Bir çılgınlık yapıcam sizce nasıl olur

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

V/RS

V/RS

Üye
ya sen tak kardeşim tak dene bozulursada bozulur 50 liralık tel zaten :D

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
turk milleti degilmiyiz. Bir isin nasil calistigini ogrenir ogrenmez isin hilesini buluruz. Digerleri ureticiler gelistirsin diye beklesin dursun. Arkadasimizi kutlamak lazim emektar tellin bir problemini cozdugu icin sira geldi samsung galaksi bilmem kaca 3. Kamera takmaya sonrada extradan 2 hopallorde taktimi oldu size samsung galaksi milenyun. Yapilirsa hic sasirmayin. Yasasin turkiye cumhuriyeti içimizde ne cevherler sakli.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ya sen daha yapacam diyorsun. Ben onu deneyeli 1 sene oldu bir çok hoparlör denedim ama bir fark göremedim. Ayrıca 7610 hoparlör yuvası kapalı sistem, sesi çok engelliyor. Sesin az çıkmasında onun etkiside var.
Dene ama bu çılgınlık sayılmaz bence

ERROR-L

Üye
Bir elektronıkçi olarak kasma kendini diyorum.. hoporlerın ohm değerlerini tutturman lazım devre empedansıda önemlı.. buyuk hoporlör çok ses demek değildir. Telin çıkışında bir ampli var ve takılan hoporlör ona göre ayarlanmış.Telefona zarar verebilirsin

Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
    Konu Sahibi
Bir elektronıkçi olarak kasma kendini diyorum.. hoporlerın ohm değerlerini tutturman lazım devre empedansıda önemlı.. buyuk hoporlör çok ses demek değildir. Telin çıkışında bir ampli var ve takılan hoporlör ona göre ayarlanmış.Telefona zarar verebilirsin

off kardeşlerim ben o tele 20w hoparlör takan adam gördüm evet ne kadar büyük bağlarsan bağla ses aynı deil binevi yükselme oluyor bendda viking le yükselticem 6300 ra viking atmış gibi düşünün

alimemet1

Üye
kardeş benıimde 7610 vardı çıkardım arka kapağı taktım teyip höpörlerinö patır patır ses gelıyodu bişeyde olmadı viging den felanda ses yükseltme sarkının içine edıyor

Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
    Konu Sahibi
kardeş benıimde 7610 vardı çıkardım arka kapağı taktım teyip höpörlerinö patır patır ses gelıyodu bişeyde olmadı viging den felanda ses yükseltme sarkının içine edıyor

ben teyip hoparlörü takmıcam 6300 hoparlörü takıcam :)

SHS

SHS

Üye
taktın mı:D

serinaga

serinaga

Üye
Yaw kardiş takacaksan tak artık şu hopörlorü yaaa ... Bakıyom bakıyom halen konu uzamış gitmiş, merak ettik iyicene heaaa ...

femtv

Üye
çalışmaz ki

yunus5055

yunus5055

Üye
... Benim böyle bi düşüncem olsaydı şimdiye bin defa takmıştım :) ...

femtv

Üye
gene aynı güçte ses verir. Gitara anfi yerine kulaklık bağladım. Kulaklık tan ne biçim ses geldi of.

SHS

SHS

Üye
kardeş bi denesin hele:D

yunus5055

yunus5055

Üye
... Hoparlörün Yuvası , çıkışları filan uyuyorsa bağla gitsin derim ...

Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
    Konu Sahibi
Beyler bu iş o kadar kolay değil di ama yaptım 3 w lik taktım manyak ses çıktı hoparlör gümlüyor deme amaçlı yaptım 3 w i kaldırdı şimdi 2 tane 6300 hoparlörünü 7610 nun hoparlör kapağına monte edicem süper olucak :)

yunus5055

yunus5055

Üye
Adam king :)

Reexecution

Reexecution

Üye
çalışıcak mı ki ? donanımlar birbirine uyumlu çalışmaz bence :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt