Bir çılgınlık yapıcam sizce nasıl olur

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
    Konu Sahibi
Bir çılgınlık yapıcam sizce nasıl olur
Bilen bilir 7610 nun arka kapaklar kolay çıkıyo ve bunun hoparlör kısmına da ulaşmak çok basit diyorum ki 7610 nun hoparlör kısmına başka bi hoparlöt taksam ve viking mp3 player le güclendirsem tele bi zararı olurmu?

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
enfazla tel ses cikislarini yakarsin buda telde ses yok demek telle konusamaz duyamaz muzik dinleyemezsin bataryayi isin icine katmiyorum. :) sana kolay gelsin.

Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
    Konu Sahibi
enfazla tel ses cikislarini yakarsin buda telde ses yok demek telle konusamaz duyamaz muzik dinleyemezsin bataryayi isin icine katmiyorum. :) sana kolay gelsin.

yok benim takacağım hoparlör 6300 hoparlörü

V/RS

V/RS

Üye
denemkten zarar çıkmaz bence

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
çılgınsın man :d:

Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
    Konu Sahibi
çılgınsın man :d:

yok çılgınlık deil benim bi artis arkadaşım var adam dicifon diye bi tel kullanıyo kafam kadar hoparlörü var :) yani millet kıskandı bende tele güclü hoparlörler takıp viking mp3 le gücüne güc katıp arkadaşın hafasını söndürmek :)

V/RS

V/RS

Üye
çıkış falan yanmaz yahu neyden bahsediyosunuz sanki logitech z5500 bağlayacak adam :D hiçbirşey olmaz ;)

---------- Eklendi @ 23:02:31 ---------- Yazıldı @ 23:01:35 ----------

sesi yükseltmek istiyosan arama yaparken müzik aç 2 katı ses çıkar ;) 6680 de denendi tecrübeyle sabit :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
hiç deneyipte daha da bozma bence işe yaramaz

Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
    Konu Sahibi
çıkış falan yanmaz yahu neyden bahsediyosunuz sanki logitech z5500 bağlayacak adam :D hiçbirşey olmaz ;)

---------- Eklendi @ 23:02:31 ---------- Yazıldı @ 23:01:35 ----------

sesi yükseltmek istiyosan arama yaparken müzik aç 2 katı ses çıkar ;) 6680 de denendi tecrübeyle sabit :D

usta o işi duydum arama bitince ne olcak ben 3 dk lık bi müziği dinlemek için 4 5 kere tùrkceli aramam lazım ozaman da vay o tele sekreterin haline :)

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Teli anfiye baglayin 300wat gucunde hoparlorde taktimmi bu is tamamdir.:) Tavuklar sahin gibi gokyuzunde suzuldugu zaman bununda calismasi gerekir. Rahat birakin bu telleri. telefon ureticilerin akli yokmu. Alin bir oto teybi ister anfiye bagla ister 300 wat hoparlore size kalmis

Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
    Konu Sahibi
Teli anfiye baglayin 300wat gucunde hoparlorde taktimmi bu is tamamdir.:) Tavuklar sahin gibi gokyuzunde suzuldugu zaman bununda calismasi gerekir. Rahat birakin bu telleri. telefon ureticilerin akli yokmu. Alin bir oto teybi ister anfiye bagla ister 300 wat hoparlore size kalmis

kızlara hava atmak için yanım da oto teyibi yada anfimi taşıcam ben 7610 nun hoparlör şeklini ve biçimini biliyorum 7610 nun hoparlörünün sağ ve sol tarafına 2 tane 6300 hoparlörü monte edecek kadar kisım var bu iş bana çocuk oyunca gibi gelcek sanırım:)

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
kızlara hava atmak için yanım da oto teyibi yada anfimi taşıcam ben 7610 nun hoparlör şeklini ve biçimini biliyorum 7610 nun hoparlörünün sağ ve sol tarafına 2 tane 6300 hoparlörü monte edecek kadar kisım var bu iş bana çocuk oyunca gibi gelcek sanırım:)

kizlara hava atacaksan ferrari alican oto teybini ona tak bak ozaman keyfine:)

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
saka saka tellin gorunusunu bozmayacaksa neden olmasin. Dusun telefona taktin kiza hava atiyon kapagin kenarindan tel sarkmis yada kapak kapanmamis veya kasmis cart diye kapak yere dusse havan kac basar.
Bir gulusuyle omrunu ona adayacagin kizin sana kahkahalarla karsinda dalga gecerse ne olacak.

Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
    Konu Sahibi
saka saka tellin gorunusunu bozmayacaksa neden olmasin. Dusun telefona taktin kiza hava atiyon kapagin kenarindan tel sarkmis yada kapak kapanmamis veya kasmis cart diye kapak yere dusse havan kac basar.
Bir gulusuyle omrunu ona adayacagin kizin sana kahkahalarla karsinda dalga gecerse ne olacak.

ben bu işi denemiş adamım ve 7610 na parça bağlamakta ustayım buda benim farkım hem endüstiri okuyan bi çocuk tel haçmi ve boyutunu doğru düzgün ölçeklere bilecek bi beyine sahiptir:) :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
! Madem hava atma derdindesin o zaman 140 liraya satılan dandik çift hoparlörlu çin mali telefon alıp nokia telefona işkence yapmaktan vaz gececeksin , hem biz kurtulacaz hem de sen :)

Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
    Konu Sahibi
! Madem hava atma derdindesin o zaman 140 liraya satılan dandik çift hoparlörlu çin mali telefon alıp nokia telefona işkence yapmaktan vaz gececeksin , hem biz kurtulacaz hem de sen :)

yoo bu yapıcağım şey gayet basit 6300 hoparlörünü takıcam işte o kadar ama bu iskence ise kimse 6300 kullanmasın canım telefona işgence etmiş olurlar :)

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
yoo bu yapıcağım şey gayet basit 6300 hoparlörünü takıcam işte o kadar ama bu iskence ise kimse 6300 kullanmasın canım telefona işgence etmiş olurlar :)

6300 tele bisey diyen yok. 7610 tele yapacaklarin icin diyoruz. Esege ayak taksak cita gibi kivrak ve hizli olurmu sence.

Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
    Konu Sahibi
6300 tele bisey diyen yok. 7610 tele yapacaklarin icin diyoruz. Esege ayak taksak cita gibi kivrak ve hizli olurmu sence.

kardeşim kamerasız tele kamera takan takıyo da ben altı üstü bi hoparlör değistirip deniceksem sucmu adamlar ses için 200 tl verip baştan aşa hoparlör takıyolar ben para vermeden kendim takıcam hem bu arada eşeğin zaten ayağı var kendi ayakları ile gayet güzel koşar ayak takmaya ve ayak olmaya gerek yok çorç :)

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
esegin ayagi varda telin hopalloru yokmu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt