Bir çılgınlık yapıcam sizce nasıl olur

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fatih.33

Üye
arkadaşlar neden çalısmasın ben teyipin içini açtm orada gelen sesi yükseltip hoparlöre veren bir takım donanımlar war. Ben teyipten gelen ses kablolarını kesip telefonumun kulaklık çıkışlarını bağladm ve teyipin sesini son açtığımda ew adeta gümlüyor. Arkadaşın yapıcağı şey neden olmasın ki bnce olur.

SHS

SHS

Üye
yapınca resmini çek yada daha iyisi aç müziği videosunu çek:D

Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar neden çalısmasın ben teyipin içini açtm orada gelen sesi yükseltip hoparlöre veren bir takım donanımlar war. Ben teyipten gelen ses kablolarını kesip telefonumun kulaklık çıkışlarını bağladm ve teyipin sesini son açtığımda ew adeta gümlüyor. Arkadaşın yapıcağı şey neden olmasın ki bnce olur.

doğrudur çünki elektirik v si ile ses w si farklı o yüzden kaldırması mümkün :)

---------- Eklendi @ 13:47:53 ---------- Yazıldı @ 13:46:04 ----------

yapınca resmini çek yada daha iyisi aç müziği videosunu çek:D

bakıcaz artık inşallah :)

yunus5055

yunus5055

Üye
he öyle sayılırım biraz :) sağol :)

... Ooo kanki bu akşam sizdeyiz o zaman .. Kopalim biraz yeni hoparlörünle :) ... Bende n70 sime birşeyler yapım bari heveslendim şimdi :p

---------- Eklendi @ 14:15:06 ---------- Yazıldı @ 14:12:41 ----------

... Benim merak ettiğim şey fiziksel olarak nasıl yerleştirdin ... Eskisini söküp yenisinimi taktın yoksa ikisi birlikte stereomu yapıyorlar :) ... Demekki hoparlörlerin boyutları birbirine yakın ölçüde ..

Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
    Konu Sahibi

... Ooo kanki bu akşam sizdeyiz o zaman .. Kopalim biraz yeni hoparlörünle :) ... Bende n70 sime birşeyler yapım bari heveslendim şimdi :p

---------- Eklendi @ 14:15:06 ---------- Yazıldı @ 14:12:41 ----------

... Benim merak ettiğim şey fiziksel olarak nasıl yerleştirdin ... Eskisini söküp yenisinimi taktın yoksa ikisi birlikte stereomu yapıyorlar :) ... Demekki hoparlörlerin boyutları birbirine yakın ölçüde ..

bak 7610 nun hoparlörü kapağın tam ortasın da ve hoparlörün her 2 tarafında tarafın da 6300 rın hoparlörü sığıcak kadar alan var 2 tane küçük kablo ve az bi yapıştırıcı ile bu iş tamamdır kanka dj onurun bi şarkısını açtım gümbür gümbür çıkıyo ama n70 i tavsiye etmem :)

yunus5055

yunus5055

Üye
Vay anasını ya :) bende ayarlıcam öyle birşeyler .. benden haber bekleyin :)

yardımcı911

Üye
taktın mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt