead Flaş atmanız gerekir.

Nokia Lumialara Dead Flaş Nasıl Atılır?

:locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt