enfazla tel ses cikislarini yakarsin buda telde ses yok demek telle konusamaz duyamaz muzik dinleyemezsin bataryayi isin icine katmiyorum.sana kolay gelsin.
denemkten zarar çıkmaz bence
çılgınsın man![]()
yani millet kıskandı bende tele güclü hoparlörler takıp viking mp3 le gücüne güc katıp arkadaşın hafasını söndürmek 
çıkış falan yanmaz yahu neyden bahsediyosunuz sanki logitech z5500 bağlayacak adamhiçbirşey olmaz
---------- Eklendi @ 23:02:31 ---------- Yazıldı @ 23:01:35 ----------
sesi yükseltmek istiyosan arama yaparken müzik aç 2 katı ses çıkar6680 de denendi tecrübeyle sabit
![]()

Teli anfiye baglayin 300wat gucunde hoparlorde taktimmi bu is tamamdir.Tavuklar sahin gibi gokyuzunde suzuldugu zaman bununda calismasi gerekir. Rahat birakin bu telleri. telefon ureticilerin akli yokmu. Alin bir oto teybi ister anfiye bagla ister 300 wat hoparlore size kalmis

kızlara hava atmak için yanım da oto teyibi yada anfimi taşıcam ben 7610 nun hoparlör şeklini ve biçimini biliyorum 7610 nun hoparlörünün sağ ve sol tarafına 2 tane 6300 hoparlörü monte edecek kadar kisım var bu iş bana çocuk oyunca gibi gelcek sanırım![]()

saka saka tellin gorunusunu bozmayacaksa neden olmasin. Dusun telefona taktin kiza hava atiyon kapagin kenarindan tel sarkmis yada kapak kapanmamis veya kasmis cart diye kapak yere dusse havan kac basar.
Bir gulusuyle omrunu ona adayacagin kizin sana kahkahalarla karsinda dalga gecerse ne olacak.

! Madem hava atma derdindesin o zaman 140 liraya satılan dandik çift hoparlörlu çin mali telefon alıp nokia telefona işkence yapmaktan vaz gececeksin , hem biz kurtulacaz hem de sen![]()

yoo bu yapıcağım şey gayet basit 6300 hoparlörünü takıcam işte o kadar ama bu iskence ise kimse 6300 kullanmasın canım telefona işgence etmiş olurlar![]()
6300 tele bisey diyen yok. 7610 tele yapacaklarin icin diyoruz. Esege ayak taksak cita gibi kivrak ve hizli olurmu sence.